pellain

Ο Έλον Μασκ αποκαλύπτει τις «σημαντικές παρενέργειες» μετά το 2ο ενισχυτικό COVID-19

 

Ο Έλον Μασκ είπε ότι ένιωθε σαν να «πέθαινε» μετά τη δεύτερη αναμνηστική του λήψη για τον COVID-19.

«Είχα σημαντικές παρενέργειες από το δεύτερο ενισχυτικό εμβόλιο», έγραψε το νέο αφεντικό του Twitter σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ένιωθα σαν να πέθαινα για αρκετές μέρες. Ελπίζω να μην υπάρξει μόνιμη ζημιά, αλλά δεν ξέρω».

Ο Μασκ δεν παρείχε ιατρικά αρχεία για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του. Ούτε είπε το ενισχυτικό COVID ποιας εταιρείας πήρε.

Οι Epoch Times δεν μπορούν να επαληθεύσουν τον ισχυρισμό του ανεξάρτητα.

Η Moderna και η Pfizer δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχόλια τη στιγμή που δημοσιεύτηκε το άρθρο.

Πήρε το εμβόλιο της Johnson & Johnson για τον COVID-19 και το πρώτο ενισχυτικό mRNA χωρίς παρενέργειες, είπε ο Μασκ.

Ο Μασκ δημοσίευσε μια σειρά από αναρτήσεις στο Twitter ως απάντηση σε μια ανάρτηση της Rasmussen Reports, η οποία επικρίνει την αφήγηση των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ότι οι σημαντικές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID είναι «σπάνιες».

Οι Αμερικανοί συνδέουν τα εμβόλια κατά του COVID με μυστηριώδεις θανάτους

Μια νέα δημοσκόπηση της Rasmussen Reports, που κυκλοφόρησε στις 2 Ιανουαρίου και βασίστηκε σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.000 ενηλίκων Αμερικανών, δείχνει ότι σχεδόν οι μισοί Αμερικανοί πιστεύουν ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 πιθανότατα προκάλεσαν «σημαντικό αριθμό ανεξήγητων θανάτων», ενώ πάνω από το ένα τέταρτο είπε γνωρίζουν προσωπικά κάποιον του οποίου ο θάνατος μπορεί να προκλήθηκε από παρενέργειες του εμβολιασμού.

Οι δημοσκόποι έθεσαν στους ανθρώπους μια σειρά ερωτήσεων, συμπεριλαμβανομένου του εάν πήραν το εμβόλιο του COVID-19 και πόσο πιθανό είναι οι παρενέργειες του τρύπημα «να έχουν προκαλέσει σημαντικό αριθμό ανεξήγητων θανάτων».

Το σαράντα εννέα τοις εκατό των ερωτηθέντων είπε ότι πιστεύει ότι είναι «πιθανό» οι παρενέργειες του εμβολίου για τον COVID-19 να ευθύνονται για σημαντικό αριθμό θανάτων που παραμένουν ανεξήγητοι.

Η μεγάλη πλειονότητα (71 τοις εκατό) δήλωσε ότι οι ίδιοι έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19, με το 38 τοις εκατό όσων πιστεύουν ότι οι παρενέργειες του εμβολίου είναι τουλάχιστον κάπως πιθανόν υπεύθυνες για ανεξήγητους θανάτους.

Epoch Times Photo
Μια νοσοκόμα χορηγεί ένα ενισχυτικό εμβολίου για τον COVID-19 σε ένα άτομο σε νοσοκομείο στο Hines, Ill., την 1η Απριλίου 2022. (Scott Olson/Getty Images)

Μεταξύ του 26 τοις εκατό που δήλωσαν ότι δεν έχουν χτυπηθεί με τρύπημα, το 77 τοις εκατό είπε ότι είναι τουλάχιστον κάπως πιθανό οι παρενέργειες του εμβολιασμού να προκάλεσαν σημαντικούς αριθμούς μυστηριωδών θανάτων, διαπίστωσε η έρευνα.

Ένα άλλο ερώτημα ήταν αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχουν «νόμιμοι λόγοι» για να ανησυχούν για την ασφάλεια των εμβολίων COVID-19 ή αν οι άνθρωποι που ανησυχούν για την ασφάλεια των εμβολίων «διαδίδουν θεωρίες συνωμοσίας».

Το σαράντα οκτώ τοις εκατό των ερωτηθέντων είπε ότι πιστεύουν ότι υπάρχουν εύλογοι λόγοι να ανησυχούν για την ασφάλεια του εμβολίου COVID-19, το 37 τοις εκατό πιστεύει ότι οι άνθρωποι που ανησυχούν για αυτό το ζήτημα προωθούν θεωρίες συνωμοσίας και το 15 τοις εκατό δεν είναι σίγουρο.

Ο Τομ Οζίμεκ συνέβαλε σε αυτήν την έκθεση.


ΠΗΓΗ: theepochtimes.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη