pellain

Υπάρχει μια ατζέντα πίσω από τη λογοκρισία των εταιρειών Big Tech



Ο Γουντ είπε ότι ήταν άνευ προηγουμένου ότι τρεις εταιρείες Big Tech σε μια μέρα κατέρριψαν τον ανταγωνιστή Parler με το πρόσχημα ότι παραβίαζαν τις πολιτικές τους, αποκαλώντας συμπαιγνία.

Η Apple και η Google κατάργησαν την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων Parler από τα καταστήματα εφαρμογών τους, λέγοντας ότι η εφαρμογή θα τεθεί σε αναστολή έως ότου μπορέσουν να εποπτεύουν το «απαίσιο περιεχόμενο». Λίγο αργότερα, οι Υπηρεσίες Web της Amazon κατέβασαν τον ιστότοπο λόγω εικαζόμενων παραβιάσεων.

Η αυξημένη λογοκρισία των απόψεων των ανθρώπων που εκφράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από εταιρείες Big Tech υπήρξε μέρος μιας ενορχηστρωμένης επίθεσης, δήλωσε ο Patrick Wood, διευθυντής και ιδρυτής του Citizens for Free Speech .

Ο Wood πιστεύει ότι υπάρχει μια ατζέντα πίσω από τη λογοκρισία. Θα ήταν σχεδόν στατιστικά αδύνατο να επιτεθούν ταυτόχρονα και τα πέντε στοιχεία της πρώτης τροπολογίας: ελευθερία θρησκείας, ελεύθερος λόγος, ελευθερία του Τύπου, δικαίωμα συγκέντρωσης και δικαίωμα υποβολής αναφοράς στην κυβέρνηση για αποκατάσταση παραπόνων, δήλωσε ο Wood. μια συνέντευξη για το "Crossroads" της Epoch Times.

Και οι πέντε από αυτούς «έχουν καταστραφεί τον τελευταίο χρόνο και η επίθεση είχε αρχίσει πριν από αυτό πιθανότατα πριν από πέντε ή έξι χρόνια», είπε ο Γουντ, προσθέτοντας, «Η ελεύθερη ομιλία κρέμεται από ένα νήμα και η πρώτη τροποποίηση είναι κρέμεται από ένα νήμα. "

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη