pellain

Captain James T. Kirk – Θα πάει τελικά και κανονικά στο διάστημα με την Blue Origin του Jeff Bezos!

 


Όσοι έχετε δει την σειρά Star Trek, είναι αδύνατον να μην ξέρετε τον καπετάνιο του διαστημόπλοιου Enterprize, τον Captain James T. Kirk.

Ο σταρ του Star Trek, William Shatner, όπως λέγεται στην πραγματικότητα ο καπετάνιος James T Kirk, θα κατευθυνθεί στο διάστημα με τον πύραυλο του Τζεφ Μπέζος, το Blue Origin. Το TMZ αναφέρει ότι ο ηθοποιός θα κατευθυνθεί στα αστέρια στην κάψουλα New Shepard. Αν συνεχίσει, θα είναι το γηραιότερο άτομο που εκτοξεύτηκε στο διάστημα. Τιμολογείται ως 15λεπτη πολιτική πτήση. Έτσι, το ίδιο με την προηγούμενη φορά που το πλήρωμα του Blue Origin κατάφερε να μπει στην χαμηλότερη ατμόσφαιρα. Υπάρχει επίσης λόγος για τον ηθοποιό του Star Strek που γυρίζει ένα ντοκιμαντέρ, κάποιου είδους με την ελπίδα να το πουλήσει σε κάποιον διανομέα. Αρχικά υπήρχαν συζητήσεις με το Discovery, αλλά αυτό δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Ο Σάτνερ είχε πει στο παρελθόν ότι θα ήταν πρόθυμος να πάει στο διάστημα με τον Έλον Μασκ. Αστειεύτηκε όταν ένας θαυμαστής τον ρώτησε για το SpaceX, “Ναι, με αυτόν στη θέση δίπλα μου. Θα του κρατήσω το χέρι κατά την απογείωση ως επιπλέον μπόνους!” Έτσι, θα μπορούσατε να δείτε αυτό το τελευταίο κόλπο ως μια εμβάθυνση της αντιπαλότητας μεταξύ των δύο δισεκατομμυριούχων. Πλεονεκτήστε τον Μπέζο αυτόν τον γύρο καθώς παίρνει ένα άλλο πλήρωμα από το έδαφος.

Ενώ όλα αυτά τα διαστημικά πράγματα είναι ενδιαφέροντα, οι θαυμαστές του Star Trek αναρωτιούνται αν ο ηθοποιός θα σκεφτόταν ποτέ να επιστρέψει στη σειρά. Με όλα όσα περιβάλλουν τον Picard, δεν είναι καθόλου δύσκολο να σκεφτούμε ότι ένας θρύλος franchise θα προχωρούσε και θα έπαιρνε την απόφαση να επιστρέψει. Αλλά, από τους ήχους μιας συνέντευξης που έκανε το Comicbook.com με τον Shatner το 2019, δεν θα υπάρξει ανάσταση του Kirk σύντομα.

«Αυτή η λέξη,« αναστήθηκε ». Αυτή είναι μια λέξη κλειδί », σημείωσε ο Σάτνερ. “Αναστάσου. Θα έπρεπε να με αναστήσεις, Σάτνερ, για να κάνεις τα καθημερινά [γέλια] Δεν ξέρω τι κάνει ο Πάτρικ. Το να κάνεις μια σειρά είναι εξουθενωτικό για έναν νεαρό άντρα, για έναν 25χρονο, που έκανα όταν ήμουν 25 χρονών. Είναι ένας φυσικός ναυαγός, είναι ένας ψυχικός ναυαγός και είναι ένας νοικοκυραίος επειδή εργάζεστε 14, 18 ώρες την ημέρα. Και στην τελευταία σειρά που έκανα, Boston Legal, I είχε, σε ώρα αιχμής, δίωρη μετακίνηση. Προσθέστε το λοιπόν ».

“Οπότε όχι, δεν θα με ενδιέφερε να κάνω μια σειρά, αυτή καθαυτή”, πρόσθεσε, “αλλά θα είμαι στον αέρα φέτος σε κάτι για το οποίο δεν μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή, αλλά θα ακούσετε σύντομα, και ίσως σε δύο και ίσως ακόμη και σε τρεις εκπομπές που θα προβληθούν για 10, 12, 14 επεισόδια ».

 itechnews.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη