pellain

ΦΤΩΧΩΤΕΡΗ Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Σκηνή από το Νοσοκομείο Γιαννιτσών
ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Τα χαρτιά της αναστολής εργασίας άνευ αποζημιώσεως έλαβαν από σήμερα το πρωί εργαζόμενοι στις μονάδες υγείας του Νομού.

Ουσιαστικά προκύπτουν σοβαρότητα προβλήματα:

1. Κοινωνικά, διότι ουσιαστικά είναι επίδοση υποχρεωτικής ανεργίας και όχι αναστολή εργασίας που θα έπρεπε να να υπάρχει σχετική αποζημίωση, και

2. Δημόσιας υγείας, διότι τιθεται σε κίνδυνο η δημόσια υγεία με την αποπομπή ουσιαστικά μακροχρόνια έμπειρου επιστημονικού, βοηθητικού και τεχνικού προσωπικού. 

Με αυτό τον τρόπο τήθενται σε κίνδυνο έκτακτα και χρόνια νοσούντες πολίτες, αφού το απαραίτητο έμψυχο υλικό διώκεται από την κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ "κλοτσιδόν" εν καιρώ υγειονομικής κρίσης και με τρόπο που θυμίζει αυταρχικά καθεστώτα του προηγούμενο αιώνα.

Να αναφέρουμε ότι οι εργαζόμενοι έχουν προσφύγει και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια από τα οποία αναμένουν ξεκάθαρα θα διακαιωθούν με βάση την Ευρωπαϊκή νομοθεσία την οποία αποδέχτηκε και στήριξε η εθνική αντιπροσωπεία.

Σίγουρα οι εργαζόμενοι που βρίσκονται από σήμερα σε αναστολή θα αποτελέσουν άτυπα ένα δυναμικό κοινωνικό κίνημα που θα προστεθεί στην ήδη κοχλάζουσα ελληνική κοινωνία που αντιδράει στο great reset  του Κυρ.Μητσοτάκη που έχει ως τώρα να επιδείξει απολύσεις, ανεργία, επιδοματισμό, καταστροφή της μεσαίας επιχειρηματικής τάξης, πρωτοφανούς έκτασης καμένες εκτάσεις με πάνω από 1.000.000 καμένα στρέματα δασικής έκτασης από την ανικανότητα και τη διάλυση της κρατικής μηχανής, συνέχιση της πολιτικής Τσίπρα στο Σκοπιανό και αναλγησία απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις.

Θ.Χ.

Εικόνες από τα δύο νοσοκομεία του Νομού:

Νοσοκομείο Έδεσσας σήμερα το πρωί











Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη