pellain

246 Πλήρως εμβολιασμένα άτομα στο Μίσιγκαν βρέθηκαν Θετικά για COVID19 - 3 Νεκροί

 

Τα δεδομένα του Μίτσιγκαν δείχνουν ότι 246 κάτοικοι έχουν βρεθεί θετικοί για το COVID-19 περισσότερες από δύο εβδομάδες μετά τον πλήρη εμβολιασμό τους κατά του ιού που τον προκαλεί.

Οι πιθανές πρωτοποριακές περιπτώσεις καταγράφηκαν μεταξύ 1 Ιανουαρίου και 31 Μαρτίου.

Έντεκα από τους κατοίκους νοσηλεύτηκαν και τρεις πέθαναν, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (MDDHS) στο The Epoch Times μέσω email. Οι άνθρωποι που πέθαναν ήταν 65 ετών και άνω.

Τα δεδομένα σχετικά με την κατάσταση νοσηλείας για 129 περιπτώσεις ήταν ελλιπή και για το άλλο σύνολο, η κατάσταση νοσηλείας ήταν άγνωστη.

Τα πλήρως εμβολιασμένα περιπτώσεις εντοπίστηκαν μέσω εβδομαδιαίων αξιολογήσεις των δεδομένων για όλες τις επιβεβαιωμένες και πιθανές περιπτώσεις COVID-19, την ασθένεια που προκαλείται από τον  ιό της ΚΚΚ (Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας) . Οι κρατικοί αξιωματούχοι συγκρίνουν τα δεδομένα με τα αρχεία κάθε ατόμου που έχει εμβολιαστεί πλήρως.

Πλήρως εμβολιασμένο σημαίνει ότι έχουν παρέλθει δύο εβδομάδες από τότε που ένα άτομο έλαβε δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer ή Moderna ή το εμβόλιο Johnson & Johnson μιας δόσης.

«Αυτά είναι άτομα που είχαν θετικό τεστ 14 ή περισσότερες ημέρες μετά την τελευταία δόση στη σειρά εμβολίων. Μερικά από αυτά τα άτομα μπορεί τελικά να αποκλειστούν από αυτόν τον κατάλογο λόγω της συνέχισης των θετικών εξετάσεων από μια πρόσφατη λοίμωξη πριν από τον πλήρη εμβολιασμό. Αυτές οι περιπτώσεις υπόκεινται σε περαιτέρω επανεξέταση για να προσδιορίσουν εάν πληρούν άλλα κριτήρια CDC για τον προσδιορισμό της πιθανής ανακάλυψης, συμπεριλαμβανομένης της απουσίας θετικής δοκιμής αντιγόνου ή PCR λιγότερο από 45 ημέρες πριν από τη θετική δοκιμή μετά τον εμβολιασμό », δήλωσε η εκπρόσωπος.

«Γενικά, αυτά τα άτομα ήταν πιο πιθανό να είναι ασυμπτωματικά ή ελαφρώς συμπτωματικά σε σύγκριση με τα εμβολιασμένα άτομα. Σημειώστε, μέχρι σήμερα, περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια Michiganders έχουν ολοκληρώσει το εμβόλιο COVID-19. Ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να αποκλειστούν μέσω πρόσθετης έρευνας », πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, το εμβόλιο της Pfizer θεωρείται 95% αποτελεσματικό στην πρόληψη σοβαρών συμπτωμάτων του COVID-19. Το Moderna's είναι 94 τοις εκατό.

Η Johnson & Johnson's είναι περίπου 67 τοις εκατό.

Μίτσιγκαν
Ο κυβερνήτης του Michigan Gretchen Whitmer λαμβάνει μια δόση του εμβολίου Pfizer COVID-19 στο Ford Field κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης για την προώθηση και την ενθάρρυνση των κατοίκων του Michigan να λάβουν το εμβόλιο, στο Ντιτρόιτ, Mich., Στις 6 Απριλίου 2021. (Matthew Hatcher / Getty Images )

«Ενώ η πλειοψηφία του πληθυσμού αναπτύσσει πλήρη ανοσία εντός 14 ημερών από την ολοκλήρωση της σειράς εμβολίων, ένα μικρό ποσοστό φαίνεται να διαρκεί περισσότερο για να προκαλέσει πλήρη απόκριση αντισωμάτων», δήλωσε η εκπρόσωπος της MDHHS. «Περιμένουμε να δούμε πρωτοποριακές περιπτώσεις με οποιονδήποτε εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένων όλων των εμβολίων COVID-19. Ο αριθμός των πιθανών περιπτώσεων που έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα δεν υπερβαίνει αυτό που θα μπορούσε να αναμένεται με εμβόλια με 95% αποτελεσματικότητα. Μελέτες δείχνουν ότι ακόμη και αν οι εμβολιασμένοι άνθρωποι αρρωσταίνουν, είναι πολύ λιγότερο πιθανό να παρουσιάσουν σοβαρή ασθένεια που απαιτεί νοσηλεία ή με αποτέλεσμα θάνατο. "

Η πιθανότητα για εκπληκτικές περιπτώσεις είναι γιατί οι αξιωματούχοι εξακολουθούν να ενθαρρύνουν τους Michiganders να λαμβάνουν προφυλάξεις ενώ βρίσκονται έξω στο κοινό, όπως η χρήση μάσκας, το πλύσιμο των χεριών και η κοινωνική απομάκρυνση ακόμη και μετά την πλήρη εμβολιασμό τους.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δημιουργούν έναν νέο ιστότοπο για την παροχή πρόσθετων πληροφοριών σχετικά με τη διερεύνηση επεισοδίων περιπτώσεων. Ο ιστότοπος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Θα περιλαμβάνει συνοπτικά δεδομένα από όλες τις πολιτείες, ανέφεραν αξιωματούχοι του Μίτσιγκαν.

Ο κυβερνήτης του Μίτσιγκαν Gretchen Whitmer είπε στους δημοσιογράφους την περασμένη εβδομάδα ότι «το μηδέν τοις εκατό των ανθρώπων στα νοσοκομεία μας τώρα έχουν εμβολιαστεί, κάτι που σας λέει ότι τα εμβόλια λειτουργούν».

Ο Γουίτμερ είπε σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη ότι τα ποσοστά αποτελεσματικότητας σημαίνουν ότι ορισμένα άτομα που παίρνουν τα εμβόλια δεν θα λάβουν πλήρη προστασία.

«Εξετάζουμε τους αριθμούς» σε πρωτοποριακές περιπτώσεις, είπε. «Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι ότι αυτό το εμβόλιο μπορεί να σώσει τη ζωή σας. Αυτός είναι ένας ιός που κανείς από εμάς δεν γνωρίζει πώς θα αντιδράσει το σώμα μας σε αυτόν. Για τόσα πολλά ήταν θανατηφόρα ή καταστροφικά, ή για πολλούς μαθαίνουμε ακόμα πόσο καιρό θα επηρεάσουν οι επιπτώσεις αυτού του ιού, θα τους πλήξουν. Έτσι, αυτό το εμβόλιο εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατευτείτε. "

Ο Δρ Joneigh Khaldun, επικεφαλής ιατρικός διευθυντής της πολιτείας, είπε ότι τα πλάνα «είναι μερικά από τα καλύτερα εμβόλια που έχουμε».

«Έχουμε πλέον εμβόλια που είναι πάνω από 95% αποτελεσματικά. Και ακόμη και αν πάρετε το COVID-19 και αφού έχετε εμβολιαστεί, είναι πολύ απίθανο να νοσηλευτείτε ή να πεθάνετε », είπε.

Άλλες πολιτείες έχουν επίσης δει σημαντικές περιπτώσεις. Στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, οι αρχές ανέφεραν την περασμένη εβδομάδα ότι βρήκαν στοιχεία 102 τέτοιων περιπτώσεων, με οκτώ από τους ασθενείς να χρειάζονται νοσηλεία και δύο να πεθαίνουν.

Σε μια επιστολή που δημοσιεύθηκε στις 23 Μαρτίου στο New England Journal of Medicine, μια ομάδα ιατρών της Καλιφόρνιας ανέφεραν ότι από 36.659 εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που εξετάστηκαν αφού έλαβαν μία ή δύο δόσεις ενός εμβολίου COVID-19, 379 ήταν θετικοί για το COVID-19 στο τουλάχιστον μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό. Τριάντα επτά από αυτούς ήταν θετικοί μετά από δύο βολές, κυρίως εντός δύο εβδομάδων μετά τη δεύτερη ένεση.

«Η σπανιότητα των θετικών αποτελεσμάτων των δοκιμών 14 ημέρες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου είναι ενθαρρυντική και υποδηλώνει ότι η αποτελεσματικότητα αυτών των εμβολίων διατηρείται εκτός του δοκιμαστικού περιβάλλοντος», έγραψαν οι γιατροί.


πηγη theepochtimes.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη