pellain

«Πάρτα όλα πίσω αλλιώς θα σε σκοτώσω» - Απειλές στον 19 χρονο που "μίλησε" για τον π.Αντώνιο


Ανεξήγητη εμπλοκή του Πρωθυπουργού! 

Φύλο και φτερό τα οικονομικά στις δομές της Κιβωτού οι ειδικοί ράμπο της αστυομίας σε συνεργασία με τα αστυνομικά τμήματα της κάθε δομής.

«Η οικονομική αστυνομία θα συγκεντρώσει τα πάντα, θα οργανώσει το πόρισμά της, θα το καταθέσει τις δικαστικές αρχές και να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι εφόσον υπάρχουν εγκληματικές δράσεις θα τιμωρηθούν με τον πλέον αυστηρό τρόπο», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο π.Αντώνιος

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 ομάδα 8 εξειδικευμένων αστυνομικών ασχολείται με την υπόθεση. Ήδη στην κατοχή τους βρίσκονται χιλιάδες σελίδες αρχείων κυρίως από το κεντρικό λογιστήριο της Κιβωτού στον Κολωνό και πολύ λιγότερες από τις δομές της περιφέρειας. Ήδη έχουν αποσταλεί αιτήματα προς τις τράπεζες και την Αρχή Διασφάλισης ντου Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Προτεραιότητα για το νέο διοικητικό Συμβούλιο της Κιβωτού είναι η προστασία των παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, άμεσα ξεκινά η αξιολόγηση προσωπικού. Πρόκειται για 153 εργαζόμενους και 493 εθελοντές.

Τα παιδιά της Κιβωτού είναι ασφαλή δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον Alpha. «Το καλύτερο για τα παιδιά τελικά είναι φεύγουνε από τις δομές και να πηγαίνουνε σε κάποια οικογένεια, είτε με υιοθεσία είτε με αναδοχή. Και αυτός πρέπει να είναι ο τελικός σκοπός», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Απειλές δέχεται ο 19χρονος για τις μέχρι τώρα αναφορές του

Όπως αποκαλύπτει η Realnews ο 19χρονος πρώην τρόφιμος της Κιβωτού που έχει καταγγείλει σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο τον Πατέρα Αντώνιο, δέχεται απειλές για τη ζωή του:

«Γεια. Είσαι καλά; Το λοιπόν ή θα τα πάρεις Ολαααααα πίσω η αλλιώς θα βάλω άτομα να σου κάνουμε κακό και έχω Πάρα πολλά άτομα να ξέρεις. Γνωρίζω το που μένεις από κάποιον άλλον αλλά έτσι και δεν μαζέψεις όλες τις μα@@@@ που έχεις κάνει και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι ....... σου να ξέρεις δεν θα ζεις. Αυτό σου λέω μόνο. Θα σε σκοτώσω.»

Το πόρισμα της οικονομικής αστυνομίας εκτιμάται ότι θα κατατεθεί στην εισαγγελία μετά τις γιορτές, ενώ ξεχωριστή έρευνα διεξάγεται από την αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος το αποτέλεσμα της οποίας θα υποβληθεί στην εισαγγελία.

dikaiologitika.gr


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη