pellain

ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ - ΒΙΝΤΕΟ



ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΥΠΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΛΑΓΝΩΝ "ΦΙΛΕΛΕ" ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ

Η χώρα πρότυπο για "εμβολιολάγνους" καταρρέει υπό το βάρος των έντονων διαδηλώσεων που επικρατούν στις μεγάλες πόλεις όπως το Πεκίνο και η Σαγκάη.  
Η χώρα με τα πιο αυστηρά μέτρα και την υποτιθέμενη κανονικότητα που δεν ήρθε ποτέ τρίζει συθέμελα. Αφορμή για το τεράστιο κύμα αντίδρασης αναφέρεται από τα διεθνή ΜΜΕ ότι είναι απώλεια 10 ανθρώπων σε πολυκατοικία που έπιασε φωτιά και με τα αυστηρά μέτρα που τηρεί η κυβέρνηση δεν ήρθε στην ώρα της η βοήθεια για να σωθούν.

Ρεκόρ κρουσμάτων Covid-19 για τέταρτο διαδοχικό 24ωρο

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, η Κίνα κατέγραψε ρεκόρ κρουσμάτων του SARS-CoV-2 σε 24 ώρες, που έφθασαν τα 39.791, από τα οποία 3.709 με συμπτώματα της νόσου που προκαλεί ο κορωνοϊός και 36.082 ασυμπτωματικά, σύμφωνα με τους αριθμούς που δημοσιοποίησε σήμερα η Εθνική Επιτροπή Υγείας.
Συγκριτικά, μία ημέρα νωρίτερα είχαν ανακοινωθεί 35.183 μολύνσεις – 3.648 με συμπτώματα της Covid-19 και 31.709 ασυμπτωματικές.

Το τελευταίο 24ωρο αναφέρθηκε ένας θάνατος εξαιτίας επιπλοκών της Covid-19, με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων της πανδημίας να ανέρχεται σε 5.233 επί συνόλου 307.802 κρουσμάτων με συμπτώματα της νόσου που προκαλεί ο κορωνοϊός, σύμφωνα πάντα με τον επίσημο απολογισμό των κινεζικών αρχών.

Δείτε σχετικό βίντεο:



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη