pellain

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΖΛ - Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Περιφέρεια της Κολούμπια.(ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ

Σοβαρά ερωτήματα τίθενται πλέον σχετικά με την προεδρική ορκωμοσία που είναι προγραμματισμένη για την 20η Ιανουαρίου στην Ουάσιγκτον.  

Όπως έχουμε προαναφερθεί και σε προηγούμενες αναρτήσεις στο pellain δημιουργούνται εύλογα πολλά ερωτηματικά σχετικά με την πρωτοφανή μετακίνηση μεγάλου αριθμού της εθνοφρουράς στην ευρύτερη περιοχή της Ουάσιγκτον (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), αλλά και τον εναέριο αποκλεισμό σε μεγάλη έκταση πάνω από την πρωτεύουσα αλλά και σε ευρύτερο χώρο της Ανατολικής ακτής (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ασυνήθιστη η όλη κινητικότητα που προμηνύει ασυνήθιστες εξελίξεις που θα επηρεάσουν το γενικό πολιτικό και όχι μόνο κλίμα των ΗΠΑ. Και όπως πολύ καλά γνωρίζουμε ότι συμβαίνει στις ΗΠΑ δεν αφήνει ανεπηρέαστο το γενικότερο κλίμα ανά την υφήλιο αλλά όπως είναι και φυσικό επακόλουθο και την Ελλάδα.


Διαβάστε παρακάτω το σχετικό έγγραφο μεταφρασμένο από το επίσημο φύλο έκδοσης του Λευκού Οίκου στο link:

    https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-donald-j-trump-approves-district-columbia-emergency-declaration/?fbclid=IwAR1XiBkHZU3X_-sU-PLaNpQKiFjkWQHUlc2Cdt2tDV1SSd-dOM2PxGtaD9E


Ακολουθεί η μετάφραση στην ελληνική:

Σήμερα, ο Πρόεδρος Donald J. Trump δήλωσε ότι υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Περιφέρεια της Κολούμπια και διέταξε την Ομοσπονδιακή βοήθεια να συμπληρώσει τις προσπάθειες αντιμετώπισης της Περιφέρειας λόγω των συνθηκών έκτακτης ανάγκης που προέκυψαν από την 59η Προεδρική Εγκαίνια από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 24 Ιανουαρίου 2021.

Η δράση του Προέδρου εξουσιοδοτεί το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), να συντονίσει όλες τις προσπάθειες ανακούφισης από καταστροφές που έχουν ως σκοπό την ανακούφιση των ταλαιπωριών και των ταλαιπωριών που προκαλούνται από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στον τοπικό πληθυσμό και την παροχή κατάλληλης βοήθειας για μέτρα έκτακτης ανάγκης, εγκεκριμένα βάσει του Τίτλου V του Stafford Act, για τη διάσωση ζωών και την προστασία της περιουσίας και της δημόσιας υγείας και ασφάλειας και για τη μείωση ή την αποτροπή της απειλής καταστροφής στην Περιφέρεια της Κολούμπια.

Συγκεκριμένα, η FEMA εξουσιοδοτείται να εντοπίζει, να κινητοποιεί και να παρέχει κατά την κρίση της, εξοπλισμό και πόρους που είναι απαραίτητοι για την ανακούφιση των επιπτώσεων της έκτακτης ανάγκης. Μέτρα προστασίας έκτακτης ανάγκης, που περιορίζονται σε άμεση ομοσπονδιακή βοήθεια, θα παρέχονται με 100% ομοσπονδιακή χρηματοδότηση.

Ο Pete Gaynor, Διαχειριστής, Ομοσπονδιακός Οργανισμός Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας, ονόμασε τον Thomas J. Fargione ως Ομοσπονδιακό Συντονιστή για τις ομοσπονδιακές επιχειρήσεις ανάκαμψης στην πληγείσα περιοχή.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΕΩΝ FEMA ΣΤΟ (202) 646-3272 Ή FEMA-NEWS-DESK@FEMA.DHS.GOV.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη