pellain

Ο αυτοδημιούργητος Τζον Κατσιματίδης δισεκατομμυριούχος μοιράζεται το μυστικό της επιτυχίας για τις νέες γενιές


Ο Τζον Κατσιματίδης γράφει νέα απομνημονεύματα που περιγράφει λεπτομερώς την ιστορία της επιτυχημένης επιχειρηματικής του επιτυχίας

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Gristedes Foods Τζον Κατσιματίδης εντάχθηκε στο «Fox & Friends» για να συζητήσει τα μυστικά της επιτυχίας του στο βιβλίο του «Πόσο μακριά θέλεις να πας;» και πώς έγινε αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος.

Ο Τζον Κατσιματίδης από υπάλληλος παντοπωλείου έγινε ένας δισεκατομμυριούχος CEO της κοινής λογικής – και περιγράφει λεπτομερώς πώς μπορείτε να κάνετε το ίδιο.


Ο Αμερικανός μεγιστάνας των επιχειρήσεων, ο οποίος προεδρεύει ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της United Refining Company και του ομίλου ειδών παντοπωλείου Red Apple Group, κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο που διδάσκει την εργασιακή ηθική, τις αμερικανικές αξίες και τη σημασία της ισορροπίας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής.

"Λοιπόν, είμαι σαν εσένα. Μάλλον δουλεύεις 80, 90 ώρες την εβδομάδα, και εγώ δούλευα 80, 90 ώρες την εβδομάδα", είπε ο Κατσιματίδης στο " Fox & Friends " της Πέμπτης το πρωί. «Και στην ηλικία των 70 και άνω, εξακολουθώ να δουλεύω 80, 90 ώρες την εβδομάδα, αλλά απολαμβάνω τη δουλειά μου».

Και είπε στον Gen-Z: "Έχουμε τόσα πολλά προβλήματα στη χώρα μας. Η συμβουλή μου προς αυτούς είναι να έχετε τη μύτη σας καθαρή, να μάθετε την ηθική της εργασίας και να πάτε στη δουλειά. Αυτοί οι άνθρωποι που θέλουν ένα τριήμερο εργασίας, έχουν ένα τριήμερη εργάσιμη εβδομάδα, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να βρεις θέση».



Η οικογένεια του Κατσιματίδη μετανάστευσε από την Ελλάδα, όπου γεννήθηκε, δουλεύοντας σκληρά και ζώντας από μισθό σε μισθό στη Νέα Υόρκη . Όταν αποφοίτησε από το Brooklyn Tech High School, ο πλέον δισεκατομμυριούχος ισχυρίστηκε ότι αρχικά ήθελε απλώς να καθίσει στον καναπέ και να παρακολουθήσει τηλεόραση.





Στα νέα του απομνημονεύματα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου United Refining Company και Red Apple, Τζον Κατσιματίδης, γράφει ότι είναι «ακόμα εκείνο το παιδί μετανάστη που πιστεύει ότι αυτή είναι η σπουδαιότερη χώρα ποτέ». (Getty Images)

«Ήμουν έτοιμος να πηδήξω σε αυτόν τον καναπέ και να δω τηλεόραση, να αποχωριστώ το καλοκαίρι», θυμάται ο Κατσιματίδης. "Η μητέρα μου με πέταξε από τον καναπέ, κατέβηκε στο τοπικό παντοπωλείο, μου έπιασε δουλειά. Οπότε πηγαίνω από άκρα σε ακραία".

Εκείνη την εποχή, ο μεγιστάνας πλέον των επιχειρήσεων πληρωνόταν 0,90 δολάρια την ώρα και άρχισε αμέσως να εργάζεται 70 ώρες την εβδομάδα.

"Τα μαθήματα οδήγησης ήταν 28 δολάρια την ώρα. Επομένως, πρέπει να δουλέψω 25 ώρες, 28 ώρες για να κάνω ένα μάθημα οδήγησης μιας ώρας, νόμιζα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά", είπε.


βίντεο

Ο Μπάιντεν έχει κάνει τις χαμηλότερες, μεσαίες τάξεις «φτωχότερες»: Τζον Κατσιματίδης

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Red Apple και της United Refining Company, Τζον Κατσιματίδης, συζητά το νέο του βιβλίο που περιγράφει λεπτομερώς την ιστορία του δισεκατομμυριούχου.

Παρά το γεγονός ότι έγινε δεκτός στη διάσημη στρατιωτική ακαδημία του West Point, ο Κατσιματίδης αποφάσισε να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και να συνεχίσει να εργάζεται στο παντοπωλείο .

Ο δισεκατομμυριούχος γράφει στο βιβλίο του: «Το αμερικανικό όνειρο, ανακάλυψα κάπου στην πορεία, δεν συνοδεύεται από ένα εγχειρίδιο οδηγιών ή μια σελίδα στο τέλος που λέει, "Εντάξει, μπορείς να σταματήσεις τώρα. Έφτασες". Ξέρω ότι το αντίγραφό μου δεν έχει. Έχω κάνει πολλά και έχω δει ακόμα περισσότερα. Αλλά εξακολουθώ να είμαι εκείνο το παιδί μετανάστη που πιστεύει ότι αυτή είναι η καλύτερη χώρα όλων των εποχών. Εξακολουθώ να πιστεύω στην υπόσχεση της Αμερικής. Εξακολουθώ να πιστεύω στην καλύτερη δεν έχει έρθει ακόμη».

Ο Κατσιματίδης επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ μια τρομακτική μέρα εργασίας στη ζωή του.


«Σε ηλικία άνω των 70 ετών, εξακολουθώ να δουλεύω 80, 90 ώρες την εβδομάδα, αλλά απολαμβάνω τη δουλειά μου».- Γιάννης Κατσιματίδης, «Πόσο μακριά θέλεις να πας;» συγγραφέας

«Πηγαίνεις στη δουλειά και πηγαίνεις αντικείμενο προς είδος και φοράς το καπέλο σου. δεν μπορείς να ανησυχείς για όλους ταυτόχρονα. Διαφορετικά, τρελαίνεσαι, διαμερισματικά», είπε.

Επίσης, ένας οικογενειάρχης με μια σύζυγο, τη Μάργκο, και δύο παιδιά, τον Αντρέα και τον Τζον Τζούνιορ, ο Κατσιματίδης συζητά επίσης στα απομνημονεύματά του τη σημασία του να κάνεις πράγματα για την οικογένεια και για διασκέδαση .


βίντεο

Η Ουάσιγκτον πρέπει να αναλάβει «μακροπρόθεσμη δέσμευση» για το αμερικανικό πετρέλαιο: Τζον Κατσιματίδης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της United Refining Company και του Ομίλου Red Apple, Τζον Κατσιματίδης, αντιδρά στις υψηλές τιμές των τροφίμων και της ενέργειας που εξακολουθούν να μαστίζουν τους Αμερικανούς.

"Τα καλύτερα έρχονται," Θα δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια. Κάνουμε πράγματα αυτή τη στιγμή για διασκέδαση. Αγοράσαμε ραδιόφωνο WABC μόνο για διασκέδαση, είμαστε συνεργάτες με τους Yankees στο FerryHawks στο Staten Island, μια ομάδα δευτερεύουσας κατηγορίας, για διασκέδαση. Τι κάνουμε λοιπόν μετά για πλάκα;»


ΠΗΓΗ: https://www.foxbusiness.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη