pellain

Είναι 2023 και οι ασθενείς εξακολουθούν να στερούνται ιατρικής περίθαλψης λόγω εμβολίων COVID-19

 

Οι Epoch Times ανέφεραν στις 23 Απριλίου τη φρικτή περίπτωση μιας 41χρονης γυναίκας από τη Τζόρτζια, η οποία απορρίφθηκε για μεταμόσχευση νεφρού , παρόλο που βρίσκεται σε αιμοκάθαρση και πιθανώς αντιμετωπίζει θάνατο. Η σοβαρότητα της κατάστασής της επιβάλλει να υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση τρεις φορές την εβδομάδα για να κρατήσει τη ζωή της.

Ο λόγος για μια τέτοια απόρριψη; Η γυναίκα, η οποία είχε ήδη COVID-19, αρνείται να λάβει το εμβόλιο κατά του COVID-19 για θρησκευτικούς και ιατρικούς λόγους.

Ανεξάρτητα από την επίκτητη φυσική της ανοσία, η Doe, μητέρα επτά μικρών παιδιών, δεν έχει εξαιρεθεί από τους εμβολιασμούς για τον COVID-19, αν και σοβαρά ζητήματα που σχετίζονται με τον εμβολιασμό κάποιου με εμβολιασμό mRNA ήταν μια από τις κύριες βάσεις των ιατρικών της αντιρρήσεων.

Ομοίως, εδώ στην Αυστραλία μια άλλη μητέρα στερήθηκε την ευκαιρία να λάβει σωτήρια μεταμόσχευση οργάνου.

Η Vicki Derdarian, μητέρα τριών παιδιών, υπέφερε από καρδιακή ανεπάρκεια το 2020 και τώρα χρειάζεται απεγνωσμένα μια σωτήρια μεταμόσχευση καρδιάς. Και όμως, έχει αποτραπεί από το νοσοκομείο Alfred στη Μελβούρνη λόγω των εντολών εμβολίων που εξακολουθούν να επιβάλλονται από την κυβέρνηση της Βικτώριας.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η μητέρα από την Αυστραλία έχει στην πραγματικότητα μια μόνιμη εξαίρεση εμβολίου που παρέχεται από την Αυστραλιανή Τεχνική Συμβουλευτική Ομάδα (ATAGI), την οποία το νοσοκομείο επιλέγει να αρνηθεί.

«Μας σπρώχνουν στη γωνία και μας αναγκάζουν να πάρουμε κάτι που αντίκειται σε αυτό που πιστεύουμε ή να μην λάβουμε σωτήρια θεραπεία», λέει.

Η Derdarian ανησυχεί ότι η ιατρική της κατάσταση την καθιστά ακατάλληλη να κάνει τέτοιο εμβόλιο.

Epoch Times Photo
Πραγματοποιείται χειρουργική επέμβαση στο χειρουργείο στο Νοσοκομείο του Τορόντο για άρρωστα παιδιά στις 30 Νοεμβρίου 2022. (Chris Young/The Canadian Press)

Ο Δρ Peter McCullough, ένας από τους πιο διάσημους καρδιολόγους στον κόσμο, συμφωνεί μαζί της ότι «σε καμία περίπτωση» δεν πρέπει να λάβει εμβόλιο για τον COVID-19 οποιοσδήποτε ασθενής με μεταμόσχευση καρδιάς λόγω της βλάβης που μπορεί να προκαλέσει στην καρδιά.

«Αν η καρδιά της Βίκυ υποστεί άλλη ζημιά, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι θανατηφόρα», λέει.

Οι ερωτήσεις γύρω από τα εμβόλια κατά του COVID δεν είναι πια μυστικό

Υπάρχουν πλέον αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι μπορούν ακόμα να κολλήσουν και να μεταδώσουν τον ιό, και μόλις μολυνθούν, είναι εξίσου πιθανό να μολύνουν άλλους με εκείνους που δεν είναι εμβολιασμένοι.

Αυτό δεν είναι απαραιτήτως ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα, επειδή ενώ τα συμβατικά εμβόλια μπορεί να χρειαστούν περίπου 10 χρόνια για να διατεθούν στην αγορά, αυτά τα εμβόλια υποβλήθηκαν βιαστικά μέσω κλινικών δοκιμών σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Όχι μόνο αυτά τα πειραματικά εμβόλια δεν σταματούν τη μετάδοση, αλλά και η προστασία που παρέχεται κατά του COVID-19 στην καλύτερη περίπτωση είναι σημαντικά περιορισμένη.

Επομένως, σύμφωνα με την Jayanta Bhattcharya, καθηγήτρια ιατρικής, οικονομίας και έρευνας και πολιτικής υγείας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, από ιατρική άποψη, όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για τις εντολές εμβολίων απλώς «δεν υπάρχουν».

«Αν ένα εμβόλιο αποτύχει να σταματήσει τη μετάδοση της νόσου, η ιδέα ότι πρέπει να εμβολιάσεις άλλους ανθρώπους ώστε να είμαι προστατευμένος είναι απλώς εσφαλμένη», λέει .

Για να γίνει χειρότερο, οι επιστήμονες ανακάλυψαν τώρα ότι τα εμβόλια mRNA, όχι η ίδια η μόλυνση από τον COVID-19, μπορεί να προκαλέσουν εγκεφαλική και καρδιακή βλάβη.

Epoch Times Photo
Ο πόνος στο στήθος και το σφίξιμο στο στήθος είναι τα πιο κοινά συμπτώματα του μακροχρόνιου COVID. (Shutterstock)

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο του 2022 στο περιοδικό Vaccines αναφέρει τα αποτελέσματα της αυτοψίας ενός εμβολιασμένου ατόμου που δεν είχε ιστορικό μόλυνσης από τον COVID-19.

Το άρθρο παρέχει αδιάσειστα στοιχεία ότι ο θάνατος του ασθενούς προκλήθηκε από το πειραματικό εμβόλιο. Αν και αυτός ο ασθενής δεν μολύνθηκε ποτέ, στην καρδιά «υπήρχαν σημεία χρόνιας μυοκαρδιοπάθειας καθώς και ήπιας οξείας λεμφο-ιστιοκυτταρικής μυοκαρδίτιδας και αγγειίτιδας».

Τα τελευταία δύο χρόνια, υπήρξε μια ξαφνική και ανεξήγητη αύξηση των ακατάλληλων για την ηλικία θανάτων σε τουλάχιστον 30 χώρες σε όλο τον βιομηχανοποιημένο κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, του Καναδά, των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στο βιβλίο του, «Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths», ο Ed Dowd υποθέτει ότι «οι ξαφνικοί θάνατοι σε νέους στις βιομηχανικές χώρες οφείλονται σε εμβόλια mRNA».

Σχετικά, ο Ντάουντ υποστηρίζει ότι «ο αριθμός των υπερβολικών θανάτων στην Αμερική που αποδίδονται στον COVID-19 το 2020 ήταν στην πραγματικότητα πολύ χαμηλότερος από την τεράστια αύξηση των αιφνιδίων θανάτων που ξεκίνησε το 2021 αφότου άρχισαν να διανέμονται ευρέως τα εμβόλια για τον COVID-19».

Πάρτε, για παράδειγμα, το παράδειγμα της χώρας μου της Αυστραλίας. Μέχρι το τέλος του 2021, η Αυστραλία έφτασε σε ένα εντυπωσιακό ποσοστό εμβολιασμού στο 80 τοις εκατό του πληθυσμού.

Πέρυσι, ωστόσο, καταγράφηκαν περισσότεροι από 174.000 θάνατοι, δηλαδή 20.000 περισσότεροι από τις εκτιμήσεις. Αυτό αντιπροσωπεύει τον υψηλότερο αριθμό υπερβολικών θανάτων που έχει καταγραφεί από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Αυτοί οι υπερβολικοί θάνατοι σχετίζονται προφανώς με την αύξηση του καρκίνου και των καρδιακών παθήσεων, όπως καρδιακή ανεπάρκεια, εγκεφαλικό επεισόδιο, κολπική μαρμαρυγή, έμφραγμα του μυοκαρδίου και καρδιακές παθήσεις.

Δεδομένου ότι αυτά τα γνωστά προβλήματα υγείας προκαλούνται φαινομενικά από τα εμβόλια mRNA, η απόφαση να αναγκαστούν όσοι έχουν ανάγκη να υποβληθούν σε μεταμοσχεύσεις οργάνων που σώζουν ζωή για να λάβουν τέτοιο πειραματικό εμβολιασμό είναι επιστημονικά λανθασμένη και βαθιά ανήθικη.

Αφήστε αυτούς τους ασθενείς να λάβουν τη θεραπεία που χρειάζονται

Ο Δρ Young Dong, ο οποίος έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην ιολογική και ανοσολογική έρευνα, είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι, σε επίπεδο γενικού πληθυσμού, οι κίνδυνοι από την επιβολή εντολών εμβολίων υπερβαίνουν σημαντικά τα οφέλη.

Epoch Times Photo
Ένας άνδρας περνάει δίπλα από τη σήμανση σε έναν κόμβο εμβολιασμού για τον COVID-19 στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Μπρίσμπεϊν στην Αυστραλία, στις 17 Αυγούστου 2021. (Patrick Hamilton/AFP μέσω Getty Images)

Υπό αυτή την έννοια, ο Δρ Kenji Yamamoto, ένας καρδιαγγειακός χειρουργός που εργάζεται στο Okamura Memorial Hospital στη Σιζουόκα της Ιαπωνίας, ζήτησε πρόσφατα την πλήρη διακοπή των αναμνηστικών εμβολίων για τον COVID.

Σε μια επιστολή στο περιοδικό Virology με κριτές , εξηγεί ότι αυτός και οι συνάδελφοί του «συνάντησαν περιπτώσεις λοιμώξεων που είναι δύσκολο να ελεγχθούν», συμπεριλαμβανομένων μερικών που συνέβησαν μετά από χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και δεν ήταν ακόμα υπό έλεγχο μετά από αρκετές εβδομάδες θεραπεία με πολλαπλά αντιβιοτικά.

«Ως μέτρο ασφαλείας, οι περαιτέρω ενισχυτικοί εμβολιασμοί θα πρέπει να διακοπούν», έγραψε ο Yamamoto .

Όπως φαίνεται, η άρνηση ιατρικής περίθαλψης σε αυτές τις δύο γυναίκες που έχουν απεγνωσμένη ανάγκη για μεταμοσχεύσεις οργάνων που σώζουν ζωές είναι απολύτως εξωφρενική. Είναι κατάφωρη παραβίαση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πράγματι, είναι εντελώς ασυνείδητο να αρνούμαστε σε οποιοδήποτε άτομο μια ιατρική στέγαση από έναν πειραματικό εμβολιασμό, ειδικά σε εκείνους που χρειάζονται απεγνωσμένα μια σωτήρια ιατρική διαδικασία.

Ας ελπίσουμε ότι τελικά η δικαιοσύνη θα επικρατήσει και αυτές οι γυναίκες δεν αναγκαστούν να λάβουν έναν εμβολιασμό που έχει πολύ διαβόητες ιατρικές παρενέργειες για να λάβουν μια απελπιστικά απαραίτητη ιατρική θεραπεία!

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι οι απόψεις του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις των

TheEpochTimes.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη