pellain

ΠΟΙΟΣ ΦΡΑΚΤΗΣ; ΠΟΙΑ ΣΥΝΟΡΑ; - VIDEO

 ΒΑΡΙΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Αγωνιώδης προσπάθεια της κυβέρνησης να καλύψει το φιάσκο με τα υποτιθέμενα ασφαλή σύνορα του Έβρου.

Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ λαμβάνοντας απόφαση για επέκταση και ενίσχυση του φράκτη στον Έβρο επαναλαμβάνοντας σαν φάρσα μέτρα που η πρόσφατη υπόθεση των εγκλωβισμένων λαθρομεταναστών έδειξαν, ότι η φύλαξη των συνόρων είναι άλλη μία μπαρούφα από τις συνήθεις γνωστές  επιδιώξεις και επικοινωνιακές "δουλειές" του Κυρ. Μητσοτάκη.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΠΕΤΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

Ο στόχος της κυβέρνησης είναι προφανής. 

Αφενός να διαχειριστεί τις εντυπώσεις από τις παρακολουθήσεις της ΚΥΠ (Κομματικής πλέον Υπηρεσίας Πληροφοριών) αφετέρου να συσπειρώσει τα δυσαρεστημένα στελέχη (που είναι ουκ ολίγα) και να επιχειρήσει επικοινωνιακό αντιπερισπασμό για να γλιτώσει  τις πιέσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό για παρίτηση από το εσωτερικό και το εξωτερικό!!!

Άλλος ένας πακτωλός χρημάτων ετοιμα΄ζεται να δωθεί σε ημέτερους

Η συνταγή είχε δοκιμαστεί και τον Μάρτιο του 2020. 
Απέτυχαν και εδώ παρά τον πακτωλό χρημάτων για προμήθειες στρατιωτικού υλικού επιτήρησης και παρά τα πομπώδη λόγια λυτών και δεμένων της κυβέρνησης

Κάθε φορά εμφανίζεται σαν να πέφτει από τα σύννεφα η κυβέρνηση των "άριστων" με το επιτελικό (κομματικό) κράτος της και τρέχουν αργοπορημένοι να προλάβουν τις εξελίξεις. Πάντα ο απολογισμός είναι αρνητικός που πληρώνεται εν τέλη από τους υψηλούς φόρους που καλούμαστε να πληρώσουμε ως φορολογούμενοι, ενώ οι εισβολείς πλέον ζούνε το όνειρό τους σε μιά "Νέα Ελβετία" στην πατρίδα μας με έξοδα δικά μας.

Θ.Χαρανίδης

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη