pellain

ΑΤΥΠΑ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ακόμη και των πιο δύσπιστων οι σκέψεις ότι τελικά ολόκληρη η βουλή αποτελεί στο σύνολο της κυβέρνηση χωρίς ουσιαστική αντιπολίτευση!

Η έλλειψη δημοκρατικού φρονήματος είναι πλέον δεδομένη γιατί όλα όσα ζούμε δεν αποτελούν αποκυήματα φανταστικών σεναρίων, αλλά συνομωτικών διεργασιών προκειμένου η έλλειψη αντιπολιτευτικού πολιτκού λόγου να αποθαρρύνει τους πολίτες σε διαφοροποιήσεις από την συνηστώσα κοινοβουλευτική γραμμή. 

Επίσης η έλλειψη πολιτικής έκφρασης δεν αποτελεί κίνδυνο αλλό θεμητή προοπτική για τους ΝεοδημοΠασοκοΣυριζοΚομουνιστοΒαρουφακοΒέλους στην πολιτική αντζέντα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που είναι όλοι τους συνειδητά ταγμένοι.

Πέρα όμως από τις τακτικές που εφαρμόζουν τα κοινοβουλευτικά κόμματα, οι εκφράσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού αλλά και το τείχος αντίστασης που ορθώνει ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού (κοντά στο40%) αποτελεί πραγματικός πονοκέφαλος για τους κυβερνώντες. 

Οι αντιδράσεις και η συσσωρευμένη οργή εμβολιασμένων και μη, μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα με αδιευκρίνιστο χρόνο εκτόνωσης.

 

Θεόδωρος Χαρανίδης 

πηγη: politispress.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη