pellain

Διεθνής φήμη Chef Gordon Ramsay Filmάρει στην Ελλάδα



Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ "ΖΩΝΤΑΝΗ"

Ο διεθνούς φήμης σεφ Γκόρντον Ράμσαϊ βιντεοσκοπήθηκε με το πλήρωμά του στο μεγαλύτερο νησί της Κρήτης, τη Δευτέρα, για ένα νέο ντοκιμαντέρ για το ελληνικό φαγητό.

Σύμφωνα με το greekreporter.com, δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το νέο έργο του Ramsay, αλλά μέσα ενημέρωσης στα Χανιά λένε ότι σκοπεύει να πυροβολήσει και σε άλλα μέρη της Ελλάδας τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Το Flash.gr αναφέρει ότι ο Βρετανός σεφ δοκιμάζει τοπικές λιχουδιές στα Χανιά κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος στη μαγνητοσκόπηση.

Γκόρντον Ράμσεϊ Κρήτης
Ο Gordon Ramsay δοκιμάζει τοπικές λιχουδιές στα Χανιά της Κρήτης. Πίστωση: flashnews.gr

Φαίνεται να απολαμβάνει τον ζεστό καιρό, καθισμένος έξω από ένα φούρνο και ένα καφέ που φημίζεται για την μπουγάτσα, ένα ελληνικό γλυκό πρωινού που μπορεί να είναι γλυκό ή αλμυρό.

Γκόρντον Ράμσεϊ Κρήτης
Χρόνος προβληματισμού για τον Gordon Ramsay. Πίστωση: flashnews.gr
Ο Ραμσάι, ο οποίος γεννήθηκε στη Σκωτία, και μεγάλωσε στο Στράτφορντ-Απόν-Έιβον της Αγγλίας, ίδρυσε τον παγκόσμιο εστιατοριακό του όμιλο Gordon Ramsay Restaurants το 1997.


Ο Ράμσαϊ ήταν γνωστός για την αμβλότητά του

Έχει απονεμηθεί συνολικά 16 αστέρια Michelin και σήμερα κατέχει συνολικά επτά. Αφού ανέβηκε στη φήμη στα βρετανικά τηλεοπτικά miniseries Boiling Point το 1999, ο Ramsay έγινε ένας από τους πιο γνωστούς και πιο σημαντικούς σεφ παγκοσμίως.

Ως πραγματική τηλεοπτική προσωπικότητα, ο Ραμσάι είναι γνωστός για την αμβλότητά του, καθώς και για τη φλογερή του ιδιοσυγκρασία, την αυστηρή συμπεριφορά και τη συχνή χρήση βωμολοχιών.

Συνδυάζει δραστηριότητες στη σφαίρα της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, της φιλοξενίας και της βιομηχανίας τροφίμων και έχει προωθήσει και προσλάβει διάφορους σεφ που έχουν μαθητευτεί κάτω από το φτερό του.

Το 2020, ο Forbes καταχώρισε τα κέρδη της Ramsay στα 70 εκατομμύρια δολάρια για τους προηγούμενους 12 μήνες και τον κατέταξε ως την 19η διασημότητα με τα υψηλότερα κέρδη στον κόσμο.

Γυρίσματα των «εφιάλτων κουζίνας» στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ

Το 2014, έκανε μια τηλεοπτική σειρά στην Ελλάδα που προβλήθηκε στο βρετανικό δίκτυο Channel 4.

Η ιδέα του «Kitchen Nightmares» ήταν να βοηθήσει τους Βρετανούς ανθρώπους που κατέχουν εστιατόρια, ξενοδοχεία και πανδοχεία στη χώρα να βελτιώσουν τα πιάτα που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Η εκπομπή μεταδόθηκε επίσης στο παρελθόν στο δίκτυο Fox, στο οποίο ο Ramsay καλείται από τους ιδιοκτήτες να περάσουν μια εβδομάδα με ένα εστιατόριο που αποτυγχάνει σε μια προσπάθεια αναβίωσης της επιχείρησης. Μερικοί από τους ιδιοκτήτες ήταν Έλληνες εστιάτορες.

 


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη