pellain

Πρώτο Θέμα: «Το κόμμα Κασ.» πιο κοντά απ’ όλους στη βουλή!


Άρθρο - απάντηση του Ηλ.Κασ.

Μία ακόμα ομολογία συστημικού μέσου ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ οδεύει ολοταχώς προς τη βουλή, παρά τη βρόμικη πολεμική Μητσοτάκη, είχαμε και αυτήν την Κυριακή. Πιο συγκεκριμένα το φιλοκυβερνητικό «Πρώτο Θέμα», που εισέπραξε πακτωλό επιχορηγήσεων μέσω της Λίστας Πέτσα, ομολογεί αυτό που φωνάζω εδώ και καιρό: «Ότι παρά τα αναχώματα που στήνει το σύστημα δεν θα μπορέσουν να μας σταματήσουν και μετά τις εκλογές θα εκφράζουμε τη μόνη γνήσια Εθνική αντιπολίτευση μέσα στο άντρο της πολιτικής διαφθοράς». Ο συστημικός αρθρογράφος δεν μπορεί να κρύψει την πίκρα και το μίσος του, γι’ αυτό και σπεύδει να μας υβρίσει ως «μόρφωμα». Του υπενθυμίζω ότι μορφώματα είναι τα κόμματα εξουσίας που δεν έχουν σταματήσει να παίρνουν μίζες εδώ και δεκαετίες. Τα κόμματα που εμπλέκονται σε όλα τα σκάνδαλα από τη Siemens και τα εξοπλιστικά μέχρι τη Novartis και τη Λίστα Πέτσα. Πρωτίστως η Νέα Δημοκρατία, που επιστράτευσε το άθλιο παραδικαστικό της κύκλωμα για να με κρατά παράνομα στη φυλακή κατά την προεκλογική περίοδο. Πίστεψαν πως έτσι θα σιγήσει η φωνή της Αλήθειας, όμως έκαναν μέγα λάθος.

Στην ανάλυση του «Πρώτου Θέματος» υποβόσκει και η πρόβλεψη για κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις δεύτερες εκλογές. Ο νέος νόμος για το bonus στο πρώτο κόμμα χαρίζει 40 επιπλέον έδρες στον Μητσοτάκη. Σημειώστε ότι ο νόμος αυτός ψηφίστηκε μόνο από τη ΝΔ και τον Βελόπουλο, ο οποίος απεδείχθη για πολλοστή φορά δεκανίκι της κυβέρνησης, αφού με την ψήφο του δέχεται να χάσει έδρες και να τις πάρει η Νέα Δημοκρατία! Ακόμα και έτσι ο Μητσοτάκης θα χρειαστεί πάνω από 38% για την αυτοδυναμία και αυτό δεν το βλέπει ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Έτσι ο Βελόπουλος θα χρησιμεύσει για μια ακόμα φορά ως «τσόντα» για το καθεστώς, όπως έκανε το 2011, όταν ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου μαζί με Άδωνι, Βορίδη, Καρατζαφέρη. Σας καλώ να μαυρίσετε τους πολιτικούς απατεώνες που πουλάνε πατριωτισμό για να κονομάνε και να στέλνουν τις καταθέσεις τους στην Deutsche Bank (πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ έβγαλε ο Βελόπουλος στη Γερμανία, την περίοδο που οι Έλληνες αυτοκτονούσαν λόγω του μνημονίου).   

Απέναντι στη ψευτοδεξιά της κυβέρνησης, που θέλει να αντικαταστήσει τους Έλληνες με λαθρομετανάστες, σας καλώ να δώσετε δυναμικό παρόν στη μεγάλη εκλογική μάχη. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών, γιατί όσο μας πολεμούν, τόσο πιο ισχυροί γινόμαστε στον αγώνα μας υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

Ηλίας Κασιδιάρης

 28/6/2022

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη