pellain

Ο Χιου Γκραντ θα πρωταγωνιστήσει ως Δίας στο επερχόμενο θρίλερ του Netflix Greek Myth "Kaos"



Ο Χιου Γκραντ θα πρωταγωνιστήσει ως Δίας, ο βασιλιάς των Ελλήνων θεών, σε ένα επερχόμενο θρίλερ του Netflix βασισμένο στην ελληνική μυθολογία με τίτλο "Kaos".

Η σκοτεινή κωμική σειρά, που θα βγει στην παραγωγή αυτό το καλοκαίρι, είναι μια σύγχρονη αφήγηση των διάσημων ιστοριών των αρχαίων Ελλήνων θεών που έγραψε ο Βρετανός ηθοποιός και συγγραφέας Charlie Covell.

«Αυτή η σειρά που καθηλώνει το είδος βάζει μια μοντέρνα ανατροπή στην ελληνική και τη ρωμαϊκή μυθολογία , εξερευνώντας θέματα της πολιτικής των φύλων, της εξουσίας και της ζωής στον κάτω κόσμο», αναφέρει η περιγραφή της σειράς στο Netflix.

Ο Χιου Γκραντ θα πρωταγωνιστήσει στην ελληνική μυθολογική σειρά «Kaos» στο Netflix

Ο Covell, μιλώντας στο Deadline , είπε: «Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος που φτιάχνω το KAOS και δεν μπορώ να σκεφτώ μια πιο συναρπαστική ή δυναμική ομάδα ανθρώπων που θα ζωντανεύουν τα πάντα… Georgi (Banks-Davies) και Runyararo (Mapfumo ) είναι και οι δύο οραματιστές σκηνοθέτες με ευχάριστα σκοτεινές αισθήσεις του χιούμορ — χαίρομαι που συνεργάζομαι και με τους δύο».

«Πιστεύω ότι είμαι ακόμα σοκαρισμένος με την είδηση ​​ότι ο Χιου Γκραντ συμφώνησε να παίξει τον Δία — αυτό ήταν το όνειρό μου… Ηγεσία ενός καταπληκτικού καστ ηθοποιών και είναι μεγάλη μας τιμή που τους έχουμε όλους μαζί. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα γυρίσματα», συνέχισε ο Covell.

Ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος είναι διάσημος για τους ρόλους του σε επιτυχίες όπως το "Bridget Jones's Diary" και το "Love Actually", θα απεικονίσει μια διαφορετική εικόνα του Δία , που είναι ανασφαλής και γεμάτη οργή.

Μαζί με τον Grant, 61, στο καστ θα είναι οι Killian Scott, Aurora Perrineau, Misia Butler, Leila Farzad, Nabhaan Rizwan, Janet McTeer, David Thewlis, Cliff Curtis, Rakie Ayola και Stanley Townsend.

Netflix για την εισαγωγή διαφημίσεων

Ο γίγαντας ροής Netflix πρόκειται να εισαγάγει ένα επίπεδο συνδρομής χαμηλότερου κόστους που περιλαμβάνει διαφημίσεις, είπε η εταιρεία στους υπαλλήλους της.

Η υπηρεσία είναι γνωστό ότι είναι εντελώς χωρίς διαφημίσεις, σε αντίθεση με τον ανταγωνιστή Hulu, αλλά οι πρόσφατες αυξήσεις στις τιμές και οι μειώσεις στους συνδρομητές έδειξαν ότι η παροχή ενός επιπέδου συνδρομής χαμηλότερου κόστους που περιλαμβάνει διαφημίσεις μπορεί να επαναφέρει τους πελάτες.

Από τις πρώτες μέρες του ως πλατφόρμα ροής, το Netflix δήλωνε σταθερά ότι δεν θα τοποθετούσε διαφημίσεις στο περιεχόμενό του, αλλά το συναίσθημα έχει φαινομενικά αλλάξει λόγω των αναγκών της τρέχουσας αγοράς.

Η αλλαγή, την οποία η εταιρεία στόχευε να εφαρμόσει περαιτέρω στο μέλλον, θα πραγματοποιηθεί κατά τους τελευταίους μήνες του 2022, σύμφωνα με δημοσίευμα των The New York Times .

«Κάθε μεγάλη εταιρεία ροής, εκτός της Apple, έχει ή έχει ανακοινώσει μια υπηρεσία που υποστηρίζεται από διαφημίσεις… Για καλό λόγο, οι άνθρωποι θέλουν επιλογές σε χαμηλότερες τιμές», αναφέρει το σημείωμα προς τους υπαλλήλους του Netflix, όπως αναφέρεται στους New York Times .

Greekreporter.com 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη