pellain

Στέφανος Μάνος: Η "φωτισμένη" υπουργός αποφάσισε ανεπιτρέπτως να κρύψει στοιχεία


Μεταφέρουμε από τη δημόσια τοποθέτηση του Στ.Μάνου, τέως κατ επανάληψη βουλευτή και υπουργού της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:

Λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές και η υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως ήταν ένας χείμαρρος αυταρέσκειας στην χθεσινή πρωινή συνέντευξη της με τον Άρη Πορτοσάλτε.

Και τι δεν είπε για την "για πρώτη φορά αξιολόγηση". Μα έγινε πράγματι αξιολόγηση; ή χάθηκε σε ατέλειωτα γραφειοκρατικά τερτίπια; Και αυτή που έγινε - έστω κουτσουρεμένη σε μερικά μόνο σχολεία - ποιος την είδε;
Εδώ και μερικά χρόνια ζητώ επίμονα να μου δοθούν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων για να τα επεξεργαστώ και να εξαγάγω τον μέσο όρο της βαθμολογίας στις πανελλαδικές ανά λύκειο. Η κ. Κεραμέως αρνείται πεισματικά να μου τα δώσει (μολονότι έχουν ανακοινωθεί δημοσίως με το επιχείρημα που επανέλαβε στον κ. Πορτοσάλτε χθες ότι τα αποτελέσματα στις πανελλαδικές επηρεάζονται από τα φροντιστήρια)
Επειδή λοιπόν τα αποτελέσματα επηρεάζονται από τα φροντιστήρια, η "φωτισμένη" υπουργός αποφάσισε ανεπιτρέπτως να κρύψει τα στοιχεία. Έτσι δικαιολογείται παλαιότερη ανάρτηση μου για σκοταδισμό της κ. Κεραμέως.
Το παράδοξο είναι ότι ο Πρωθυπουργός, στην προσοχή του οποίου έχει ασφαλώς υποπέσει, η πεισματική άρνηση της κ. Κεραμέως να κάνει το καθήκον της (διότι είναι καθήκον της να δώσει τα δημόσια στοιχεία - δεν είναι ιδιωτικά) δεν έχει ακόμη παρέμβει και διατάξει την άμεση παράδοση των στοιχείων για επεξεργασία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη