pellain

ΣΤΑΝΦΟΡΝΤ: Το εμβόλιο COVID παραμένει στο σώμα και επηρεάζει το DNA


Ολιστικός τρόπος για να επιδιορθώσετε το DNA και να μειώσετε τη ζημιά από την "ακίδα"

Μια μελέτη του Πανεπιστημίου Στάνφορντ διαπίστωσε ότι οι πρωτεΐνες αιχμής εξακολουθούσαν να υπάρχουν στο σώμα 60 ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Από την άλλη πλευρά, ορισμένες μελέτες έχουν βρει ότι τα εμβόλια COVID-19 και οι πρωτεΐνες αιχμής μπορεί να επηρεάσουν το ανθρώπινο DNA. Πώς μπορούμε λοιπόν να μειώσουμε τη ζημιά της πρωτεΐνης ακίδας και να επισκευάσουμε το DNA μας;

Ο αντίκτυπος των πρωτεϊνών αιχμής του mRNA του εμβολίου COVID-19 στην ανθρώπινη υγεία είναι ένα θέμα αυξανόμενου ενδιαφέροντος πρόσφατα.

Η φαρμακοκινητική μελέτη της Pfizer που υποβλήθηκε στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έδειξε ότι σε εμβολιασμένα ζώα, οι πρωτεΐνες αιχμής του εμβολίου ήταν ευρέως κατανεμημένες σε άλλα όργανα εκτός από το σημείο της ένεσης, συμπεριλαμβανομένου του σπλήνα, του ήπατος, του μυελού των οστών, των επινεφριδίων και της λέμφου. Αυτό το πείραμα δεν μπορεί να διεξαχθεί σε ανθρώπους λόγω της επιβλαβούς φύσης της επισήμανσης ισοτόπων, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αναφορά. Υπάρχουν πολλές άλλες μελέτες που δείχνουν την παρουσία των πρωτεϊνών του εμβολίου σε πολλαπλά όργανα του σώματος.

Τότε, πόσο καιρό παραμένουν τα συστατικά του εμβολίου στο ανθρώπινο σώμα;

Τον Μάρτιο του 2022, το Τμήμα Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και άλλα ερευνητικά ινστιτούτα δημοσίευσαν μια έκθεση στο περιοδικό Cell, παρέχοντας προκαταρκτικά δεδομένα σχετικά με το χρόνο που τα εμβόλια για τον COVID-19 παραμένουν στο ανθρώπινο σώμα.

Σύμφωνα με αυτήν την αναφορά, υπήρχαν επτά άτομα, τα οποία είχαν λάβει όλα μια δεύτερη δόση εμβολίου mRNA Pfizer ή Moderna. Οι λεμφαδένες τους λαμβάνονταν σε τακτά χρονικά διαστήματα και η κύρια θέση δειγματοληψίας ήταν τα βλαστικά κέντρα (GC) των λεμφαδένων. Το βλαστικό κέντρο είναι μια πολύ σημαντική λειτουργική περιοχή των ανθρώπινων λεμφαδένων και μια περιοχή όπου τα Β κύτταρα είναι ενεργά και παράγουν αντισώματα.

Εάν κάποια συστατικά του εμβολίου μείνουν εδώ, μπορεί να καταστείλουν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος και να προκαλέσουν αυτοάνοσα νοσήματα.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών έδειξαν ότι το mRNA του εμβολίου ανιχνεύθηκε στους λεμφαδένες με in-situ υβριδισμό από την έβδομη ημέρα μετά τον εμβολιασμό έως την 60ή ημέρα.

Από την ημέρα 16 έως την ημέρα 60 μετά τον εμβολιασμό, ανιχνεύθηκαν υπολειμματικές πρωτεΐνες ακίδας στους λεμφαδένες των υποκειμένων.

Δεδομένου ότι η μελέτη διεξήχθη μόνο σε περίοδο δύο μηνών, δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα δεδομένα για το πόσο καιρό τα εμβόλια παραμένουν στον οργανισμό. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι τα εμβόλια παραμένουν στους λεμφαδένες του σώματος για τουλάχιστον δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό, γι' αυτό ίσως πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια COVID-19 για αρκετούς μήνες.

Epoch Times Photo

Τα εμβόλια mRNA αλλάζουν το ανθρώπινο DNA

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι πρωτεΐνες αιχμής μπορούν να προκαλέσουν διάφορα είδη βλάβης στα ανοσοκύτταρα του σώματος, συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων ασθενειών, παράλυσης, ξαφνικού θανάτου και άλλων σοβαρών ανεπιθύμητων συμβάντων. Στην πραγματικότητα, οι πρωτεΐνες ακίδας μπορούν να προκαλέσουν ακόμη βαθύτερη ζημιά. Έχει βρεθεί ότι τα εμβόλια του ιού SARS-CoV-2 και του mRNA μπορεί να επηρεάσουν τα κυτταρικά γονίδια, να ενσωματωθούν στα γονιδιώματα και να αλλάξουν τον γενετικό κώδικα της ανθρώπινης ζωής.

Πώς ενσωματώνονται τα εμβόλια mRNA στα γονιδιώματα; Αυτό είναι ακόμα ένα μυστήριο. Ίσως αυτό να έχει να κάνει με τη βλάβη των πρωτεϊνών ακίδας στην ικανότητα αυτοεπιδιόρθωσης του κυτταρικού DNA.

Τα γονίδια του ανθρώπινου σώματος είναι πολύ σημαντικά και κρατούν τον κώδικα της ζωής, επομένως η βλάβη στο ανθρώπινο DNA από τα εμβόλια απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

Λοιπόν, τι μπορεί να γίνει για να μειωθεί η βλάβη της πρωτεΐνης ακίδας; Πριν φτάσουμε σε αυτό, ας μιλήσουμε για το ανθρώπινο DNA, την πιο κρίσιμη και μυστηριώδη δομή του σώματός μας—κάτι που πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πραγματικά.

Τις τελευταίες δεκαετίες, έχουν γίνει πολλές ανακαλύψεις στη μελέτη του DNA, όχι μόνο ως προς τη δομή και τη βιοχημεία, αλλά και από την άποψη άλλων φαινομένων και προτύπων.

Οι εκπληκτικές ιδιότητες του DNA

  • Τα θραύσματα DNA μπορούν να υλοποιηθούν σε νερό χωρίς πρώτη ύλη

Ο καθηγητής Luc Montagnier, ο Γάλλος ιολόγος που κέρδισε το βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψη του ιού του AIDS, HIV, πραγματοποίησε ένα πείραμα στο DNA που δημοσιεύτηκε στο Journal of Physics: Conference Series (JPCS).

Ο καθηγητής Montagnier τοποθέτησε έναν σφραγισμένο δοκιμαστικό σωλήνα Α που περιέχει Mycoplasma pirum (μικροοργανισμός) DNA σε ένα μεταλλικό κλουβί (για θωράκιση ευαίσθητου ηλεκτρονικού εξοπλισμού), δίπλα σε έναν σφραγισμένο δοκιμαστικό σωλήνα Β που περιέχει απεσταγμένο νερό. Ο δοκιμαστικός σωλήνας Β δεν περιείχε καμία βασική πρώτη ύλη που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για το σχηματισμό DNA.

Τοποθέτησε ένα χάλκινο σωληνοειδές γύρω από τους δοκιμαστικούς σωλήνες Α και Β με ηλεκτρικό ρεύμα χαμηλής έντασης που ταλαντώνεται στα 7 Hz και τους άφησε σε θερμοκρασία δωματίου.

Μετά από 18 ώρες, συνέβη ένα εκπληκτικό γεγονός: ανιχνεύθηκε DNA στον σφραγισμένο δοκιμαστικό σωλήνα Β, ο οποίος αρχικά περιείχε μόνο νερό και κανένα υλικό DNA, και η αλληλουχία DNA ήταν 98 τοις εκατό παρόμοια με αυτή του δοκιμαστικού σωλήνα Α.

Epoch Times Photo

Για να ελέγξει την αξιοπιστία του τεστ, ο καθηγητής Montagnier επανέλαβε το τεστ 12 φορές και τα αποτελέσματα του τεστ αποδείχθηκαν πανομοιότυπα.

Εκτός από το Mycoplasma pirum, ο καθηγητής Montagnier επανέλαβε το ίδιο τεστ με DNA από ένα άλλο βακτήριο Borrelia burgdorferi (το παθογόνο που προκαλεί τη νόσο του Lyme) και τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια.

Αργότερα, ο Ρώσος επιστήμονας Peter Gariaev, ειδικός στην κυματική γενετική, επανέλαβε το ίδιο πείραμα και δημοσίευσε τα αποτελέσματα στο DNA Decipher Journal το 2014.

Ένα σημαντικό κριτήριο για τον προσδιορισμό της αξιοπιστίας των επιστημονικών νόμων είναι η αναπαραγωγιμότητα. Δηλαδή, η ικανότητα παραγωγής των ίδιων αποτελεσμάτων με διαφορετικούς πειραματιστές, διαφορετικά εργαστήρια και διαφορετικές πρώτες ύλες.

Τόσο ο καθηγητής Montagnier όσο και ο καθηγητής Gariaev κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι θραύσματα αλληλουχίας DNA μπορούν να δημιουργηθούν υπό την επίδραση ενός ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, το οποίο είναι ένας τύπος ενέργειας. Και αυτό δείχνει ότι το DNA έχει ιδιότητες ενέργειας.

  • Το DNA που τρώει λέιζερ και η φανταστική του εικόνα

Ο καθηγητής Peter Gariaev συνέχισε να διεξάγει άλλα σχετικά πειράματα DNA .

Κάποτε έλαμψε μια αδύναμη ακτίνα λέιζερ σε μία μόνο συχνότητα σε ένα δείγμα DNA που τοποθετήθηκε σε κυψελίδα χαλαζία, η οποία δεν εμπόδιζε το λέιζερ και ανακάλυψε ότι το DNA λειτουργούσε σαν σφουγγάρι που απορροφούσε το λέιζερ και το «έτρωγε».

Στη συνέχεια, καθώς ο καθηγητής ετοιμαζόταν να τελειώσει το πείραμα, κίνησε την κυψελίδα χαλαζία που περιείχε το δείγμα DNA στην άκρη. Αυτή τη στιγμή συνέβη κάτι σοκαριστικό: αν και το DNA είχε αφαιρεθεί, η σπείρα του φωτός εξακολουθούσε να περιστρέφεται στη θέση της, σαν το DNA να ήταν ακόμα μέσα στην κυψελίδα.

Epoch Times Photo

Αυτό το πείραμα υποδηλώνει ότι το DNA όχι μόνο απορροφά φωτόνια, αλλά μπορεί επίσης να έχει τις ιδιότητες ενός ενεργειακού πεδίου που έχει ένα υπολειπόμενο αποτέλεσμα στην ορατή μας διάσταση. Αυτό είναι που οι επιστήμονες αποκαλούν φάντασμα του DNA.

Epoch Times Photo

Η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια του DNA μπορεί επίσης να «θυμάται» από το νερό, καθώς ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο χαμηλής συχνότητας μπορεί ακόμα να ανιχνευθεί στο διήθημα νερού, αφού αφαιρεθεί το DNA που περιέχει τα βακτήρια.

Epoch Times Photo

Αυτά τα πειράματα δείχνουν από διαφορετικές οπτικές γωνίες ότι το DNA δεν είναι μόνο μια μοριακή δομή, αλλά έχει επίσης ιδιότητες κβαντασωμικού και ηλεκτρομαγνητικού ενεργειακού πεδίου.

Το βιβλίο του καθηγητή Gariaev «Quantum Consciousness of the Linguistic-Wave Genome: Theory and Practice» αναφέρει στην εισαγωγή του ότι αυτό «θέτει τα θεμέλια ενός νέου πεδίου της επιστήμης – της μελέτης και της εφαρμογής της κβαντικής και ηλεκτρομαγνητικής φύσης του γονιδιώματος, ως ολιστική συνέχεια, που διευκολύνει τον στιγμιαίο μεταβολικό έλεγχο σε ολόκληρο τον οργανισμό». Αυτές οι νέες ανακαλύψεις ανοίγουν το δρόμο για αυτό που η ανθρωπότητα ονειρευόταν από καιρό: «μακρινή και μη εγχειρητική θεραπεία, αναγέννηση οργάνων, σημαντική παράταση της ανθρώπινης ζωής» και πολλά άλλα.

Συχνά αναφερόμαστε στο ανθρώπινο σώμα ότι έχει ένα βιοενεργειακό πεδίο. Αυτά τα επιστημονικά πειράματα υποδηλώνουν ότι το ανθρώπινο DNA έχει ιδιότητες ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας και ότι το DNA είναι ένα ενεργειακό σώμα. Τότε, είναι φυσικό το ανθρώπινο σώμα να έχει ηλεκτρομαγνητικό ενεργειακό πεδίο.

Υπάρχουν πολλές έρευνες που έχουν διεξαχθεί από επιστήμονες σε διαφορετικούς τομείς που είναι συνεπείς μεταξύ τους και αποδεικνύουν ότι το ανθρώπινο σώμα έχει ένα ενεργειακό πεδίο.

Το ανθρώπινο σώμα έχει ενέργεια, και οι σκέψεις και τα συναισθήματα μπορούν να αλλάξουν την ενέργεια και το DNA

Οι βιοφυσικοί ανακάλυψαν επίσης ότι το ανθρώπινο σώμα μπορεί να εκπέμπει αυθόρμητα ηλεκτρόνια και φωτόνια, παράγοντας μια λάμψη που είναι αόρατη με γυμνό μάτι.

Το 1939, ο Semyon Kirlian, ένας τεχνικός στην πρώην Σοβιετική Ένωση, εφηύρε μια τεχνική που ονομάζεται «Kirlian Photography». Όταν χρησιμοποιείται αυτή η τεχνική, ένα άτομο τοποθετείται σε ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και τα ηλεκτρόνια και τα φωτόνια που εκπέμπονται από το ανθρώπινο σώμα μπορούν να φωτογραφηθούν μέσω της διέγερσης του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου.

Το 1995, η ομάδα του Ρώσου φυσικού Konstantin Korotkov εφηύρε την πρώτη ψηφιακή φωτογραφία Kirlian – την Οπτικοποίηση Εκκένωσης Αερίου (GDV).

Epoch Times Photo

Στις εικόνες GDV, ένα υγιές ή ήρεμο άτομο έχει ένα ισχυρό ενεργειακό πεδίο με στρογγυλεμένη περιφέρεια. Ωστόσο, όταν κάποιος είναι συναισθηματικά ταραγμένος, το ενεργειακό πεδίο φαινόταν να έχει «αυξηθεί». Και όταν υπάρχει πρόβλημα υγείας, το ενεργειακό πεδίο ενός ατόμου εμφανίζει τρύπες, κενά και άλλες ανωμαλίες. Και αποδείχθηκε ότι διαφορετικές ενεργειακές ανωμαλίες αντιστοιχούν σε διαφορετικά όργανα, αντανακλώντας έτσι την πηγή της ασθένειας.

Υπάρχει επίσης μια ενδιαφέρουσα εικόνα που δείχνει τη μουσική ροκ εν ρολ να είναι επιβλαβής για το ανθρώπινο σώμα. Όταν ένα άτομο με μικρό συναισθηματικό πρόβλημα άκουγε ροκ μουσική, η βλάβη στο ενεργειακό του πεδίο γινόταν πιο έντονη.

Epoch Times Photo

Τα ανθρώπινα συναισθήματα μπορούν να αλλάξουν το ενεργειακό πεδίο του σώματος και το ανθρώπινο μυαλό μπορεί επίσης να αλλάξει την κατάσταση του DNA.

Το 1996, ο Δρ. Glen Rein, βιοχημικός στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσίασε μια εργασία στο Διεθνές Φόρουμ για τη Νέα Επιστήμη που πραγματοποιήθηκε στο Ντένβερ του Κολοράντο. Στο έγγραφο, επεσήμανε ότι οι ανθρώπινες προθέσεις θα μπορούσαν να επηρεάσουν την περιέλιξη και το ξετύλιγμα των δύο κλώνων που αποτελούν την έλικα του DNA.

Η δομή της διπλής έλικας του DNA μοιάζει με ένα παλιομοδίτικο τηλεφωνικό καλώδιο. Όταν εκφράζεται ένα γονίδιο DNA, το DNA θα ξετυλιχθεί. και όταν ένα DNA ολοκληρώσει την αντιγραφή του, τυλίγεται σε μια έλικα. Η κατάσταση περιέλιξης ή εκτύλιξης του DNA μπορεί να μετρηθεί με έναν τύπο φυσικού οργάνου.

Στο πείραμα, ο Δρ. Rein αφαίρεσε το DNA από κύτταρα σε ανθρώπινους πλακούντες και το τοποθέτησε σε νερό. Στη συνέχεια ζήτησε από πολλά άτομα να προσπαθήσουν να ξετυλίξουν ή να ξετυλίξουν το DNA με τις σκέψεις τους. Ανακαλύφθηκε ότι το ποσοστό αλλαγής στην κατάσταση του DNA από συνειδητή πρόθεση ήταν μεταξύ 2 τοις εκατό και 10 τοις εκατό, το οποίο είναι μια σημαντική αλλαγή σε σύγκριση με το 1,1 τοις εκατό στην ομάδα ελέγχου χωρίς συνειδητή πρόθεση. Αυτό το πείραμα υποδηλώνει ότι το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να αλλάξει την κατάσταση περιέλιξης ή ξετυλίγματος του DNA.

Epoch Times Photo

Το DNA έχει ιδιότητες ενέργειας. Έτσι, εάν οι σκέψεις μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση περιέλιξης ή εκτύλιξης του DNA, μπορούν θεωρητικά να αλλάξουν και το ενεργειακό πεδίο του σώματος.

Βελτίωση του ενεργειακού πεδίου και αντιστροφή της ζημιάς που προκαλείται από πρωτεΐνες Spike

Όπως προαναφέρθηκε, ο ιός SARS-CoV-2 και οι πρωτεΐνες αιχμής των εμβολίων μπορούν να προκαλέσουν βαθιά βλάβη στο σώμα , επηρεάζοντας το DNA του σώματος και δυνητικά αλλάζοντας το βιοενεργειακό πεδίο του σώματος. Για να αναιρεθεί πλήρως η βλάβη του DNA που προκαλείται από τις πρωτεΐνες ακίδας, απαιτείται μια βιοενεργειακή προσέγγιση.

Ο Δρ Ντέιβιντ Χόκινς, κορυφαίος Αμερικανός ψυχίατρος, ανακάλυψε μέσα από δεκαετίες έρευνας ότι υπάρχουν αντίστοιχες ενεργητικές δονητικές συχνότητες για διάφορες συναισθηματικές και ψυχικές καταστάσεις στους ανθρώπους.

  • Ντροπή, μομφή, απόγνωση, απαισιοδοξία, άγχος, απληστία, μίσος και περιφρόνηση – αυτές οι σκέψεις φέρνουν αρνητική ενέργεια, είναι επιβλαβείς για τη ζωή και δεν συμβάλλουν στη βελτίωση των παρενεργειών των εμβολίων.
  • Η ενέργεια γίνεται θετική όταν δημιουργείται θάρρος .
  • Η θετική ενέργεια δημιουργείται από συναισθήματα επιβεβαίωσης, εμπιστοσύνης, αισιοδοξίας, συγχώρεσης, κατανόησης, αγάπης και ειρήνης.
  • Η υψηλότερη ενέργεια είναι η πλήρης συνείδηση ​​ή η φώτιση.

Epoch Times Photo

Υπάρχει ένα ρητό που λέει: «Με τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ένα πρόβλημα υγείας, το 70 τοις εκατό είναι ψυχολογικό και το 30 τοις εκατό σωματικό». Ακόμα κι αν υπάρχουν παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό, μπορεί να είναι δυνατό να βελτιωθούν σε βαθύ επίπεδο μέσω μιας καλής ψυχικής κατάστασης.

Το παραδοσιακό τσιγκόνγκ (συμπεριλαμβανομένου του διαλογισμού) ονομάζεται ενσυνειδητότητα στη Δύση και είναι μια μέθοδος φυσικής κατάστασης.

Μέρος αυτής της μεθόδου είναι να ρυθμίσετε το μυαλό, να απαλλαγείτε από περισπασμούς και να κάνετε το μυαλό πιο θετικό και ήρεμο, ώστε να μπορεί να προωθήσει τη θεραπεία ρυθμίζοντας το βιοπεδίο του σώματος.

Ο Δρ. Beverly Rubik, βιοφυσικός, διεξήγαγε μια πιλοτική μελέτη σχετικά με τις επιπτώσεις του τσιγκόνγκ στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο, λαμβάνοντας εικόνες GDV των μεσαίων δακτύλων των χεριών των ασθενών με Πάρκινσον πριν και μετά την άσκηση του τσιγκόνγκ (στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, η μέση δάχτυλο αντιστοιχεί στον ανθρώπινο εγκέφαλο). Ανακαλύφθηκε ότι πριν από την εξάσκηση του τσιγκόνγκ, οι εικόνες GDV των ασθενών ήταν κατεστραμμένες και ακανόνιστες. και μετά την εξάσκηση του τσιγκόνγκ, έγιναν σημαντικά πιο ολοκληρωμένοι και τακτικοί.

Epoch Times Photo

Θεωρητικά μιλώντας, εάν μπορούμε να προσαρμόσουμε τη συνειδητή πρόθεση στη διαδικασία της εξάσκησης του τσιγκόνγκ, να ενισχύσουμε τη θετική σκέψη, να βελτιώσουμε το ανθρώπινο βιοπεδίο, θα είναι φυσικό να ενισχύσουμε τη συνολική θεραπευτική μας ικανότητα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας αυτο-επισκευής του DNA, ώστε να αντισταθούμε η βλάβη που προκαλείται από τις πρωτεΐνες ακίδας.

4 τρόποι για να βελτιώσετε τις επιβλαβείς επιπτώσεις των πρωτεϊνών Spike στον ανθρώπινο οργανισμό

Ο FDA, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δεν έχουν ακόμη δημοσιεύσει άρθρα ή αναφορές που να αναγνωρίζουν τις αρνητικές επιπτώσεις των εμβολίων κατά του COVID-19 στην ανθρώπινη υγεία. Ακολουθούν διάφοροι τρόποι για να βοηθήσετε το σώμα να ενισχύσει την αυτοθεραπευτική του δύναμη και να αποκαταστήσει τη διαταραγμένη ανοσία με βάση γνωστούς παθολογικούς μηχανισμούς, κλινικές παρατηρήσεις και επιστημονικά πειράματα.

Έχουμε περιγράψει προηγουμένως πώς να:

Αυτή είναι μια τέταρτη μέθοδος, η οποία μπορεί να ενισχύσει τη θετική ενέργεια του σώματος, να προσαρμόσει τις σκέψεις, τη νοοτροπία ή την πνευματική μας πρόθεση, να επιδιορθώσει το DNA και να αφαιρέσει τη γενετική τοξικότητα. Η απαγγελία ενός μάντρα εννέα κινεζικών χαρακτήρων έχει θεραπεύσει τη σοβαρή δύσπνοια σε μια 73χρονη γυναίκα και παρόμοια αποτελέσματα αναφέρθηκαν από πολλούς άλλους ασθενείς . Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε όρθιες ασκήσεις και διαλογισμό για να προσαρμόσουμε το ενεργειακό πεδίο του σώματος και να καθαρίσουμε το σώμα από βλαβερές ουσίες με βαθύτερο και ολιστικό τρόπο, ώστε το σώμα να ανακάμψει πιο γρήγορα.

Υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι αποτοξίνωσης για διαφορετικά επίπεδα και μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε επιλεκτικά ανάλογα με την ιδιαίτερη κατάστασή μας, ώστε να αποκαταστήσουμε την υγεία του σώματός μας.

Με πρόσθετες αναφορές από τον Arthur F. Ellis, ερευνητή βιοφυσικής, ερευνητή βιοεπιστημών και παραγωγό βίντεο.

βιβλιογραφικές αναφορές

Μελέτη κατανομής ιστού ενός σκευάσματος λιπιδικού νανοσωματιδίου-mRNA επισημασμένου με [3H] που περιέχει ALC-0315 και ALC-0159 μετά από ενδομυϊκή χορήγηση σε αρουραίους Wistar Han

Ανοσολογική αποτύπωση, εύρος αναγνώρισης παραλλαγών και ανταπόκριση του βλαστικού κέντρου στη μόλυνση και τον εμβολιασμό ανθρώπινου SARS-CoV-2 – ScienceDirect

Το αντίστροφο μεταγραφόμενο RNA του SARS-CoV-2 μπορεί να ενσωματωθεί στο γονιδίωμα καλλιεργημένων ανθρώπινων κυττάρων και μπορεί να εκφραστεί σε ιστούς που προέρχονται από ασθενείς | PNAS

Ενδοκυτταρική αντίστροφη μεταγραφή του εμβολίου mRNA Pfizer BioNTech COVID-19 BNT162b2 In vitro σε κυτταρική σειρά ανθρώπινου ήπατος | HTML

Η ακίδα SARS–CoV–2 μειώνει την επιδιόρθωση βλάβης στο DNA και αναστέλλει τον ανασυνδυασμό V(D)J in vitro (nih.gov)

  1. Montagnier, J. Aissa, E. Del Giudice, C. Lavallee, Α. Tedeschi και G. Vitiello. Κύματα DNA και νερό. https://arxiv.org/pdf/1012.5166.pdf

Υλοποίηση θραύσματος DNA και Γενετική Κυμάτων στη Θεωρία & Πράξη. DNA Decipher Journal, Μάιος 2014, Τόμος 4, Τεύχος 1, σελ. 01-56. https://wavegenetics.org/docs/Publikacii_za_rubezhom.pdf

 Γονίδιο Lingvistiko-wave. Θεωρία και πράξη – Γενετική κυμάτων Γενετική κυμάτων

被拍攝下的「情感」 科學家揭人體能量場奧秘 

https://www.laskow.net/uploads/5/7/6/4/57643809/consciousintentionondna.pdf 

Το ανθρώπινο βιοπεδίο και μια πιλοτική μελέτη για το τσιγκόνγκ

Αναφορά περίπτωσης: Ένας 73χρονος ύποπτος ασθενής COVID-19 με σοβαρή δύσπνοια αναρρώνει πλήρως αφού απήγγειλε εννέα αληθινές λέξεις από το Φάλουν Γκονγκ

Ο γιατρός μολυσματικών ασθενειών μοιράζεται το εργαλείο αυτοθεραπείας για τον COVID και το Jab που όλοι πρέπει να γνωρίζουν (theepochtimes.com)

Άρθουρ Φ. Έλις

  • Ερευνήτρια Βιοφυσικής
  • Ερευνητής Επιστήμης Ζωής
  • Παραγωγός βίντεο

Δημοσιεύσεις:

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι οι απόψεις του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις των The Epoch Times.

Ο Δρ Yuhong Dong, γιατρός και διδάκτωρ λοιμωδών νοσημάτων, είναι ο επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος και συνιδρυτής μιας ελβετικής εταιρείας βιοτεχνολογίας και πρώην Ανώτερος Ιατρικός Επιστημονικός Εμπειρογνώμονας για την Ανάπτυξη Αντιιικών Φαρμάκων στη Novartis Pharma στην Ελβετία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη