pellain

Ινώδεις θρόμβοι, ξένη ύλη στο αίμα μετά από εμβόλια COVID: Υπάρχει τρόπος αποτοξίνωσης;

Πρόσφατα ασυνήθιστοι θρόμβοι αίματος καθώς και ξένα αντικείμενα που μοιάζουν με μέταλλο που βρέθηκαν στα αγγεία των ληπτών εμβόλιο COVID-19 έχουν αναφερθεί σε ολόκληρη τη χώρα. Και οι δύο τύποι ουσιών είναι ασυνήθιστοι και είναι πιθανό να είναι επιβλαβείς για το σώμα μας. Ποιες είναι οι πιθανές αιτίες και οι επιπτώσεις αυτών των ουσιών και υπάρχει πιθανότητα να αντιστραφεί η μυστηριώδης κατάσταση;

Οι Γιατροί της Κορέας Veritas (KoVeDocs) για τον COVID-19 εντόπισαν προηγουμένως ορισμένα ξένα υλικά και κινούμενες οντότητες που μοιάζουν με παράσιτα στα εμβόλια Pfizer και Moderna mRNA COVID-19 καθώς αυτά τα εμβόλια θερμάνθηκαν σε θερμοκρασία δωματίου σχεδόν.

Στη συνέχεια, στις 11 Μαρτίου 2022, τρεις Κορεάτες γιατροί, οι Young Mi Lee, Sunyoung Park και Ki-Yeob Jeon, δημοσίευσαν ευρήματα παρόμοιων ξένων υλικών σε δείγματα αίματος από λήπτες εμβόλιο COVID-19 σε μια εργασία με τίτλο «Ξένα υλικά σε δείγματα αίματος of Recipients of COVID-19 Vaccines» στο International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research.

Epoch Times Photo
Οι συγκρίσεις ξένων υλικών που παρατηρήθηκαν στο εμβόλιο Moderna μεγεθύνθηκαν 400 φορές και σε δείγματα πλάσματος από εμβολιασμένους ασθενείς που έλαβαν μία ή περισσότερες δόσεις εμβολίου Moderna mRNA COVID-19. («Ξένα υλικά σε δείγματα αίματος παραληπτών εμβολίων COVID-19» στο International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research.)

Βρέθηκαν ασυνήθιστα υλικά σε οκτώ λήπτες εμβολίου COVID-19: έξι δείγματα πλάσματος περιείχαν έναν πολυστρωματικό δίσκο αγνώστου σύστασης. τρία δείγματα περιείχαν υλικά που μοιάζουν με σφαιρίδια. ένα δείγμα πλάσματος περιείχε μια ινώδη δέσμη παρόμοιου εμφανιζόμενου ξένου υλικού με χάντρες. και μια διαφορετική ομάδα τριών δειγμάτων είχε κρυσταλλικούς σχηματισμούς ξένου υλικού.

Τα διάφορα σχήματα και μεγέθη των ξένων υλικών σε φυγοκεντρημένα πλάσματα εμβολιασμένων ατόμων με COVID-19 έμοιαζαν πολύ με τα σχήματα και τα μεγέθη των ξένων υλικών που παρατηρήθηκαν προηγουμένως απευθείας στα ίδια τα εμβόλια.

Τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι τα ξένα υλικά που βρέθηκαν στους λήπτες του εμβολίου COVID-19 σε αυτήν τη μελέτη εγχύθηκαν στο σώμα τους όταν έλαβαν μία ή περισσότερες δόσεις των εμβολίων COVID-19.

Τρεις Ιταλοί γιατροί, οι οποίοι είναι όλοι χειρουργοί—Franco Giovannini, MD, Riccardo Benzi Cipelli, MD και Giampaolo Pisano, MD— εξέτασαν το αίμα 1006 συμπτωματικών ατόμων που είχαν λάβει εμβόλια mRNA COVID-19 (Pfizer/BioNTech ή Moderna ) από τον Μάρτιο του 2021.

Οι Ιταλοί γιατροί επανέλαβαν την κορεατική μελέτη σε ένα πολύ μεγαλύτερο δείγμα και με μια πιο προηγμένη τεχνική, δηλαδή μικροσκοπική ανάλυση σκοτεινού πεδίου φρέσκου περιφερικού αίματος σε μια διαφάνεια, επιτρέποντας μια πρώτη και άμεση αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας του αίματος ενός ατόμου, καλύτερα που αντιπροσωπεύει τη συνολική κατάσταση της υγείας τους.

Ένα μήνα μετά τον εμβολιασμό του mRNA, συνολικά 948 άτομα (94 τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού που μελετήθηκε) έδειξαν αίμα με συσσωμάτωση ερυθροκυττάρων (ερυθρά αιμοσφαίρια) και παρουσία σωματιδίων διαφόρων σχημάτων και μεγεθών ασαφούς προέλευσης.

Αυτό το ξένο υλικό φαινόταν να συγκεντρώνεται σε δομές, μερικές φορές σχηματίζοντας κρυστάλλους και άλλες φορές σχηματίζοντας μακρούς σωλήνες ή ίνες.

Οι ξένες δομές στο αίμα των ασθενών, οι οποίες δεν υπήρχαν πριν από τον εμβολιασμό, φαίνονται σίγουρα ασυνήθιστες στις φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στη μελέτη.

Epoch Times Photo
Η συναρμολόγηση των σωματιδίων παίρνει κρυσταλλικά χαρακτηριστικά. (Ευγενική προσφορά του IJVTPR)
Epoch Times Photo
Αυτή η εικόνα σε μεγέθυνση 120x (μεγέθυνση 3x που παράγεται ψηφιακά) υπογραμμίζει μια τυπική αυτοσυσσωρευόμενη δομή σε λειτουργία ινών/σωληνωτών. (Ευγενική προσφορά του IJVTPR)
Epoch Times Photo
Εμφανείς σωληνοειδείς σχηματισμοί σε μεγέθυνση 120x στη φάση συσσώρευσης που δείχνουν τη σύνθετη μορφολογία τους. (Ευγενική προσφορά του IJVTPR)
Epoch Times Photo
Αυτές οι φωτογραφίες είναι σε μεγέθυνση 40x. Στην αριστερή πλευρά, το (α) δείχνει την κατάσταση του αίματος του ασθενούς πριν τον εμβολιασμό. Η εικόνα στη δεξιά πλευρά, (β) δείχνει το αίμα του ίδιου ατόμου ένα μήνα μετά την πρώτη δόση του «εμβόλιου mRNA» Pfizer. Μπορούν να παρατηρηθούν σωματίδια ανάμεσα στα ερυθρά αιμοσφαίρια τα οποία είναι ισχυρά συσσωματωμένα γύρω από τα εξωγενή σωματίδια. Η συσσωμάτωση πιστεύεται ότι αντανακλά μια μείωση στο δυναμικό ζήτα που επηρεάζει δυσμενώς τη φυσιολογική κολλοειδή κατανομή των ερυθροκυττάρων όπως βλέπε αριστερά. Τα ερυθρά αιμοσφαίρια στα δεξιά (β) δεν είναι πλέον σφαιρικά και συσσωρεύονται όπως στην πήξη και την πήξη. (Ευγενική προσφορά του IJVTPR)

Δώδεκα άτομα, των οποίων το αίμα εξετάστηκε με την ίδια μέθοδο πριν από τον εμβολιασμό, έδειξαν μια απολύτως φυσιολογική εμφάνιση αίματος στο μικροσκόπιο. Οι αλλαγές που διαπιστώθηκαν μετά τον ενοφθαλμισμό των εγχύσεων mRNA ενισχύουν περαιτέρω την υποψία ότι οι αλλαγές οφείλονταν στα ίδια τα τρυπήματα.

Αυτές οι φωτογραφίες είναι σε μεγέθυνση 40x. Στην αριστερή πλευρά, το (α) δείχνει την κατάσταση του αίματος του ασθενούς πριν τον εμβολιασμό. Η εικόνα στη δεξιά πλευρά, (β) δείχνει το αίμα του ίδιου ατόμου ένα μήνα μετά την πρώτη δόση του «εμβόλιου mRNA» Pfizer. Μπορούν να παρατηρηθούν σωματίδια ανάμεσα στα ερυθρά αιμοσφαίρια τα οποία είναι ισχυρά συσσωματωμένα γύρω από τα εξωγενή σωματίδια. Η συσσωμάτωση πιστεύεται ότι αντανακλά μια μείωση του δυναμικού ζήτα που επηρεάζει αρνητικά τη φυσιολογική κολλοειδή κατανομή των ερυθροκυττάρων όπως φαίνεται στα αριστερά. Τα ερυθρά αιμοσφαίρια στα δεξιά (β) δεν είναι πλέον σφαιρικά και συσσωρεύονται όπως στην πήξη και την πήξη. (Ευγενική προσφορά του IJVTPR)

Τον Αύγουστο του 2022, τα αποτελέσματα των Ιταλών γιατρών δημοσιεύθηκαν στο ίδιο περιοδικό με τα κορεατικά δεδομένα.

Μια γερμανική ομάδα εργασίας για την ανάλυση εμβολίων κατά του COVID-19, μια διεπιστημονική ομάδα εργασίας που ανέλαβε το έργο της ανάλυσης του περιεχομένου και των επιπτώσεων των νέων εμβολίων κατά του COVID-19, εξέτασε επίσης τα αποτελέσματα.

Η προαναφερθείσα ομάδα αποτελείται από ανεξάρτητους επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένων γιατρών, φυσικών, χημικών, μικροβιολόγων, φαρμακολόγων και εναλλακτικών επαγγελματιών υγείας, υποστηριζόμενοι από νομικούς, ψυχολόγους, αναλυτές και δημοσιογράφους.

Τον Ιούλιο του 2022, δημοσίευσαν τα προκαταρκτικά ευρήματά τους τα οποία είναι αρκετά παρόμοια με τα ευρήματα των προαναφερθέντων μελετών.

Βρήκαν ορατά διακριτικά σωματίδια με πολύπλοκες μεταλλικές δομές διαφορετικών μεγεθών κάτω από το μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου στο αίμα και των 48 εμβολιασμένων ατόμων. Αυτά τα σωματίδια ήταν σαν κρυσταλλικοί σχηματισμοί. Χωρίς εξαίρεση, όλοι αυτοί οι ασθενείς εμφάνισαν ιδιαιτερότητες που δεν παρατηρήθηκαν σε μία μόνο περίπτωση μη εμβολιασμένων ατόμων.

Έχουν διαπιστώσει ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 περιέχουν σταθερά ουσίες με συνθέσεις που δεν μπορούν να προσδιοριστούν. Ορισμένα συστατικά δεν έχουν καν καταχωρηθεί ως συστατικά από τους κατασκευαστές εμβολίων.

Ευρήματα από ταριχευτές: Πολυάριθμοι μακροί ινώδεις θρόμβοι που μοιάζουν με χορδές

Αρκετοί ταριχευτές σε όλη τη χώρα έχουν παρατηρήσει πολλούς μεγάλους, και μερικές φορές πολύ μακρούς, «ινώδεις» και «λαστιχοειδείς» θρόμβους μέσα σε πτώματα, ξεκινώντας είτε από το 2020 είτε από το 2021.

Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν η αιτία του νέου φαινομένου θρόμβου οφείλεται σε λοίμωξη COVID-19, στα εμβόλια και στα δύο ή σε κάτι διαφορετικό. Ωστόσο, οι κορεατικές και ιταλικές μελέτες έχουν παράσχει αρκετά στοιχεία ότι είναι πιθανό τα εμβόλια COVID-19 να προκαλούν αυτά τα παράξενα συστατικά του αίματος.

Ο Mike Adams, ο οποίος διευθύνει ένα διαπιστευμένο εργαστήριο ISO-17025 στο Τέξας, ανέλυσε θρόμβους τον Αύγουστο και διαπίστωσε ότι τους λείπει σίδηρος, κάλιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρος.

Οι δομές που μοιάζουν με χορδές διαφέρουν σε μέγεθος, αλλά η μεγαλύτερη μπορεί να είναι τόσο μεγάλη όσο ένα ανθρώπινο πόδι και η πιο παχιά μπορεί να είναι τόσο παχιά όσο ένα ροζ δάχτυλο.

Ο Richard Hirschman, αδειούχος διευθυντής κηδειών και ταριχευτής στην Αλαμπάμα, είπε: «Πριν από το 2020, το 2021, πιθανότατα θα βλέπαμε κάπου μεταξύ 5 με 10 τοις εκατό των σορών που θα ταριχεύαμε [έχοντας] θρόμβους αίματος», ωστόσο τώρα, το 50 τοις εκατό Το 70 τοις εκατό των σωμάτων που βλέπει έχουν θρόμβους.

Σύμφωνα με έμπειρους ταριχευτές, δεν είναι «κανονικοί» θρόμβοι μετά το θάνατο, αλλά μάλλον οι μακριές μικροσκοπικές χορδές μπορεί να συνέβαλαν στους θανάτους, εμποδίζοντας την κυκλοφορία σε αυτές τις περιοχές.

Epoch Times Photo
Ινώδεις θρόμβοι που βρέθηκαν σε πτώματα από τον Richard Hirschman (ευγενική προσφορά του Richard Hirschman)

Από που έρχονται?

Όλοι θέλουν να μάθουν ποια ακριβώς είναι η αιτία αυτών των περίεργων, ινωδών θρόμβων στο αίμα. Αλλά οι απαντήσεις μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν, γιατί οι κατασκευαστές δεν θα αποκαλύψουν εύκολα την ουσία των εμβολίων mRNA.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι υπάρχουν δύο κύρια συστατικά που σχηματίζουν αυτά τα περίεργα πράγματα στο αίμα: μεταλλικά στοιχεία και πρωτεϊνικά συστατικά. Αλλά από πού προέρχονται;

Μεταλλικά Υλικά

  • Τι είναι το γραφένιο;

Το οξείδιο του γραφενίου (GO) προέρχεται από τον γραφίτη με επεξεργασία οξείδωσης, η οποία διατηρεί τη μεγάλη επίπεδη δομή και την υψηλή επιφάνεια ενώ εισάγει υδρόφιλες ομάδες όπως υδροξυλικές, καρβοξυλικές και εποξειδικές ομάδες. Γίνεται έτσι μια πιθανή πλατφόρμα φορέας για βιοενεργά μόρια λόγω των μοναδικών φυσικοχημικών ιδιοτήτων, ειδικά της επιφάνειας που μπορεί εύκολα να τροποποιηθεί.

Τα νανοϋλικά GO έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε βιοϊατρικά πεδία λόγω των μοναδικών ιδιοτήτων τους, όπως η παροχή φαρμάκων, ο βιολογικός αισθητήρας, η φωτοδυναμική θεραπεία, η θεραπεία καρκίνου, η αντιβακτηριακή θεραπεία και τα εμβόλια.

Το GO έχει αναφερθεί ότι χρησιμοποιείται ως φορέας χορήγησης αντιγόνου εμβολίου, το οποίο παρέχει αντιγόνο σε δενδριτικά κύτταρα (DCs: επαγγελματικά κύτταρα που αναφέρουν σήματα στα Τ κύτταρα). Το φορτωμένο με αντιγόνο GO προάγει τη διασταυρούμενη παρουσίαση του αντιγόνου στα CD8+T κύτταρα, η οποία συμβάλλει στην εξάλειψη των ενδοκυτταρικών παθογόνων και των παθογόνων κυττάρων μετά τον εμβολιασμό.

Ένα άρθρο με αξιολόγηση από ομοτίμους έχει συζητήσει τη χρήση του γραφενίου ως ανοσοενισχυτικού στα εμβόλια.

Από την άλλη πλευρά, μια in vitro μελέτη έδειξε ότι το GO μπορεί να ενεργοποιήσει το ανοσοποιητικό σύστημα αυξάνοντας τους φλεγμονώδεις παράγοντες καθώς και τον πολλαπλασιασμό και τη διαφοροποίηση των λεμφοκυττάρων, ιδιαίτερα των CD8+T κυττάρων.

Αν και το GO παρουσιάζει τεράστιες δυνατότητες στην παρασκευή νέων εμβολίων, η χαμηλή διαλυτότητα και η κακή σταθερότητά του περιορίζουν την εφαρμογή του στον ανθρώπινο οργανισμό.

Επιπλέον, το GO έχει αποδειχθεί ότι είναι κυτταροτοξικό, το οποίο μπορεί να σχετίζεται με τις πρωτεΐνες στην επιφάνειά του. ειδικά επειδή μπορεί να βλάψει το DNA, μια ιδιότητα που σχετίζεται με τα εγγενή χημικά χαρακτηριστικά του.

Το GO έχει χρησιμοποιηθεί σε εμβόλια γρίπης. Υπάρχει πιθανότητα χρήσης οξειδίου του γραφενίου στα εμβόλια του COVID με σκοπό την αύξηση της ανοσογονικότητας, δηλαδή την ικανότητα ενός εμβολίου να προκαλεί ανοσοαπόκριση, η οποία συχνά αξιολογείται από τη συγκέντρωση εξουδετερωτικών αντισωμάτων σε δοκιμές ανάπτυξης εμβολίων.

  • Ταυτοποίηση γραφενίου στα εμβόλια κατά του COVID

Η La Quinta Columna , είναι μια ισπανική ερευνητική ομάδα που ιδρύθηκε από τον Ricardo Delgado και τον Dr. José Luis Sevillano.

Ο Δρ. Pablo Campra Madrid, PhD στις Χημικές Επιστήμες και Bachelor στις Βιολογικές Επιστήμες, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Αλμερία της Ισπανίας ήταν ο πρώτος που εξέτασε τα τρυπήματα COVID για μεταλλικά υλικά. Το έκανε μετά από αίτημα της La Quinta Columna.

Ο Δρ Campra Madrid δημοσίευσε μια έκθεση τον Νοέμβριο του 2021 με τίτλο «Ανίχνευση γραφενίου σε εμβόλια COVID19 με φασματοσκοπία μικρο-ραμάν». (Μια αγγλική μετάφραση της έκθεσής του μπορείτε να βρείτε εδώ ).

Πραγματοποίησε διαλογή νανοσωματιδίων ορατών με το οπτικό μικροσκόπιο σε επτά τυχαία δείγματα φιαλιδίων εμβολίων κατά του COVID από τέσσερις διαφορετικούς κατασκευαστές.

Χρησιμοποιώντας μια τεχνική που ονομάζεται micro-RAMAN, ο Δρ Campra κατάφερε να προσδιορίσει την παρουσία γραφενίου στα δείγματα.

Η φασματοσκοπία υπερύθρων RAMAN είναι μια γρήγορη τεχνική που μας επιτρέπει να ανιχνεύσουμε τη δομή ενός υλικού χωρίς να αλλοιώσουμε ή να καταστρέψουμε τις ιδιότητές του. Είναι μια σύγχρονη τεχνική που πήρε το όνομά της από τον προγραμματιστή της Sir CV Raman.

Το συζευγμένο οπτικό μικροσκόπιο επιτρέπει στο λέιζερ διέγερσης να εστιάζει σε συγκεκριμένα αντικείμενα και σημεία που βρίσκονται σε αντικείμενα, να ενισχύσει τον βαθμό εμπιστοσύνης στον προσδιορισμό της φύσης του υλικού και να λάβει συμπληρωματικές πληροφορίες για το πάχος, τα ελαττώματα, τη θερμική αγωγιμότητα και τη γεωμετρία των άκρων του γραφενίου νανοκρυσταλλικές δομές.

Epoch Times Photo
("Ανίχνευση γραφενίου σε εμβόλια COVID19 με φασματοσκοπία micro-raman.")

Μετά τη διαλογή, περισσότερα από 110 αντικείμενα επιλέχθηκαν για την εμφάνιση που μοιάζει με γραφένιο κάτω από οπτικό μικροσκόπιο. Από αυτά, μια ομάδα 28 αντικειμένων επιλέχθηκε λόγω της συμβατότητας τόσο των εικόνων όσο και των φασμάτων με την παρουσία παραγώγων γραφενίου, με βάση την αντιστοιχία αυτών των σημάτων με αυτά που προέρχονται από πρότυπα και επιστημονική βιβλιογραφία.

Η αναγνώριση των δομών οξειδίου του γραφενίου μπορεί να θεωρηθεί αποφασιστική σε 8 από τις 28 λόγω της υψηλής φασματικής συσχέτισης με το πρότυπο. Στα υπόλοιπα 20 αντικείμενα, οι εικόνες σε συνδυασμό με σήματα Raman δείχνουν πολύ υψηλό επίπεδο συμβατότητας με απροσδιόριστες δομές γραφενίου, παρά τις διαφορετικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση. .

Εδώ είναι ένα δείγμα του εμβολίου Pfizer (κωδικός: Pfizer 2 WBR UP GO2). Η αριστερή φωτογραφία είναι το σήμα RAMAN που μοιάζει πολύ με το οξείδιο του γραφενίου όπως παραπάνω. η δεξιά φωτογραφία δείχνει τη μικροσκοπική εικόνα μεταλλικών αδρανών (σε μεγέθυνση 100Χ).

Epoch Times Photo
("Ανίχνευση γραφενίου σε εμβόλια COVID19 με φασματοσκοπία micro-raman.")

Ως συμπέρασμα της έκθεσής του, την οποία έχει διαθέσει ελεύθερα, ο Δρ Κάμπρα κάνει έκκληση για συνεχείς μελέτες, συζήτηση και αναπαραγωγή της δουλειάς του. Ζητά επίσης από άλλους ανεξάρτητους ερευνητές, χωρίς σύγκρουση συμφερόντων ή συνεργασία από κανένα ίδρυμα, να κάνουν ευρύτερη αντιανάλυση αυτών των προϊόντων για να επιτύχουν μια πιο λεπτομερή γνώση της σύνθεσης και του πιθανού κινδύνου για την υγεία αυτών των πειραματικών φαρμάκων.

 

Η Campra υπενθυμίζει στους αναγνώστες ότι τα υλικά γραφενίου είναι δυνητικά τοξικά για τον άνθρωπο και ότι η παρουσία γραφενίου στα εμβόλια COVID-19 δεν έχει δηλωθεί σε καμία από τις άδειες χρήσης έκτακτης ανάγκης.

Δημόσια τεκμηρίωση εμβολίων mRNA

Ωστόσο, ούτε η Pfizer ούτε η δημόσια τεκμηρίωση της Moderna ισχυρίζονται ότι τα προϊόντα τους περιέχουν οξείδιο του γραφενίου ή οποιοδήποτε άλλο είδος μεταλλικών συστατικών. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πιθανά περιστατικά ζητημάτων ποιότητας κατά τη διαδικασία κατασκευής του mRNA τους, τα οποία έχουν αναφερθεί κατά καιρούς από τον Σεπτέμβριο του 2021.

Το ζήτημα της σταθερότητας του mRNA είναι ένα ιστορικά γνωστό ζήτημα στη βιολογική έρευνα. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι τα ζητήματα ποιότητας θα εμφανίζονταν συχνά στη φαρμακευτική βιομηχανία, ειδικά για ένα ασταθές συστατικό όπως το mRNA.

Στα τέλη του καλοκαιριού του 2021, βρέθηκαν μεταλλικοί ρυπαντές σε φιαλίδια εμβολίου Moderna στην Ιαπωνία. Ως αποτέλεσμα, οι ιαπωνικές αρχές ανέστειλαν τη χρήση τριών παρτίδων Moderna που αποτελούνταν από 1,63 εκατομμύρια δόσεις.

Δύο άνδρες ηλικίας μεταξύ 30 και 40 ετών πέθαναν μέσα σε λίγες μέρες από τη λήψη του εμβολίου Moderna COVID-19 από τις εν λόγω παρτίδες.

Επίσης, λίγες εβδομάδες αργότερα, βρέθηκε λευκή επιπλέουσα ύλη σε δύο αχρησιμοποίητα φιαλίδια του εμβολίου Pfizer για τον COVID-19. Πρόσφατα, η Moderna αναγκάστηκε να ανακαλέσει 764.900 δόσεις του εμβολίου της για τον COVID-19 στην Ευρώπη μετά τη διαπίστωση μόλυνσης .

Πρωτεΐνες

Από πού προέρχονται αυτές οι ινώδεις πρωτεΐνες και πώς σχηματίζουν αδιάλυτα συστατικά που μοιάζουν με ίνες;

Έχει βρεθεί ότι αυτοί οι θρόμβοι στερούνται βασικών στοιχείων που υπάρχουν στο υγιές ανθρώπινο αίμα, όπως ο σίδηρος, το κάλιο και το μαγνήσιο, γεγονός που υποδηλώνει ότι σχηματίζονται από κάτι άλλο εκτός από το αίμα.

Τα εμβόλια κατά του COVID, μετά τον εμβολιασμό, καθοδηγούν τα κύτταρα να παράγουν μεγάλες ποσότητες πρωτεϊνών ακίδας. Οι κανονικές βιοχημικές και φυσιολογικές διεργασίες «παρασύρονται» προκειμένου να παραχθεί μια μη φυσιολογική ποσότητα αυτών των πρωτεϊνών αιχμής.

Οι πρωτεΐνες ακίδων είναι ικανές να σχηματίζουν ουσίες που μοιάζουν με αμυλοειδές, να ξεδιπλώνονται και να σχηματίζουν διαφορετική διαμόρφωση, συμβάλλοντας σε σφιχτές δομές που μοιάζουν με χορδές με διαμήκη συστροφή καθώς και διασταυρούμενη σύνδεση - μια τέτοια διαδικασία μπορεί να γίνει ορατή μέσω μικροσκοπίας.

Epoch Times Photo
(«Αμυλοειδογένεση της πρωτεΐνης ακίδων SARS-CoV-2» στο JACS)

Επιπλέον, η πρωτεΐνη ακίδας μπορεί να προκαλέσει θρόμβους αίματος μέσω ανταγωνιστικής δέσμευσης στη θειική ηπαράνη. Το S1 (ένα μέρος της πρωτεΐνης ακίδας) μπορεί να προκαλέσει την παραγωγή ινώδους ανθεκτικής στην ινωδόλυση, οδηγώντας σε σχηματισμό μικροθρόμβων χωρίς αντίθεση.

Αλληλεπίδραση Μεταλλικών Υλικών, Πρωτεϊνών και Ανθρώπινου Σώματος

Τέλος, υπάρχει μια αλληλεπίδραση μεταξύ των πρωτεϊνών, των μετάλλων και του ανθρώπινου σώματος. Υπολογίζεται ότι περίπου οι μισές από όλες τις ανθρώπινες κυτταρικές πρωτεΐνες μας μπορούν να συνδεθούν με μέταλλα ( pdf ).

Ένα καλό παράδειγμα είναι η αλληλεπίδραση μεταξύ αιμοσφαιρίνης και σιδήρου (Fe). Η αιμοσφαιρίνη είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στα ερυθρά αιμοσφαίρια. Η κύρια λειτουργία της αιμοσφαιρίνης είναι να μεταφέρει οξυγόνο σε όλο το σώμα μας. Μεταφέρει επίσης κάποια ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα από διάφορα μέρη του σώματος στους πνεύμονες.

Η αιμοσφαιρίνη αποτελείται από τέσσερις υπομονάδες πολυπεπτιδίου, δύο υπομονάδες άλφα (α) και δύο υπομονάδες βήτα (β). Κάθε μία από τις τέσσερις υπομονάδες περιέχει ένα μόριο αίμης που περιέχει ένα άτομο σιδήρου.

Κακά παραδείγματα αλληλεπιδράσεων μεταξύ πρωτεϊνών και μετάλλων συμβαίνουν με την πρωτεΐνη Tau (μια μη φυσιολογική λανθασμένη διπλωμένη πρωτεΐνη που βρίσκεται στη νόσο του Alzheimer) και μεταλλικά στοιχεία στην παθογένεση της νόσου του Alzheimer.

Έχει επιβεβαιωθεί ότι οι στενές αλληλεπιδράσεις των τριών μεταλλικών ιόντων Fe2/3+, Cu2+ και Zn2+ με την ανθρώπινη πρωτεΐνη tau μπορούν να προκαλέσουν δομικές αλλαγές.

Μελέτες ηλεκτρονιακής μικροσκοπίας μετάδοσης των συσσωματωμάτων tau που σχηματίζονται παρουσία μεταλλικών ιόντων υποδηλώνουν ότι η παρουσία μεταλλικών ιόντων επηρεάζει τη διαδικασία συσσωμάτωσης. Μελέτες φθορισμού πλήρους μήκους htau40 παρουσία Cu2+ υποδεικνύουν το σχηματισμό δραστικών ειδών οξυγόνου, που μπορεί να συμβάλλουν περαιτέρω στο οξειδωτικό στρες και στο θάνατο των νευρώνων.

Εάν το μεταλλικό υλικό στο αίμα των ληπτών εμβολίων COVID πιθανώς αποδείχθηκε ότι είναι οξείδιο του γραφενίου, υπάρχει ένας αριθμός ερευνών που έχουν αναφέρει την επίδραση του οξειδίου του γραφενίου σε βιολογικά συστήματα με ή χωρίς πιθανή αλληλεπίδραση με ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF).

Το 2018 μια ομάδα Ισπανών επιστημόνων ανέφερε ότι τα νανοφύλλα οξειδίου του γραφενίου διαταράσσουν τη σύνθεση των λιπιδίων, την ομοιόσταση του Ca2+ και τη συναπτική μετάδοση στους πρωτεύοντες νευρώνες του φλοιού ( pdf ).

Μια μελέτη στην Κορέα που δημοσιεύτηκε το 2016 στο περιοδικό Advanced Healthcare Materials, έδειξε ότι ο συνδυασμός μειωμένης GO (RGO) και παλμικών EMFs ενισχύει τη νευρογενή και αδιογόνο διαφοροποίηση των ανθρώπινων κυψελιδικών βλαστοκυττάρων μυελού των οστών (hABMSCs), αυξάνει συνεργικά την εξωκυτταρική μήτρα (ECM). ) σχηματισμός, μεμβρανικές πρωτεΐνες και μεταβολισμός. Το έγγραφο δείχνει επίσης ότι το RGO που ακτινοβολείται από μαγνητικό πεδίο μπορεί να προκαλέσει μαγνητικές ροπές, οι οποίες στη συνέχεια προκαλούν ηλεκτρικά ρεύματα όταν αλλάζουν τα μαγνητικά πεδία.

Γιατί το γραφένιο ή το GO αμφισβητείται τόσο έντονα ; Έχει πολλές ελκυστικές φυσικές ιδιότητες, όπως υψηλή αγωγιμότητα, καλή διαφάνεια και μη γραμμικότητα. Το γραφένιο είναι επίσης ένα πολλά υποσχόμενο υλικό για την κατασκευή επαναδιαμορφώσιμων μικροσκοπικών κεραιών συντονισμού.

Στη Διεθνή Διάσκεψη Ιαπωνίας-Αφρικής για την Ηλεκτρονική, τις Επικοινωνίες και τους Υπολογισμούς (JAC-ECC) του 2018, Αιγύπτιοι επιστήμονες (Zainud-Deen, Malhat και Ghazi) ανέφεραν ότι το γραφένιο έχει χρησιμοποιηθεί σε τηλεπικοινωνιακές υποδομές.

Η πλήρης εργασία τους έχει τίτλο «Μαγνητοηλεκτρική κεραία βασισμένη σε γραφένιο υψηλής απολαβής για επικοινωνίες 5G».

Παρόλο που η αλληλεπίδραση μεταξύ του γραφενίου στο σώμα και των EMF δεν είναι ακόμη επακριβώς κατανοητή, γνωρίζουμε ότι το περιβάλλον ζωής μας είναι γεμάτο από διάφορα πεδία EMF που εκπέμπονται από πύργους κινητής τηλεφωνίας, κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, ηλεκτρικές συσκευές και εκπομπούς μικροκυμάτων. Το γραφένιο είναι ένα μέταλλο με εξαιρετική αγωγιμότητα.

Αυτά τα EMF μπορεί να έχουν αντίκτυπο και στην υγεία μας. Για παράδειγμα, μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Clinical and Translational Research τον Οκτώβριο του 2021 διερεύνησε τις επιδράσεις των EMFs στην κλινική σοβαρότητα των λοιμώξεων COVID-19. Οι συγγραφείς προτείνουν «μια ουσιαστική επικάλυψη στην παθοβιολογία» μεταξύ του COVID-19 και της έκθεσης στην ακτινοβολία ασύρματων επικοινωνιών, ειδικά στο 5G. Παρουσιάζουν στοιχεία ότι η κλινική εξέλιξη του COVID-19 θα μπορούσε να προκληθεί από την έκθεση στην ακτινοβολία ασύρματης επικοινωνίας (WCR).

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2021, εκατοντάδες ερασιτεχνικά βίντεο κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με άτομα με μεταλλικά αντικείμενα που κολλούσαν στο σώμα τους στα σημεία της ένεσης ή κοντά σε αυτά, υποδεικνύοντας ότι είχαν αναπτύξει ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες μετά τον εμβολιασμό. Ωστόσο, αυτές οι παρατηρήσεις απορρίφθηκαν γρήγορα από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και την επιστημονική κοινότητα ως συγκολλητική ιδιότητα των φυσικών ελαίων δέρματος. Ωστόσο, ερευνητές από το Ευρωπαϊκό Φόρουμ για την Επαγρύπνηση Εμβολίων πραγματοποίησαν μια μελέτη για τον ηλεκτρομαγνητισμό των εμβολιασμένων ατόμων στο Λουξεμβούργο , η οποία διαπίστωσε ότι οι μαγνήτες όντως προσκολλώνται στο δέρμα των εμβολιασμένων ατόμων.

Επιπλέον, το ισπανικό ερευνητικό ινστιτούτο La Quinta Columna παρουσίασε στοιχεία ότι ορισμένα εμβολιασμένα άτομα δεν παρουσιάζουν μόνο μαγνητισμό αλλά και ότι η τοξικότητα του γραφενίου μπορεί να εμφανίσει συμπτώματα παρόμοια με την ασθένεια COVID-19.

Μια λεπτομερής ανάλυση των εμβολίων για τον COVID-19 αποκάλυψε επίσης την παρουσία νανοδρομολογητών, σωληναρίων και κυκλωμάτων που μπορεί να εξηγήσουν γιατί ορισμένοι από αυτούς που εμβολιάστηκαν εκπέμπουν διευθύνσεις MAC bluetooth.

Ισπανοί και Γάλλοι ερευνητές έχουν τεκμηριώσει διευθύνσεις MAC που προέρχονται από εμβολιασμένους αλλά όχι μη εμβολιασμένους. Δυστυχώς, μεγάλο μέρος αυτής της έρευνας λογοκρίνεται σε μεγάλο βαθμό και χαρακτηρίζεται ως ψευδής από τους ελεγκτές.

Η αλληλεπίδραση του γραφενίου μέσα στο ανθρώπινο σώμα με τα EMF θα πρέπει να διερευνηθεί διεξοδικά και η πιθανή βλάβη στην ανθρώπινη υγεία θα πρέπει να διευκρινιστεί επιμελώς.

Καθώς έχουμε γίνει μάρτυρες ενός εξαιρετικά μεγάλου φάσματος ανεπιθύμητων ενεργειών μετά από τα εμβόλια για τον COVID, ίσως αυτά τα μέταλλα και οι χορδές που μοιάζουν με ζελέ στο αίμα είναι ίσως βασικοί λόγοι για ξαφνικό θάνατο, καρδιακή προσβολή, κόπωση, εγκεφαλική ομίχλη ή νευροψυχολογικό σύνδρομο μετά τον εμβολιασμό.

Άλλες δυσμενείς συνέπειες που έχουν αναφερθεί περιλαμβάνουν: αυτοάνοσες ασθένειες, εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, φλεγμονώδεις καταστάσεις, βλάβες οργάνων, υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές προσβολές, μυοκαρδίτιδα, νευροεκφυλιστικές ασθένειες, καρκίνος και μειωμένο προσδόκιμο ζωής.

Ένα τόσο διαφορετικό μοτίβο ασθενειών μπορεί να κρύβει τον αιτιολογικό ρόλο αυτών των μη φυσιολογικών γεννητικών σωμάτων αίματος και των ινωδών θρόμβων που σχετίζονται με τους εμβολιασμούς κατά του COVID-19 μπορεί να παίζουν σε αυτές τις ασθένειες.

Μια παγκόσμια συνεργασία καλείται για περαιτέρω έρευνα

Ως γιατροί που παρακολουθούμε από την αρχή αυτή την πανδημία και την ατζέντα του εμβολιασμού, πρέπει να εκφράσουμε τη βαθιά μας ανησυχία σε σχέση με αυτά τα πρωτοφανή ευρήματα.

Όλοι οι επιστήμονες που έχουν πραγματοποιήσει τη δική τους έρευνα για αυτό το θέμα έχουν εκφράσει μια προειδοποίηση και προειδοποίησαν την παγκόσμια ιατρική κοινότητα για τη σοβαρότητα αυτού του θέματος.

Κανείς δεν έχει δει ποτέ τέτοιους τύπους ανώμαλων μετάλλων εκτός από τους ασυνήθιστους ινώδεις θρόμβους που μοιάζουν με χορδές στους ανθρώπους.

Η πρώτη σύσταση θα ήταν η άμεση διακοπή όλων των προγραμμάτων εμβολιασμού κατά του COVID-19.

Θα πρέπει να υπάρξει άμεση διακοπή και εγκατάλειψη οποιασδήποτε «Πολιτικής Δελτίου Εμβολίων» για τον COVID-19 και οποιασδήποτε άλλης μορφής εντολής για τους εμβολιασμούς κατά του COVID-19.

Οι άνθρωποι πιθανότατα θα ρωτήσουν τι πρέπει να κάνουν εάν έχουν ήδη εμβολιαστεί και πώς να προσδιορίσουν εάν έχουν αυτά τα συστατικά στο αίμα τους.

Για να απαντηθεί αυτή η ερώτηση, μια συλλογική παγκόσμια αξιολόγηση του περιεχομένου του εμβολίου COVID-19 και των δειγμάτων πλάσματος αίματος ατόμων που εμβολιάστηκαν με τα εμβόλια COVID-19 θα πρέπει να πραγματοποιηθεί αμέσως με όλη τη δέουσα επιμέλεια.

Θα πρέπει να πραγματοποιηθούν επείγουσες συνεργατικές μελέτες πρωτοκόλλων αποτοξίνωσης για τα επακόλουθα του εμβολίου COVID-19.

Πώς πρέπει οι εμβολιασμένοι να απαλλαγούν από αυτά τα ξένα μεταλλικά σώματα και την πρωτεΐνη αιχμής; Υπάρχει ακόμα Ελπίδα

Πρώτα απ 'όλα, συνιστούμε σε όλους τους ανθρώπους, ιδιαίτερα εκείνους που πάσχουν από συνέπειες που σχετίζονται με το εμβόλιο, να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την έκθεσή τους στην ακτινοβολία ασύρματης επικοινωνίας και σε άλλα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη μείωση της μη φυσιολογικής ποσότητας πρωτεϊνών αιχμής στο σώμα μας είναι τεχνικές που προωθούν την αυτοφαγία, όπως η διαλείπουσα νηστεία, η N-ακετυλοκυστεΐνη (NAC), τα φυσικά συστατικά τροφίμων ή ο διαλογισμός.

Η αποτοξίνωση των μεταλλικών συστατικών μέσα στο σώμα μας μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολη καθώς το μέταλλο δεν διαλύεται εύκολα στο σώμα μας. Τι είδους μέθοδοι θα μπορούσαν να εξεταστούν για την αφαίρεση αυτών των μεταλλικών στοιχείων από το σώμα μας;

Συμπληρώματα: Γλουταθειόνη, NAC, Βιταμίνες

Η γλουταθειόνη φαίνεται να είναι χρήσιμη στην απομάκρυνση του οξειδίου του γραφενίου .

Η γλουταθειόνη είναι μια ουσία που παράγεται από τα αμινοξέα γλυκίνη, κυστεΐνη και γλουταμινικό οξύ. Παράγεται φυσικά από το ήπαρ και εμπλέκεται σε πολλές διεργασίες στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της οικοδόμησης και επιδιόρθωσης ιστών, της παραγωγής χημικών και πρωτεϊνών που απαιτούνται στο σώμα και για τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Έχουμε ένα φυσικό απόθεμα γλουταθειόνης στο σώμα μας. Αυτό είναι που μας δίνει ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

Όταν τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι υψηλά στον οργανισμό, δεν έχουμε προβλήματα και το ανοσοποιητικό μας σύστημα λειτουργεί καλά. Αλλά όταν η ποσότητα του οξειδίου του γραφενίου στο σώμα υπερβαίνει την ποσότητα της γλουταθειόνης, προκαλεί την κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και πυροδοτεί μια καταιγίδα κυτοκινών.

Επομένως, το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το επίπεδο γλουταθειόνης στο σώμα και να προκαλέσει ασθένεια.

Η Ν-ακετυλοκυστεΐνη ("NAC") είναι ένα συμπλήρωμα που είναι γνωστός πρόδρομος της γλουταθειόνης και βοηθά το σώμα να παράγει γλουταθειόνη ενδογενώς, για παράδειγμα όταν κάνετε επίπονα αθλήματα. Το NAC προέρχεται από το αμινοξύ L-κυστεΐνη και χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για τη δημιουργία αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά είναι βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά που προστατεύουν και επιδιορθώνουν τα κύτταρα από βλάβες. Μπορείτε να πάρετε το NAC ως συμπλήρωμα ή ως συνταγογραφούμενο φάρμακο.

Ο ψευδάργυρος σε συνδυασμό με το NAC είναι απαραίτητα αντιοξειδωτικά που χρησιμοποιούνται για την αποικοδόμηση του οξειδίου του γραφενίου.

Άλλα συμπληρώματα που μπορούν να ληφθούν για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση του οξειδίου του γραφενίου είναι:

  • Ασταξανθίνη
  • Μελατονίνη
  • Milk Thistle
  • Κερσετίνη
  • Βιταμίνη C
  • Βιταμίνη D3

Συνδετικά, όπως ο ενεργός άνθρακας και ο μπεντονίτης, μεταξύ άλλων, είναι επίσης δυνητικά χρήσιμα για την απομάκρυνση μετάλλων και άλλων τοξινών από το σώμα.

Τρόφιμα και Διατροφή

Υπάρχουν μερικές τροφές που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να εκκρίνουν μεταλλικά στοιχεία από το σώμα μας. Εδώ είναι ένα παράδειγμα:

Ο κόλιανδρος (Coriandrum sativum L.), ένα φυτικό φυτό που ανήκει στην οικογένεια των Apiaceae, εκτιμάται για τις μαγειρικές και φαρμακευτικές του χρήσεις. Λόγω της παρουσίας πληθώρας βιοδραστικών συστατικών, ένα ευρύ φάσμα φαρμακολογικών δραστηριοτήτων έχει αποδοθεί σε αυτό το βότανο, οι οποίες περιλαμβάνουν αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις, νευροπροστατευτικές ιδιότητες. Είναι ενδιαφέρον ότι ο κόλιανδρος έχει επίσης τη δυνατότητα να αποτοξινώσει τον μόλυβδο.

Διαλογιστική πρακτική νου-σώματος

Πολλές ασκήσεις μυαλού-σώματος σχετίζονται με το ενεργειακό πεδίο του σώματος, έτσι ώστε να έχουν μια ειδική επίδραση στη διαχείριση αυτών των μεταλλικών τοξικοτήτων.

Εδώ θα θέλαμε να εισαγάγουμε έναν τύπο φαρμακευτικής πρακτικής με τον οποίο είμαστε περισσότερο εξοικειωμένοι.

Το Φάλουν Γκονγκ, γνωστό και ως Φάλουν Ντάφα, είναι μια αρχαία κινεζική πνευματική πειθαρχία διαλογισμού για τη συνολική βελτίωση του σώματος, του νου και του πνεύματος. Οι διδασκαλίες του Φάλουν Γκονγκ, που περιέχονται στο βιβλίο Τζουάν Φάλουν, δίνουν έμφαση στις παγκόσμιες αρχές της «Αλήθειας-Συναλλοσύνης- Ανεκτικότητας» ή «Τζεν-Σαν-Ρεν» στα κινέζικα.

Από την πρώτη του εισαγωγή στο κοινό το 1992, το Φάλουν Γκονγκ έγινε δημοφιλές λόγω των εξαιρετικών θεραπευτικών του επιδράσεων στη σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων. Λόγω των ευεργετικών του επιπτώσεων στην υγεία, μέχρι το 1999 υπήρχαν περίπου 100 εκατομμύρια άνθρωποι που ασκούσαν Φάλουν Γκονγκ στην ηπειρωτική Κίνα. Τώρα, εφαρμόζεται σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με έρευνα υγείας που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση της Κίνας που διεξήχθη το 1998 στην ηπειρωτική Κίνα, από τους 12.731 συμμετέχοντες, το 93,4 τοις εκατό είχε άρρωστες καταστάσεις και το 49,8 τοις εκατό είχε υποφέρει από τουλάχιστον τρεις τύπους ασθενειών, όπως υπέρταση, υπερλιπιδαιμία, πνευμονικές παθήσεις, διαταραχές του ανοσοποιητικού ή άλλα δύσκολα στη θεραπεία, πριν αρχίσουν να εξασκούν το Φάλουν Ντάφα. Μέσω της εκμάθησης και της εξάσκησης του Φάλουν Ντάφα, οι συνθήκες υγείας των ασκουμένων βελτιώθηκαν σε διάφορους βαθμούς. Το συνολικό πραγματικό ποσοστό έφτασε το 99,1 τοις εκατό, μεταξύ των οποίων το ποσοστό πλήρους ανάκτησης ήταν 58,5 τοις εκατό.

Μια μελέτη που παρουσιάστηκε στην ετήσια συνάντηση της Αμερικανικής Εταιρείας Κλινικής Ογκολογίας (ASCO) το 2016 έδειξε τα σημαντικά οφέλη της εξάσκησης του Φάλουν Γκονγκ στον καρκίνο τελικού σταδίου, συμπεριλαμβανομένης της σημαντικά παρατεταμένης επιβίωσης, της βελτίωσης των συμπτωμάτων και της ποιότητας ζωής.

Στο en.minghui.org, τον κύριο ιστότοπο για την ανταλλαγή εμπειριών των ασκουμένων του Φάλουν Ντάφα, διαβάζουμε συχνά εκπληκτικές, αλλά πραγματικές ιστορίες ότι μετά τη χειρουργική επέμβαση, μεταλλικές πλάκες μέσα στα σώματα ανθρώπων των ασκουμένων του Φάλουν Γκονγκ έχουν αναφερθεί ότι εξαφανίστηκαν εκπληκτικά.

Εδώ είναι μόνο μερικά παραδείγματα από τα πολλά που αναφέρθηκαν από ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ:

«Το πόδι μου έσπασε όταν με χτύπησε ένα αυτοκίνητο. … Το οστό ήταν θρυμματισμένο και έτσι ο γιατρός προσάρτησε μια ατσάλινη πλάκα για να κρατήσει το οστό μαζί. … Ζήτησα από τον γιατρό να αφαιρέσει το πιάτο. Ο γιατρός είπε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο και επικίνδυνο γιατί η επέμβαση θα μπορούσε να οδηγήσει σε μόλυνση στο οστό και να κάνει την κατάσταση πολύ χειρότερη. … Πέντε χρόνια αργότερα, κατά λάθος ανακάλυψα ότι η ατσάλινη πλάκα στο πόδι μου είχε φύγει. Εξαφανίστηκε. 

«Ο σύζυγός μου πήγε να παραδώσει κάποια υλικά για το Φάλουν Ντάφα μια μέρα, αλλά χτυπήθηκε από μια μοτοσικλέτα που έτρεχε με ταχύτητα. Άφησε τον οδηγό να φύγει παρόλο που το κεφάλι του αιμορραγούσε και ο ένας αγκώνας του είχε σπάσει. Οι γιατροί εμφύτευσαν μια ατσάλινη πλάκα μήκους 5 ιντσών και εννέα καρφιά στο χέρι του. Περίπου δύο χρόνια αργότερα, εξεπλάγη που φαινόταν ότι το πιάτο είχε φύγει. Έτσι πήγε στο νοσοκομείο, όπου η ακτινογραφία επιβεβαίωσε ότι η ατσάλινη πλάκα είχε πράγματι εξαφανιστεί .»

«Αυτή η ηλικιωμένη κυρία ήταν γεμάτη με πολλές ασθένειες από μικρή και εξαρτιόταν καθημερινά από την ιατρική. Αν και η οικογένειά της δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει αρκετό φαγητό, παρόλα αυτά προσπάθησαν να πληρώσουν τα φάρμακά της.

«Κατά τη διάρκεια των 20 ετών που ήταν άρρωστη, υπήρξαν πολλές φορές που δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι. 

«Αλλά, μια μέρα, άρχισε να εξασκεί το Φάλουν Ντάφα. Αφού παρακολούθησε μια εγγραφή βίντεο με τις διαλέξεις του Δάσκαλου Λι Χονγκτζί για τον Φα, βίωσε μια αξιοσημείωτη φυσική μεταμόρφωση. Έγινε τόσο ενεργητική όσο νεαρή.

«Τον Μάιο του 2008 , ενώ βοηθούσε τον σύζυγό της να κάνει μπάνιο, έπεσε κάτω και την γκρέμισε. Τα παιδιά της την μετέφεραν στο νοσοκομείο και διαγνώστηκε με κάταγμα στα πλευρά. Έκανε χειρουργική επέμβαση και έβαλαν ένα ατσάλινο πιάτο. Οι γιατροί είπαν ότι ήταν πολύ μεγάλη για να αντέξει άλλη μια χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της χαλύβδινης πλάκας. 

«Έπεσε ξανά ενώ μαγείρευε για τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς του 2014. 

«Οι γιατροί είπαν ότι τα οστά της ήταν εντάξει και ότι μόνο οι μύες της τραυματίστηκαν ελαφρά. Ο γιος της τους ζήτησε να κάνουν ακτινογραφία για να είναι σίγουρος.

«Το αποτέλεσμα έδειξε ότι τα νύχια και η ατσάλινη πλάκα στο πόδι της είχαν εξαφανιστεί. Τα παιδιά και τα εγγόνια της έμειναν έκπληκτα. "

Μπορεί να ρωτήσετε, γιατί; Προτείνεται ότι όταν οι άνθρωποι εξασκούν Φάλουν Γκονγκ ( pdf ), υπάρχει ένα ισχυρό θετικό ενεργειακό πεδίο που μπορεί να δράσει για να αποτρέψει τις ασθένειες και να διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση.

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται επίσης από ενεργειακά πεδία. Όταν οι άνθρωποι διαλογίζονται ή εξασκούνται στο Φάλουν Ντάφα, η ύλη υψηλής ενέργειας μπορεί να απορροφηθεί στα ενεργειακά πεδία του σώματός μας και η ουσία του σώματός μας σε αυτή τη διάσταση μπορεί επίσης να αλλάξει. Αυτές οι κακές ουσίες (μέταλλα ή τοξίνες) που δεν είναι συμβατές με πεδία υψηλής ενέργειας θα μετασχηματιστούν ή θα εξαφανιστούν.

Έχουμε πολλούς φίλους που είναι ασκούμενοι του Φάλουν Ντάφα, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι καλά παρά το γεγονός ότι έχουν εμβολιαστεί. Παρόλο που δεν έχουμε στατιστικούς αριθμούς, τα σώματα των ασκουμένων του Φάλουν Ντάφα έχουν πολύ καλύτερες ικανότητες αυτο-ανάρρωσης και φαίνεται να είναι πιο ανθεκτικά στις παρενέργειες που προκαλούνται από το εμβόλιο.

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα μικρό σύμπαν και μέσα σε αυτό υπάρχουν στρώματα επί στρωμάτων μορίων, ατόμων και υποατομικών δομών. Έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε και να εξερευνήσουμε τη βαθύτερη αλήθεια της ζωής στο μέλλον. Ωστόσο, η σύγχρονη επιστήμη μπορεί να μας πάει μόνο τόσο μακριά, και πιστεύουμε ότι είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα των αληθινών επιστημόνων να αναγνωρίζουν τους περιορισμούς της ίδιας της επιστήμης και του εαυτού μας. Είμαστε άνθρωποι και το να παίζουμε θεό δεν είναι αυτό που είμαστε εδώ για να κάνουμε.

Η πανδημία έχει προκαλέσει πολλές τραγωδίες στον ανθρώπινο κόσμο, αλλά αν αδράξουμε αυτή την ευκαιρία για να ανοίξουμε τα μάτια μας και να απορρίψουμε παλιές απόψεις, οι αρνητικές καταστάσεις μπορούν να μετατραπούν σε θετικές ευκαιρίες. Κάθε σύννεφο έχει μια ασημένια επένδυση.

βιβλιογραφικές αναφορές

https://www.theepochtimes.com/embalmers-have-been-finding-numerous-long-fibrous-clots-that-lack-post-mortem-characteristics_4696015.html

https://www.theepochtimes.com/italian-study-blood-patients-after-mrna-shot_4708049.html

https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/37/74

https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/47/86

https://www.documentcloud.org/documents/22140176-report-from-working-group-of-vaccine-analysis-in-germany

https://www.theepochtimes.com/embalmers-have-been-finding-numerous-long-fibrous-clots-that-lack-post-mortem-characteristics_4696015.html

https://sci-hub.se/https://doi.org/10.1016/j.actbio.2020.06.009

https://www.laquintacolumna.info/docs/docs/campra-informe-tecnico-en.pdf

https://www.researchgate.net/publication/355684360_Deteccion_de_grafeno_en_vacunas_COVID19_por_espectroscopia_Micro-RAMAN

https://www.dropbox.com/s/tnnq4ftw818chmx/FINAL_VERSIÓN_CAMPRA_REPORT_DETECTION_GRAPHENE_IN_COVID19_VACCINES.pdf?dl=0

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/japan-finds-stainless-steel-particles-suspended-doses-moderna-vaccine-2021-09-01/

https://www.forbes.com/sites/graisondangor/2021/08/28/two-men-in-japan-die-after-covid-19-shots-from-supply-suspected-of-contamination/?sh =3130867f75e4

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/moderna-recalls-thousands-covid-vaccine-doses-2022-04-08/

https://pubs.acs.org/doi/10.1021/jacs.2c03925

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8553634/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8380922/

http://authors.library.caltech.edu/25052/1/BioinCh.pdf

https://sci-hub.se/https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0162013418306640?via%3Dihub

https://arxiv.org/pdf/1810.12016.pdf

https://sci-hub.se/10.1002/adhm.201600429

https://ieeexplore.ieee.org/abstract/document/8679535

https://sci-hub.se/10.1109/JEC-ECC.2018.8679535

https://www.theepochtimes.com/schumann-resonances_4630444.html

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8580522/

https://www.efvv.eu

https://www.globalresearch.ca/study-electromagnetism-vaccinated-persons-luxembourg/5749516

https://odysee.com/@laquintacolumna:8/ELORIGENDELACOVID19YPROPÓSITOFINAL:0

https://www.richplanet.net/vaccine.php

https://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirusvaccine103.htm

https://gangstalkingmindcontrolcults.com/from-mik-andersons-website-corona2inspect-blogspot-com-translated-to-english/

https://www.theepochtimes.com/covid-aging-brain-reversal_4608393.html

https://www.ftwproject.com/orgonite-blog/how-to-remove-graphene-oxide-from-the-body/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23281145/

https://en.minghui.org/eng/science_eng/survey98_1eng.htm

https://doi.org/10.1200/JCO.2016.34.15_suppl.e21568

http://en.minghui.org/html/articles/2020/8/8/186251.html

http://en.minghui.org/html/articles/2015/9/5/152394.html

http://en.minghui.org/html/articles/2014/7/7/1939.html

https://falundafa.org/eng/eng/pdf/ZFL2014.pdf


ΠΗΓΗ:  TheEpochTimes.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη