pellain

Δήμος Κυριλίδης: Δεν βγαίνει βδομάδα χωρίς σκάνδαλο για την κυβέρνηση!


Έχουν αναδείχθεί αρκετές πλευρές παρανομίας και αντιδεοντολογικής τακτικής πλέον. Η ανάθεση σχετικά και με τα ΕΛΤΑ δείχνει την ασύδοτη στάση της κυβέρνησης στην κατασπατάλησει δημοσίου χρήματος.

Σημαντικόστοιχείο ότι με 4,3 εκατ. ευρώ αγόρασε από τράπεζα ο Πάτσης μη-εξυπηρετούμενα στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια ονομαστικής αξίας 62 εκατ., τα οποία θα πωλούσε σε πλειστηριασμούς λαμβάνοντας και πάλι ένα τεράστιο κέρδος.

Μην ξεχνάμε όμως πως πήρε μεγάλα δάνεια χωρίς ο ίδιος να καταβάλλει ούτε ένα ευρώ. Πως έγινε αυτό φυσικά ?  Κανοντάς τον, ευπρόσωπο κεφαλαιούχο και διαχειριστή τη ίδιας της τράπεζας με στόχο να αποπληρώσει έχοντας εισπράξει από πλειστηριασμούς . Πρέπει όμως να λάβουμε σοβαρά υποψη και την στάση της τράπεζας που δάνεισε χωρίς ο Πάτσης να διαθέτει κάποιο κεφάλαιο.

Αυτή η υπόθεση όμως δεν ήρθε να εδραιωθεί τώρα, δύο χρόνια ακούγαμε οι ίδιοι μας για το συγκεκριμένο σκάνδαλο. Η κυβέρνηση δεν γνώριζε ότι υπήρχε απότομη αύξηση στο πόθεν έσχες του Πάτση? Δεν γνώριζε ότι δεν επιτρέπεται βουλευτης να παίρνει απευθείας αναθέσεις;


Δήμος Κυριλίδης- Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας

Μηχανικός Περιβάλλοντος και Γεωτεχνολογίας

ΕΛΛΗΝΕΣ- Ηλίας Κασιδιάρης

Δεν γνωρίζουν για τις υποκλοπές, δεν γνωρίζουν για τις παιδοφιλίες, δεν γνωρίζουν για το κρατικό χρήμα,μα να μην γνωρίζει ολόκληρη κυβέρνηση τι γίνεται στο ίδιο της το κόμμα ή μηπως εκανε εξυπηρέτηση σε Πάτσηδες?

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη