pellain

ΛΩΤΟΙ, ΚΕΡΑΣΙΑ, ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ(;)

 

ΟΤΑΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ... ΘΕΡΙΖΕΙΣ ΘΥΕΛΛΕΣ!

3 βασικές καλλιέργειες φρούτων στην χώρα για την κυβέρνηση δεν παράγονται πλέον...  και αν παράγονται απλά δεν εντοπίζονται από τισ υπηρεσίες του ΕΛΓΑ! Δηλαδή με λίγα λόγια "ΓΙΟΚ ΜΑΛΤΑ"

Αλλοιώς δεν εξηγείται η απόφαση αυτές οι 3 βασικές καλλιέργειες που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για το νομό Πέλλας, να μένουν εκτός πλάνου αποζημιώσεων DE MINIMIS για ζημιές που προκλήθηκαν ως συνεπακόλουπθο από τον πόλεμο στην Ουκρανία!
Λίγο η ανεπάρκεια των βουλευτών, λίγο η αδιαφορία της κυβέρνησης να ενσκύψει στα φλέγοντα προβλήματα των αγροτών και να δώσει λύσεις, έφεραν την κατάσταση στο απροχώρητο. 
Μέσα σε όλη την κοροϊδία των δήθεν χρηματικών αποζημιώσεων που θυμίζουν περισσότερο επικοινωνιακό τρικ παρά ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων, εμφανίζονται από σήμερα πανέτοιμοι οι αγρότες να δικδικήσουν τα δέοντα με κινητοποιήσεις που ετοιμάζουν.
Ήδη τα τηλέφωνα των αγροτών έχουν πάρει φωτιά και τα πρώτα τρακτέρ άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους σε οδικούς κόμβους του Νομού
Το σίγουροι είναι ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ασχολείται με τη μυστική διπλωματία με τους Τούρκους, με τον βούρκο των σκανδάλων που βγαίνουν στην επιφάνεια κάθε τόσο και τέος για το πως θα αποκόψει το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ από την εκλογική διαδικασία προκειμένου να αποκόψη την αιμοραγία των ψηφοφόρων προς αυτό.

Θεόδωρος Χαρανίδης

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη