ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ MEGA ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - VIDEOΦΩΤΙΑ στο πολιτικό σκηνικό φαίνεται ότι έχει ανάψει το διαρκώς διογκούμενο κύμα οργής που συσσωρεύεται τα τελευταία χρόνια με τα όσα συμβαίνουν κατά ατην 4ετή διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Κυρ.Μητσοτάκη.

Έχουμε προαναφέρει επανειλημμένα ότι το κύμα αντίδρασης όταν θα εκδηλωθεί στην κάλπη, θα είνα μακράν μεγαλύτερο από τις αποτυπώσεις που έχουν αρχίσει να διαφοροποιούνται το τελευταίαο διάστημα από τις γνωστές "έγκυρες και έγκριτες Πετσωμένες δημοσκοπικές εταιρίες".

Στη σημερινή δημοσκοπική έρευνα της ΜΕΤRON ANALYSIS στο ΜΕGΑ παραδέχονται ότι τα νούμερα που παρουσιάζονταν ως τώρα έχουν μεγάλες αποκλίσεις με όσα μας παρουσίαζαν μέχρι πριν λίγο καιρό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το νεοσύστατο "Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ" που ίδρυσε ο Κασιδιάρης παρουσιάζεται να έχει περάσει το προσδόκιμο 3% αλλά και να αναφέρει ο αναλυτής ότι στην πραγματικότητα είναι πάνω από 5%!!!!! 

Τώρα τι να πιστέψουμε;

Επίσης να αναφερθεί ότι το μεσημέρι σε σχολιασμό του στο "ΚΟΝΤΡΑ"  Κ.Βαξεβάνης αναφέρει ότι οι υπολογισμοί των δημοσκοπικών γίνονται πολλές φορές με λάθος τρόπο!!! 

Φανταστείτε τώρα ποιά είναι τα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων.

Το μόνο σίγουρο είναι τα θα επιβεβαιωθει στο τέλος η μεγάλη δημοσκοπική έρευνα του pellain.com που πραγματοποιήθηκε σε ανύπoτο χρόνο και θα αποδειχθεί η φερεγγυότητα των αποτελσμάτων της (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ pellain.com)

Δείτε το σχετικό βίντεο και προσέξτε το σχολιασμό του ειδικού αναλυτή προς το τέλοςPost a Comment

Νεότερη Παλαιότερη