pellain

Ιερό Δισκοπότηρο αποτοξίνωσης από πρωτεΐνες ακίδων COVID-19

 


Η πιο συνηθισμένη ερώτηση που λαμβάνω από όσους έλαβαν ένα από τα εμβόλια κατά του COVID-19 είναι: «Πώς μπορώ να το βγάλω από το σώμα μου». Τα προϊόντα mRNA και αδενοϊού DNA κυκλοφόρησαν χωρίς ιδέα για το πώς και πότε το σώμα θα διασπούσε ποτέ τον γενετικό κώδικα. Το συνθετικό mRNA που φέρεται σε λιπιδικά νανοσωματίδια φαίνεται να είναι ανθεκτικό στη διάσπαση από ανθρώπινες ριβονουκλεάσες από το σχεδιασμό, έτσι ώστε το προϊόν να είναι μακράς διαρκείας και να παράγει το πρωτεϊνικό προϊόν που μας ενδιαφέρει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό θα ήταν πλεονέκτημα για την αντικατάσταση μιας κανονικής ανθρώπινης πρωτεΐνης σε μια σπάνια κατάσταση γενετικής ανεπάρκειας (π.χ. άλφα γαλακτοσιδάση στη νόσο του Fabry). Ωστόσο, είναι μεγάλο πρόβλημα όταν η πρωτεΐνη είναι η παθογόνος ακίδα SARS-CoV-2. Το αδενοϊικό DNA (Janssen) θα πρέπει να διασπάται με δεοξυριβονουκλεάση, ωστόσο, αυτό δεν έχει μελετηθεί εξαντλητικά.

Αυτό αφήνει τη διάλυση της πρωτεΐνης ακίδας ως θεραπευτικό στόχο για το τραυματισμένο εμβόλιο. Με τη λοίμωξη του αναπνευστικού, η ακίδα υποβάλλεται σε επεξεργασία και ενεργοποιείται από κυτταρικές πρωτεάσες συμπεριλαμβανομένης της διαμεμβρανικής πρωτεΐνης σερίνης 2, της καθεψίνης και της φουρίνης. Με τον εμβολιασμό, αυτά τα συστήματα μπορούν να αποφευχθούν με συστηματική χορήγηση και παραγωγή πρωτεΐνης ακίδας εντός των κυττάρων. Ως αποτέλεσμα, η παθογένεση των συνδρόμων τραυματισμού εμβολίου πιστεύεται ότι καθοδηγείται από τη συσσώρευση πρωτεΐνης ακίδας σε κύτταρα, ιστούς και όργανα.

Η νατοκινάση είναι ένα ένζυμο που παράγεται με ζύμωση σπόρων σόγιας με τα βακτήρια Bacillus subtilis var. natto και διατίθεται ως από του στόματος συμπλήρωμα. Αποδομεί το ινωδογόνο, τον παράγοντα VII, τις κυτοκίνες και τον παράγοντα VIII και έχει μελετηθεί για τα καρδιαγγειακά οφέλη του. Από όλες τις διαθέσιμες θεραπείες που έχω χρησιμοποιήσει στο ιατρείο μου και μεταξύ όλων των προτεινόμενων παραγόντων αποτοξίνωσης, πιστεύω ότι η νατοκινάση και τα σχετικά πεπτίδια υπόσχονται τη μεγαλύτερη υπόσχεση για τους ασθενείς αυτή τη στιγμή.

Οι Tanikawa et al. εξέτασε την επίδραση της νατοκινάσης στην πρωτεΐνη ακίδας του SARS-CoV-2. Στο πρώτο πείραμα, έδειξαν ότι η ακίδα αποικοδομήθηκε με τρόπο εξαρτώμενο από το χρόνο και τη δόση σε ένα παρασκεύασμα κυτταρολυμάτων που θα μπορούσε να είναι ανάλογο με έναν αποδέκτη εμβολίου. Το δεύτερο πείραμα έδειξε ότι η νατοκινάση αποδόμησε την πρωτεΐνη ακίδας σε κύτταρα μολυσμένα με SARS-CoV-2. Αυτό αναπαράχθηκε σε μια παρόμοια μελέτη που έγινε από τον Oba και τους συνεργάτες του το 2021.

Epoch Times Photo
Tanikawa T, Kiba Y, Yu J, Hsu K, Chen S, Ishii A, Yokogawa T, Suzuki R, Inoue Y, Kitamura M. Degradative Effect of Nattokinase on Spike Protein of SARS-CoV-2. μόρια. 24 Αυγούστου 2022, 27(17):5405. doi:10.3390/molecules27175405. PMID: 36080170; Αναγνωριστικό PMC: PMC9458005.

Η νατοκινάση χορηγείται σε ινωδολυτικές μονάδες (FU) ανά γραμμάριο και μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την καθαρότητα. Ο Kurosawa και οι συνεργάτες του έδειξαν σε ανθρώπους ότι μετά από μια εφάπαξ από του στόματος δόση 2000 FU D-διμερούς οι συγκεντρώσεις στις έξι και οκτώ ώρες και τα προϊόντα αποικοδόμησης ινώδους αίματος/ινωδογόνου σε τέσσερις ώρες μετά τη χορήγηση αυξήθηκαν σημαντικά (p < 0,05, αντίστοιχα).

Επομένως, μια εμπειρική αρχική δόση θα μπορούσε να είναι 2000 FU δύο φορές την ημέρα. Πλήρεις φαρμακοκινητικές και φαρμακοδυναμικές μελέτες δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά πολλά χρόνια χρήσης στην αγορά ως συμπλήρωμα χωρίς ιατρική συνταγή υποδηλώνει ότι η νατοκινάση είναι ασφαλής με κύρια προειδοποίηση την υπερβολική αιμορραγία και τις προφυλάξεις με ταυτόχρονα αντιαιμοπεταλιακά και αντιπηκτικά φάρμακα.

Με βάση αυτά τα ευρήματα, η νατοκινάση και παρόμοια προϊόντα όπως η σεραπεπτάση θα πρέπει να υποβληθούν σε καλά χρηματοδοτούμενα, επιταχυνόμενα προγράμματα προκλινικής και κλινικής ανάπτυξης. Το ζήτημα που αντιμετωπίζουμε είναι ο επείγων χρόνος, παρόμοιος με εκείνον με τη λοίμωξη SARS-CoV-2 και την εμπειρική πρώιμη θεραπεία. Θα χρειαστούν έως και 20 χρόνια για να έχουμε ένα πλήρως ανεπτυγμένο φαρμακευτικό προφίλ για να χαρακτηρίσουμε την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της νατοκινάσης στη θεραπεία του τραυματισμού από το εμβόλιο και των συνδρόμων μετά την COVID-19.

Μεγάλος αριθμός ανθρώπων είναι άρρωστοι τώρα και πολλοί πιστεύουν ότι η εμπειρική θεραπεία δικαιολογείται δεδομένου του αρκετά χαμηλού κινδύνου παρενεργειών και της δυνητικά υψηλής ανταμοιβής. Η σύστασή μου είναι να το συζητήσετε με το γιατρό σας ή να αναζητήσετε έναν ειδικό στην ολιστική ή τη φυσικοπαθητική ιατρική που έχει εμπειρία στο προφίλ ασφάλειας της νατοκινάσης σε μια σειρά εφαρμογών.

Αναδημοσίευση από το Substack του Peter A. McCullough

◇ Παραπομπές:

Tanikawa T, Kiba Y, Yu J, Hsu K, Chen S, Ishii A, Yokogawa T, Suzuki R, Inoue Y, Kitamura M. Degradative Effect of Nattokinase on Spike Protein of SARS-CoV-2. μόρια. 24 Αυγούστου 2022, 27(17):5405. doi:10.3390/molecules27175405. PMID: 36080170; Αναγνωριστικό PMC: PMC9458005.

Oba M, Rongduo W, Saito A, Okabayashi T, Yokota T, Yasuoka J, Sato Y, Nishifuji K, Wake H, Nibu Y, Mizutani T. Το εκχύλισμα Natto, μια ιαπωνική τροφή σόγιας που έχει υποστεί ζύμωση, αναστέλλει άμεσα τις ιογενείς λοιμώξεις συμπεριλαμβανομένου του SARS-CoV -2 in vitro. Biochem Biophys Res Commun. 2021 17 Σεπτεμβρίου 570:21-25. doi: 10.1016/j.bbrc.2021.07.034. Epub 2021 13 Ιουλίου. PMID: 34271432; Αναγνωριστικό PMC: PMC8276596.

Kurosawa Y, Nirengi S, Homma T, Esaki K, Ohta M, Clark JF, Hamaoka T. Μια εφάπαξ δόση από του στόματος νατοκινάσης ενισχύει τα προφίλ θρομβόλυσης και κατά της πήξης. Sci Rep. 2015 Jun 25; 5:11601. doi:10.1038/srep11601. PMID: 26109079; Αναγνωριστικό PMC: PMC4479826.

Τα άρθρα της Epoch Health προορίζονται για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν υποκαθιστούν εξατομικευμένες ιατρικές συμβουλές. Συμβουλευτείτε έναν αξιόπιστο επαγγελματία για προσωπικές ιατρικές συμβουλές, διαγνώσεις και θεραπεία. Εχω μια ερώτηση? Στείλτε μας email στο HealthReporter@epochtimes.nyc

Ο Δρ McCullough είναι παθολόγος, καρδιολόγος και επιδημιολόγος στο Ντάλας του Τέξας. Μελετά τις καρδιαγγειακές επιπλοκές τόσο της ιογενούς λοίμωξης όσο και των τραυματισμών που αναπτύχθηκαν από τα εμβόλια για τον COVID. Έχει δεκάδες δημοσιεύσεις με κριτές για τον COVID, πολλές μαρτυρίες της Γερουσίας των ΗΠΑ και της πολιτείας και έχει σχολιάσει εκτενώς την ιατρική απάντηση στην κρίση του COVID σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης.
Ο John Leake σπούδασε ιστορία και φιλοσοφία με τον Roger Scruton στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Στη συνέχεια πήγε στη Βιέννη της Αυστρίας με υποτροφία μεταπτυχιακών σχολών και κατέληξε να ζει στην πόλη για πάνω από μια δεκαετία, δουλεύοντας ως ανεξάρτητος συγγραφέας και μεταφραστής. Είναι ένας αληθινός συγγραφέας εγκλημάτων με ισόβιο ενδιαφέρον για το ιατρικό ιστορικό και την ιατροδικαστική.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη