pellain

TA "AKOYΣΑΝ" ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Β' - «ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ούτε μια ψήφο μας!»


Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες κατά της κυβέρνησης στο μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου όπου και Γιουχαΐστηκαν οι υπουργοί Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης και Νότης Μηταρακης.

Στην αποχώρηση τους από την Μητρόπολη, ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκαν εν μέσω ηχηρών αποδοκιμασιών από τους πολίτες που βρισκόντουσαν στο περιβάλλοντα χώρο της Μητρόπολης Αθηνών

Αφορμή για τις αποδοκιμασίες ήταν η απόφαση της κυβέρνησης να μην ταφεί ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος με τιμές αρχηγού κράτους ή έστω δημοσία δαπάνη αλλά και η φτώχεια, η ανεργία, και τα σκάνδαλα.

Η οικογένεια του εκλιπόντος έδωσε σύσσωμη το «παρών», φτάνοντας λίγο πριν από τις 11:00 στη Μητρόπολη. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυξημένα, αλλά όχι τόσο υψηλά όσο στην κηδεία, ενώ και πάλι υπήρχε αρκετός κόσμος που βρέθηκε εκεί χειροκροτώντας τα πρόσωπα της οικογένειας του τέως βασιλιά. Πέρα από τους οικείους του τέως βασιλιά, όμως, στο μνημόσυνο βρέθηκαν και οι αδερφές του, με την Σοφία να χειροκροτείται μάλιστα από κάποιους πολίτες.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη