ΤΑ "ΑΚΟΥΣΕ" ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο π.ΥΦ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΠΣΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ -Βίντεο

Σε απολογητική ομιλία για τα αρνητικά πεπραγμενα της κυβέρνησης κλήθηκε να απαντήσει ο π.Υφ.Μακεδονίας Θράκης κ.Θ.Καράογλου κατά τη διάρκει της παρουσίας του στο ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ο κ.Καράογλου δέχθηκε τόσο τα πυρά του Προέδρου της ΠΟΠΣΜ όσο και πολιτών για την στάση της στο θέμα της προδοτικής "Συμφωνίας των Πρεσπών" από την κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ο κ. Γιουματζίδης επέκρινε την στάση της κυβέρνησης και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και της επέριψε ευθύνες για την αρνητική εξέλιξη στο μείζον εθνικό θέμα με τα Σκόπια. Ο κύριος Καράογλου παρότι προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δεν απάντησε επί της ουσίας στις ερωτήσεις των διοργανωτών και κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες των πολιτών και των εκπροσώπων πολιτιστικών φορέων με βαριές κουβέντες.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια συζήτησης με πολίτες σε δημόσιο χώρο δυσκολευόταν να ανταπεξέλθει και ζήτησε από τον συνεργάτη του pellain.com  να μην καταγράφει, προφανώς γιατί αντιλήφθηκε την δυσκολία να ανταπεξέλθει στις διαμαρτυρίες των πολιτών   Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη