pellain

Καρτέλ Ναρκωτικών από τα Σκόπια συνελήφθη στη Μύκονο

 

Μέλη καρτέλ ναρκωτικών από τα Σκόπια, μεταξύ των οποίων και η 21χρονη κόρη ενός πολιτικού από τη χώρα, συνελήφθησαν στο ελληνικό νησί της Μυκόνου.

Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία, μέλη του καρτέλ πουλούσαν ναρκωτικά, όπως κοκαΐνη και έκσταση σε πολλά hot κλαμπ και μπαρ του νησιού .

Μαζί με την 21χρονη ξανθιά influencer, συνελήφθησαν ο επικεφαλής του καρτέλ, ένας 34χρονος από τη Βόρεια Μακεδονία, ένας άλλος άνδρας από την ίδια χώρα, 35 ετών και ένας Λιβανέζος DJ.

Ο DJ, που ζει στην Αθήνα αλλά περνά τα καλοκαίρια του στη Μύκονο, συνελήφθη αφού η αστυνομία ανακάλυψε ότι φέρεται να αγόραζε ναρκωτικά από το καρτέλ ναρκωτικών των Σκοπίων.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Μυκόνου, οι έμποροι ναρκωτικών εμφανίστηκαν ως θυρωροί και λοιπό προσωπικό του ξενοδοχείου προκειμένου να πουλήσουν ναρκωτικά. Αφού έλαβε πληροφορίες για το καρτέλ, η τοπική αστυνομία ερεύνησε την ομάδα για λίγο πριν συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία για να προβεί σε συλλήψεις.

Καρτέλ ναρκωτικών των Σκοπίων που εργάζεται στη Μύκονο

Ο επικεφαλής του καρτέλ ήταν υπεύθυνος για την αποθήκευση των ναρκωτικών και των κερδών ενώ το «δεξί του χέρι» και ο 21χρονος influencer ήταν υπεύθυνοι για τον εντοπισμό πιθανών πελατών.

Όταν συνελήφθησαν, τα μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών είχαν εκπληκτικά 437 δισκία έκσταση, 220 γραμμάρια κοκαΐνης , 270 γραμμάρια μεθαμφεταμίνη και 159 γραμμάρια κάνναβης.

Ο DJ συνελήφθη με 3,7 γραμμάρια κοκαΐνης, την οποία επέμεινε ότι αγόρασε από το καρτέλ ναρκωτικών της Βόρειας Μακεδονίας, στο πρόσωπό του. Σε πολλές χώρες, αυτό το ποσό θεωρείται ότι είναι λίγο πάνω από το όριο για να θεωρείται «προσωπική χρήση» και κάποιος που συλλαμβάνεται με τέτοια ποσότητα θα κατηγορηθεί πιθανότατα για πρόθεση να πουλήσει τα ναρκωτικά.

Στην Ελλάδα , ωστόσο, οι κυρώσεις για τα ναρκωτικά δεν διαφέρουν ανάλογα με την ποσότητα. Ωστόσο, το ποσό μπορεί να ληφθεί υπόψη στο δικαστήριο.

Η τοπική αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά άλλα μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών και ερευνά τυχόν διασυνδέσεις που μπορεί να είχε το καρτέλ στο νησί.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη