pellain

Γιώργος Πιλίδης : «Στο Κιλκίς αυτό που συνέβη ήταν πραγματικά συγκλονιστικό…»

 Ο Γιώργος Πιλίδης ξεσπάει μέσω του SDNA κατά της Ομοσπονδίας της πάλης για τα όσα συμβαίνουν σε αυτήν, με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που ήταν να διεξαχθεί στο Κιλκίς.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν, το SDNA μίλησε με τον παγκόσμιο πρωταθλητή πάλης, Γιώργο Πιλίδη, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην απόφαση των συναθλητών του για αποχή, όσο και για την τραγική όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος κατάσταση που επικρατεί στον χώρο.

Παράλληλα, το SDNA επικοινώνησε και με τον πανελλήνιο πρωταθλητή του ΠΑΟΚ, Ηλία Παγκαλίδη, ο οποίος βρέθηκε στο Κιλκίς και μίλησε για τα όσα συνέβησαν εκεί, ως αυτόπτης μάρτυρας αλλά και ως διαμαρτυρόμενος προς την Ομοσπονδία, μαζί με την πλειοψηφία των αθλητών που δεν αγωνίστηκαν.

Ξεκινώντας την κουβέντα, ο Γιώργος Πιλίδης ανέφερε για το Πανελλήνιο:

«Στο Κιλκίς αυτό που συνέβη ήταν πραγματικά συγκλονιστικό, διότι όλοι οι αθλητές από τα σωματεία, αγανακτισμένα με την μέχρι σήμερα συμπεριφορά της ομοσπονδίας και αυτού που πραγματικά την διοικεί, διεκδίκησαν το δίκιο τους. Ή πρέπει η αθλητική ομοσπονδία να εκπληρώνει τον σκοπό της, δηλαδή τα απλά πράγματα, να πληρώνονται τα εισιτήρια και τα έξοδα διαμονής των αθλητών και των προπονητών τους στις διεθνείς διοργανώσεις, ενώ μέχρι σήμερα τα πληρώνουν από την... τσέπη τους, πηγαίνοντας στα παγκόσμια πρωταθλήματα χωρίς προπονητή, ή αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσουν να αγωνίζονται, παριστάνοντας ότι δεν τρέχει τίποτα.

Για τις βιαιοπραγίες που ακούστηκαν ότι συνέβησαν, προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, επειδή τρόμαξαν που είδαν αθλητές και πρωταθλητές της πάλης σύσσωμους και αποφασισμένους να εξυγιανθεί η ομοσπονδία, για την οποία ο πρώην αντιπρόεδρος, κύριος Κολιτσόπουλος, έχει καταγγείλει μαϊμού σωματεία και σεξουαλικά αδικήματα».

Tι ακριβώς συμβαίνει στην Ομοσπονδία της Πάλης;

«Απορώ πως μέχρι σήμερα δεν έχει ασχοληθεί κανένας υπεύθυνος, ούτε ο κύριος Αυγενάκης, ούτε ο Γ.Γ.Α, κύριος Μαυρωτάς, ούτε η Ολυμπιακή Επιτροπή που έχει μάλιστα μέλος τον κύριο Φίλη, που είναι απεσταλμένος της ομοσπονδίας (!), ούτε οι αρμόδιοι αθλητικοί εισαγγελείς.

Πραγματικά, έχω μείνει άφωνος που βγήκα και έκανα τόσο σοβαρές καταγγελίες, γιατί στην περίπτωσή μου, ο μοναδικός που ασχολούνταν και έκοψε τον προπονητή μου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρισκόμενος καθημερινά στην Ομοσπονδία, είναι ο πρώην πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Π, κύριος Θάνος και κανένας υπεύθυνος του Ελληνικού κράτους δεν ενδιαφέρθηκε να ερευνήσει τι συμβαίνει στην Ομοσπονδία και ποιος πραγματικά την διοικεί. Τα ίδια και χειρότερα, έχουν καταγγείλει και το σωματείο που εκπροσωπεί τους αθλητές αλλά και το σωματείο προπονητών που ενώ διόρισαν εκπρόσωπό τους για να συμμετέχει στο συμβούλιο της ΕΛ.Ο.Π, σύμφωνα με το νόμο Αυγενάκη, με την Ομοσπονδία να αδιαφορεί και να ορίζει άλλους, οι οποίοι καταγγελθεί ως μη νόμιμοι».

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ...


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη