pellain

Γήπεδα-«καζάνια» σε όλη την χώρα «έβρασαν» την κυβέρνηση για το μαζικό έγκλημα των Τεμπών


«Δολοφόνοι-δολοφόνοι» φώναζαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ - Ούτε μία σύλληψη εκτός από του σταθμάρχη μέχρι τώρα

Τα αθλητικά γήπεδα όλης της χώρας, μετατράπηκαν σήμερα σε «λαϊκά δικαστήρια» κατά της κυβέρνησης: Τέσσερις ημέρες μετά το μαζικό έγκλημα των Τεμπών κι ενώ δεν υπάρχει ούτε μία σύλληψη πραγματικά υπευθύνου, εκτός από τον 60χρονο σταθμάρχη που παράνομα έγινε σταθμάρχης (όριο ηλικίας 48 έτη) από το υπουργείο Μεταφορών.

Από την Κρήτη μέχρι την Μακεδονία οι πολίτες απαιτούν δικαιοσύνη και τιμωρία των ενόχων: Για την έλλειψη συστήματος τηλεδιεύθυνσης, για τα άθλια βαγόνια, για τον διορισμό του ακατάλληλου σταθμάρχη για όλους αυτούς που ευθύνονται για το έγκλημα.

Εκτός από το παιχνίδι ΟΦΗ-ΑΕΚ σε αντικυβερνητικό συλλαλητήριο εξελίχθηκε και ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στην Τούμπα, στο γήπεδο μπάσκετ του Άρη κλπ.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι πολίτες αποδοκίμαζαν την κυβέρνηση είτε με το γνωστό σύνθημα για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είτε με την ιαχή «Δολοφόνοι-δολοφόνοι».

Στην Τούμπα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ οργισμένοι αποδοκίμαζαν και αυτοί την κυβέρνηση με αντίστοιχα συνθήματα. Λαϊκή «λάβα» παντού, το μόνο που περιμένει είναι οι εκλογές για να «κάψει» αυτούς που το αξίζουν…  

Eπίσης σε διαδήλωση κατά της κυβέρνησης μετέτρεψαν 5.000 οπαδοί του Άρη τον αγώνα μπάσκετ με το Περιστέρι στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο.

Το οργισμένο γνωστό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη που δόνησε τις εξέδρες του «Νick Galis Hall» δεν άφηνε περιθώρια για παρερμηνείες:

Πανομοιότυπο περιεχόμενο είχε το πανό που αναρτήθηκε ακριβώς απέναντι από τις τηλεοπτικές κάμερες: «Δεν είναι ατύχημα. Είναι δολοφονία».
Στο πέταλο του Παλέ αναρτήθηκε άλλο πανό, σε κιτρινόμαυρο φόντο, με το εξής μήνυμα: «Σύγκρουση μετωπική θα έχουμε στις κάλπες. Ο κόσμος σας σιχάθηκε, ανίκανες γραβάτες».

Πριν τον αγώνα, ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο του Άρη, Σωτήρη Καραποστόλου, τόνισε ότι «έχουμε μόνο αγάπη, συμπόνια και αλληλεγγύη για τις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και θυμό και οργή για τους κυβερνητικούς και άλλους αρμόδιους».

ΠΗΓΗ: pronews.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη