pellain

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας


Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Τρίτη 30 Μαΐου 2023 κι
 ώρα 20:00΄, έχοντας στην ημερήσια διάταξη τα παρακάτω δέκα θέματα:

1.     Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έργων και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2023.

2.     Έγκριση διαγραφών δημοτικών τελών 2023 Γ’.

3.     Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για καθορισμό θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Σαφραμπόλεως 23 στην Κοινότητα Σκύδρας.

4.     Έγκριση αίτησης παράτασης μίσθωσης των σφαγείων Σκύδρας.

5.     Έγκριση του 2ου ΑΠΕ του έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».

6.     Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».

7.     Έγκριση παράτασης περαίωσης της συνολικής προθεσμίας  για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ Τ.Κ. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ» με αναθεώρηση του έργου.

8.     Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ».

9.     Έγκριση συγκρότησης επιτροπής παραλαβής των έργων «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ».

10.  Έγκριση υποβολής αιτήματος για την παράταση απασχόλησης προσωπικού στον Δήμο Σκύδρας και αποδοχή επιχορήγησης της δαπάνης του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους από τον προϋπολογισμό της Δ.ΥΠ.Α στο πλαίσιο του προγράμματος επιχορήγησης για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη