pellain

Εκδήλωση Εθνικού Κόμματος "ΕΛΛΗΝΕΣ" στα Γιαννιτσά με παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών.

 Με μεγάλη επιτυχία, παρά τις καιρικές δυσκολίες με τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινο και τον ιδρυτή του Εθνικού Κόμματος "ΕΛΛΗΝΕΣ" έγκλειστο στις φυλακές του Δομοκού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Εθνικού Κόμματος στα Γιαννιτσά ως κυρίαρχος εκφραστής της εθνικής παράταξης στην Ελλάδα.

Όπως ήταν προγραμματισμένο πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης των Γιαννιτσών την Κυριακή το απόγευμα μετ΄λα τις 19.00..

Όπως είχε ανακοινωθεί έγινε η πρώτη παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών για την Π. Ε. Πέλλας.

Την εκδήλωση προλόγησαν γνωστά πρόσωπα του πολιτικού γίγνεσθε τόσο της Πέλλας όσο από τη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα από την Κεντρική Μακεδονία

Κατά τη διάρκεια οι υποψήφιοι Δήμος Κυριλίδης(Τομεάρχης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων) από τα Γιαννιτσά, Βασιλική (Βάσω) Τσάμη από την Έδεσσα και Σοφία Ναρλίδου επίσης από Γιαννιτσά, είχαν την την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα βιογραφικά τους και αναπτύξουν ενδιαφέρουσες θέσεις και απόψεις πολιτικές.

Το ενδιαφέρον κέντρισε σύμφωνα με πληροφορίες τόσο την νκυβερνητική παράταξη όσο και μικρότερα κόμματα για την δυναμική παρουσία της εκδήλωσης αλλά και τα ανισυχητικά ποσοστά για τους πολιτικούς αντιπάλους που εμφανίζουν το Εθν ικό Κόμμα "ΕΛΛΗΝΕΣ" με ιδρυτή τον Ηλ.Κασ. να εισέρχεται στην επόμεν η βουλή με ποσοστά που παρουσιάζουν ανωδικότητα όσο κυλάει ο χρόνος.

Αναμενόμενα δέχεται "χτυπήματα" κάτω από την μέση (αν θεωρήσουμε ότι ο κύριος εκφραστής Ηλ.Κασ. βρίσκεται υπό περιορισμό έγκλειστος στις φυλακές του Δομοκού, με την αυτονόητη αδυναμία του να υποστηρίξει τις θέσεις του κόμματος που ίδρυσε και υπηρετεί), αφού το κόμμα του Βελόπουλου αδυνατεί να αποσπάσει ανάλογα οφέλη από τις μεγάλες απώλειες της κυβέρνησης. Δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα δημόσια από βήματος καναλιών συμφερόντων Κ.Βελόπουλου, το κόμμα της εθνικής παράταξης "ΕΛΛΗΝΕΣ" δέχεται διαρκείς επιθέσεις!

Δείτε εδώ σχετική ανάρτηση:

Απάντηση Δήμου Κυριλίδη στην Ελληνική Λύση - ΒΙΝΤΕΟ



Πέτρος Δημητριάδης, νομικός σύμβουλος "ΕΛΛΗΝΕΣ"


Δήμος Κυριλίδης Υποψήφιος Βουλευτής ΠΕΛΛΑΣ - Τομεάρχης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων


Βασιλική Τσάμη - Σχεδιαστής


Σοφία Ναρλίδου - Ιδ.Υπάλληλος















Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη