pellain

Τι τον περιμένει δεν ξέρει...


 Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες, πληροφορίες που είχαμε, έλεγαν ότι ο Κώστας Καραμανλής, έχει ήδη ξεκαθαρίσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως δεν θα κατέβει στις επόμενες εκλογές.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Μητσοτάκης, ενώ είχε προγραμματίσει να πάει σε εκλογές, περί τα μέσα φθινοπώρου, τελικώς άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να εξαντλήσει -στον βαθμό που μπορεί- την τετραετία.
Καθώς, ξέρει, ότι χωρίς Καραμανλή στα ψηφοδέλτια, θα υποστεί ήττα, ακόμα κι αν παίζει χωρίς αντίπαλο.
Τα τελευταία γεγονότα όμως και η αποκάλυψη του παρακράτους του Μαξίμου, φέρνουν τις εκλογές, πολύ κοντά.
Αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πλέον, θα σέρνεται από τα πεπραγμένα του.
Και με δεδομένο ότι ο Καραμανλής δεν θα κατέβει, πια δεν μιλάμε για ήττα, αλλά για συντριβή.
Σήμερα λοιπόν, τα Παραπολιτικά του αυτοφοράκια του Μαρινάκη, με άρθρο τους, ξεκινούν να χρυσώσουν το υπόθετο.
Εκφράζοντας την σιγουριά, πως η αποχώρηση Καραμανλή θα συνοδευτεί από ένα ενωτικό μήνυμα συσπείρωσης γύρω από τον παρακράτος του Μαξίμου.
Και ολοκληρώνει την επιχρύσωση, κάνοντας λόγο για σενάρια ενδιαφέρον του πρώην πρωθυπουργού, για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Θα ξεκαθαρίσουμε για μία ακόμη φορά, πως, η μή κάθοδος του Καραμανλή, στις επόμενες εκλογές, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση και την πολιτική του συνταξιοδότηση.
Το αντίθετο μάλιστα, αλλά αφήστε να το δούμε αυτό, σε πραγματικό χρόνο.
Σενάριο για Καραμανλή Π.τ.Δ πολύ απλά, δεν υπάρχει.
Ο Καραμανλής, δεν ενδιαφέρεται για τη θέση γλάστρας.
Τώρα, όσον αφορά, την πρόβλεψη του αυτοφοράκια, ότι ο Καραμανλής θα μας αποχαιρετίσει με ένα ενωτικό μήνυμα συσπείρωσης γύρω από τον Κυριάκο, τον Δημητριάδη, εντός, εκτός και επί τ΄αυτά, τον Γεραπετρίτη, τον Θεοδωρικάκο, τον Χρυσοχοΐδη, τον Πατέλη, τον Γιατρομανωλάκη και την ακροδεξιά, εμείς θα του θυμίσουμε, μια άλλη, πρόσφατη και παρόμοια πρόβλεψή του, τότε που ο Καραμανλής θα μιλούσε στο Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Που και τότε ο Κουρτάκης, δήλωνε βέβαιος πως ο Καραμανλής θα στηρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, όμως, όχι μόνο διαψεύστηκε, αλλά ο Καραμανλής στο Ίδρυμα, ξούρισε κόντρα τον Κυριάκο, βουτώντας μάλιστα τη λάμα στο αλατόνερο.
Όσο για τις εκλογές.....ένα είναι το σίγουρο.
Πως δεν θα ΄χουν προηγούμενο.
Και οι απατεώνες, που το 2019 εξαπάτησαν τον κόσμο, υποσχόμενοι Βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε, και από τη στιγμή άρπαξαν τη ψήφο μας, δηλώνουν αρωγοί της Ευρωπαϊκής πορείας των γειτόνων, θα μετανιώσουν πολύ πικρά για την απάτη που διέπραξαν.
Μα πολύ πικρά.
Τόσο, που δεν το χωρά ο νους τους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη