pellain

ΕΝΤΑΣΗ, ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ "ΑΠΡΟΟΠΤΑ" ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ

Μετ' εμποδίων και απροόπτων ολοκληρώθηκε το έκτακτο συνέδριο στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (10.7.2022)στο οποίο έδωσαν το παρόν εκπρόσωποι συλλόγων,  πατριωτικών πολιτικών φορέων και πολίτες, τόσο από την Ελλάδα όσο και ομογενείς του εξωτερικού. 

Ταυτόχρονα υπήρξε διαδυκτιακή σύνδεση και με εκπροσώπους Παμμακεδονικών Ενώσεων του Εξωτερικού. 

Το έκτακτο συνέδριο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια «Τέσσερων χρόνων (2018-2022) από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών», για τις συνέπειες και τα αρνητικά αποτελέσματα αυτής για την Ελλάδα. Επίσης γίνανε αναφορές και καταγγέλθηκε τόσο η  μη τήρηση των συμφωνηθέντων ακόμη σε αυτό ακόμη το αρνητικό πλαίσιο της επαίσχυντης συμφωνίας για την Μακεδονία μας.
Πέρα από την καταγραφή με το φακό του pellain.com των βασικών σημείων του συνεδρίου, να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της διασύνδεσης με τους ομογενείς του εξωτερικού χακαρίστηκε από αγνώστους με παρεμβολές "ακατάλληλου" περιεχομένου! Αυτό ανέδειξε τη σημαντικότητα αυτού του συνεδρίου αφού δεν άφησε αδιάφορους πολλούς εχθρούς εντός και εκτός των τειχών
Ο Προεδρεύον και πρόεδρος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ κ. Κοσμίδης με σκληρό, άμεσο και μεστό λόγο εξαπέλυσε ένα δριμύ κατηγορώ τόσο πρός το ΣΥΡΙΖΑ για την επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, όσο και προς τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όχι μόνο γιατί πρόδωσε τις ελπίδες των Ελλήνων για αλλαγή της αρνητικής εξέλιξης αλλά και για τη στήριξη στην κυβέρνηση των Σκοπίων και τις στενότερες σχέσεις που ανέπτυξε σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο υπερ των γειτόνων και σε βάρων των εθνικών συμφερόντων. 
Κατά την ομιλία του κάλεσε πολιτικούς φορείς και σχήματα για συζήτηση όσων αποδέχονται τις πάγιες θέσεις των Παμμακεδονικών Ενώσεων.


Μαζί με τον κ. Κοσμίδη πλαισίωναν την οργάνωση της εκδήλωσης η προκάτοχος του κα Ν.Κατζούλη και ο κ. Πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ κ. Δ.Γιουματζίδης από την Έδεσσα.

Ένταση και επιθετικότητα εκφραστική προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κυβερνητικού τ.Υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης κ.Καλαφάτη (σχετικά σε επόμενη ανάρτηση)

Ο Γ.ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ. 
"ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ISIS)" 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο παρεμβολές από χάκερ με άσεμνες εκφράσεις κατα τη διάρκεια της ομιλίας το κ.Κοσμίδη



Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν στελέχη του Εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ Δήμος Κυριλίδης, Βάσω Τσάμη, Κατερίνα Χατζηγρηγορίου και ο Θεόδωρος Χαρανίδης




























Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη