pellain

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΒΡΟΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΚΥΤ ΕΒΡΟΥ


Με πινακίδες κυκλοφορίας Αθηνών και στοιβαγμένους σε λεωφορεία, μεταφέρονται στον Έβρο οι λαθραία εισερχόμενοι στην Ελλάδα μέσω των νησιών, Αφροασιάτες μετανάστες.

Με τρόπο που καταδεικνύει ότι η κυβέρνηση λειτουργεί παρά τη θέληση των κατοίκων της ακριτικής Ελλάδας. Ο τρόπος λειτουργίας και επιβολής αναδεικνύει την πολιτική θέση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για καταπολέμηση του Νατιβισμού!

Δείτε το βίντεο:  

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠΌ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

H δομή στην οποία μεταφέρονται είναι ένα παλιό εργοστάσιο στρατιωτικών ενδυμάτων στο Σπήλαιο Ορεστιάδας. Ο συνολικός περιφραγμένος χώρος είναι 10 στρέμματα και διαθέτει κτίριο περίπου 400 τετραγωνικών, το οποίο με τις κατάλληλες παρεμβάσεις μπορεί να γίνει λειτουργικό και να φιλοξενήσει εκεί υπηρεσίες και γραφεία. Στον υπόλοιπο χώρο μπορούν να εγκατασταθούν άμεσα λυόμενες κατασκευές για την φιλοξενία των παράνομων μεταναστών.

Το φοβερό είναι ότι δίπλα από το εργοστάσιο και περίπου στα 200 μέτρα βρίσκεται το Στρατόπεδο της Πλάτης, έδρα του 21ου Συντάγματος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη