pellain

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ



Υπό του Ακαδημαϊκού & Καθηγητού Δρ. Αλέξιου Παναγόπουλου,

(Phd Δρ. Νομικών & Πολιτικών Επιστημών, Phd Δρ. Βιοηθικής,

Phd Δρ. Θεολογίας, Post Doc Δικαίου,  Habil.,-Διπλωματούχου Υφηγητή,

Καθηγητή Νομικής Δ.Δικαίου Fpsp, & Ακαδημαϊκού MCA).

 

Μέσα απ’ την έρευνά μου για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το Δίκαιο, ειδικότερα στο αντικείμενο της πολιτειολογίας, της διοίκησης και της διακυβερνητικής λειτουργίας όσον αφορά τα ατομικά δικαιώματα και τις ελευθερίες του ανθρώπου, έχω να καταθέσω την έκπληξή μου, την απορία μου μαζί με όλες κι όλους Εσάς. Μιλώ γι’ αυτή την ξέφρενη και αλλόκοτη πορεία του σύγχρονου ανθρώπου του νέου υπερ-κράτους για ένα αυθαίρετο κράτος αποστασίας, τεχνιτής νοημοσύνης, της παγκόσμιας ηλεκτρονικής ρομποτικής διακυβέρνησης, μιάς νέας μορφής υποτέλειας για την ανθρώπινη δουλεία.

Ως ακαδημαϊκός - τακτικό μέλος της σλαβικής Ακαδημίας των Επιστημών του Βελιγραδίου MCA, ως διδάκτωρ N/Πολιτικών Επιστημών του Βελιγραδίου, ως διδάκτωρ βιοηθικής και διδάκτωρ θεολογίας, δίδαξα μαθήματα που άπτονται των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και των Ατομικών Ελευθεριών.

Ζώντας στο εξωτερικό πολλά έτη και αφοσιωμένος στο λειτούργημα του ακαδημαϊκού διδασκάλου δίχως να αναμιχθώ στην ενεργό πολιτική, ανέπτυξα δράση στη δημόσια επιστημονική ζωή, στη βάση πάντοτε των γνώσεων και της εμπειρίας και των εξειδικεύσεών μου.

Το συγγραφικό μου έργο υπάρχει σε αρκετές μελέτες και δημοσιεύματα για το κράτος δικαίου, για τη δημοκρατία, για την ιστορία, για την ηθική, τη θρησκεία, για το ελληνικό έθνος και τις ατομικές ελευθερίες. Μελέτησα μαζί και με άλλους καθηγητές τις παραβιάσεις των συνταγματικών θεμελιωδών αρχών της νομιμότητας των δανειακών συμβάσεων της Ελλάδας με τα κράτη της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ, και αγωνίζομαι συνειδητά για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, της ανεξαρτησίας της χώρας μας και των δικαιωμάτων του λαού μας, που επλήγησαν από σκοτεινά κέντρα εξουσίας τόσο απάνθρωπα, βάναυσα και αντισυνταγματικά.

 

Ι. Μέρος.

Πιθανόν να ζούμε σε ημέρες μίας χείριστης και νέας πρακτικής της χειραγώγησης του Ελληνικού Λαού. Ζούμε στην προετοιμασία για την απόλυτη ηλεκτρονική σκλαβιά. Αφού τα τελευταία χρόνια λίγο πολύ όλοι το βλέπουμε να παρατηρείται, να γίνεται μεθοδικά μία χειραγώγηση των Ελλήνων πολιτών, με μία διαρκή άσκηση της ψυχολογικής βίας και της δημιουργίας του φόβου και της φοβίας, το βλέπουν κι απ’ το Εξωτερικό οι Ομογενείς μας. Όλοι λίγο πολύ βλέπουμε καθημερινά τέτοιες αποκαλυπτικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Η δημιουργία αυτή της φοβίας και της ηττοπάθειας μέσα στην ελληνική κοινωνία, μέσα στους Έλληνες, προωθείται και μέσω του αισθήματος του φόβου και του πανικού, μέχρι και του συμπλέγματος της ενοχής, περί του ότι δήθεν «φταίμε εμείς», ότι δήθεν «φταίμε όλοι», ότι δήθεν «μαζί τα φάγαμε», κι απ’ την άλλη μας δούλευαν με το τα «χρήματα υπάρχουν»!

Με την ανοχή της Επίσημης Διοικούσας εν Ελλάδι Εκκλησίας έρχεται και η νέα βιομετρική ταυτότητα και ο ενιαίος ηλεκτρονικός αριθμός, όπου θα ενοποιηθούν όλοι οι άλλοι, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, Ταυτότητα, Διαβατήριο κτλ., θα γίνουμε όλοι ένας αριθμός, μικροί και μεγάλοι, πλούσιοι και πτωχοί. Κι όποιος δεν θα συμμορφωθεί για την αρχή θα περιορίζεται, ώστε αργότερα να αποσυρθεί στο ψυχολογικό αναμορφωτήριο σύμφωνα με τον Όργουελ, ενώ κάποιοι άλλοι θα επιλέξουν τον δρόμο της υπαίθρου, το δρόμο στο Χωριό. Πάνω σε αυτή τη λογική σκέψη έχει δημιουργηθεί μια Ομάδα στο Μαυροβούνιο υπό έναν διορατικό ορθόδοξο κληρικό κι όπου δημιουργεί ένα Χωριό ως έσχατη άμυνα για τις ημέρες της ηλεκτρονικής σκλαβιάς που θα έρθουν. Καλό θα ήταν να τους μιμηθούμε. Καλό θα ήταν να τους επισκεφθούμε, να δούμε και να παραδειγματιστούμε, είναι και πολύ φιλόξενοι.

Ακολουθεί, μια άνευ προηγουμένου και πλήρης χειραγώγηση των ραδιοτηλεοπτικών και των έντυπων ΜΜΕ ή Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης, σε συνδυασμό με μία συμπορευόμενη λυπηρή ένοχη και «Συστημική Αντιπολίτευση» πλην λίγων εξαιρέσεων. Μία αντιπολίτευση που κι αυτή εμφανίζεται ελεγχόμενη απ’ το Σύστημα ή απ’ τον Μεγάλο Αδελφό. Απ’ το αδίστακτο Παγκόσμιο Σύστημα, που ως Θηρίο της Αποκάλυψης του Ιωάννη, θέλει να κατασπαράξει κάθε τι το Ανθρώπινο και Ελεύθερο, βασικά ζητά τη νέα μορφή δουλείας της Ελευθερίας του Προσώπου.

Ζώντας στην οδό Ρήγα Φεραίου στο Βελιγράδι απ’ το 1986, εκεί όπου υπάρχει το άγαλμά του και η προτομή του, κάθε πρωϊ μου θύμιζε τη «Χάρτα» του, για την οποία και θυσιάστηκε, συνελήφθη στη Βιέννη από σκοτεινές δυνάμεις για να οδηγηθεί ύπουλα στο Βελιγράδι και να γίνει ένας νεομάρτυρας με τους συνεργάτες του για την ΙΔΕΑ της ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΛΑΩΝ. Στο άγαλμά του σημειώνεται, στα ελληνικά και στα σερβικά: «Όποιος Ελεύθερα Συλλογάται, Συλλογάται καλά»! «Καλύτερα μιάς ώρας ελεύθερη ζωή παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή» θα τραγουδήσει ο Λαός μας.

Εκεί λοιπόν στην Ελεύθερη Σερβία κανείς δεν μας υποχρέωσε σε μάσκες, ούτε στις Εκκλησίες, γιατί η Σύνοδος του Πατριαρχείου της Σερβίας δεν αποδέχθηκε τέτοιου τύπου πιέσεις για το Λαό της. Ένα γενναίο Λαό που υπέστη το βομβαρδισμό εκ των Νατοϊκών στρατευμάτων το έτος 1999 και έναν θρησκευτικό πόλεμο περίτεχνα κατασκευασμένο για τα δυτικά Βαλκάνια.

Θα θυμίσω ότι ο Μίκης Θεοδωράκης[2] μαζί με άλλους καλλιτέχνες στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα 26.4.1999, θα κάνει μία Συναυλία και θα πεί: «Βελιγράδι, σήμερα για σένα τραγουδούμε», «έρχεται ένας ιστορικός παγετώς», «εμείς οι Έλληνες είπαμε, Όχι στη Βαρβαρότητα», «το δίκιο πάντα θριαμβεύει», «οι Ευρωπαίοι, τυφλοί και κουφοί»! Αυτή τη φιλοτιμία και την ιδέα για την ελευθερία οι Έλληνες πάντα θα την πληρώνουν, αλλά οι εχθροί μας δεν θα τα καταφέρουν, γιατί μαζί μας είναι το Σύμπαν ΟΛΟ, ορατό και αόρατο!

Εκεί, ποτέ μα ποτέ δεν είδα να έχει γραφεί σε είσοδο κάποιου Ναού, ότι όποιος δεν φορά Μάσκα ή όποιος δεν έχει Τέστ ή όποιος δεν έχει το πειραματικό Εμβόλιο, δεν θα μπορεί να εισέλθει για να προσευχηθεί στο Ναό του Θεού! Για το πειραματικό αυτό σκεύασμα ή αλλιώς εμβόλιο, είχε να επιλέξει όποιος ελεύθερα θα ήθελε ακόμα και το Κινέζικο (εγώ προσωπικά δεν έκανα κανένα γιατί όπως και μας ενημέρωσε κι ο καθηγητής νανοτεχνολογίας στην ιατρική στο Λονδίνο Γιάννης Κυπραίου, που υποστηρίζει ότι ακόμα και με την -1- δόση πλέον ΔΕΝ είναι ο ίδιος άνθρωπος, αφού του αλλάζει το DNA). Στη Σερβία εμβολιάστηκε περίπου το 35% της, το περίπου 20% της Βοσνίας και περίπου το 20% της Βουλγαρίας, αλλά εντύπωση προκαλεί το πως αυτό έγινε έτσι ώστε στην γειτονική Ελλάδα μας, στη Χώρα μας, να εμβολιάσουν περίπου το 80% του πληθυσμού της;

Δηλαδή, ο νομπελίστας Μοντανιέ στη Γαλλία, ο επίσης Σουχαρίτ Μπάγκντι ο Γερμανο-Ταϊλανδός επιδημιολόγος που αποδομεί την μυθολογία για τον κορωνοϊό[3] κτλ κτλ, δεν γνώριζαν ή όσα είπαν ήταν αστεία και ανέκδοτα; Ο Δ.Κούβελας στην Θεσσαλονίκη, εδώ ο Γ.Ευαγγελάτος, ο Κων.Πουλάς, κ.ά., άραγε δεν γνώριζαν; Κι ενώ κάποια Μίντια τολμούν και τα δημοσιεύουν, όπως είδα (στο pronews, 4.5.23) αναρτήθηκε ότι ο Τζόζεφ Μερκόλα, είπε: «τα νοσοκομεία είχαν οικονομικά κίνητρα να σκοτώνουν τους ασθενείς»! Επίσης ο κατασκευαστής mRNA o Robert Malone[4] αποκαλύπτει μιλώντας σε βίντεο: «εάν η ελευθερία έχει αξία για σας, να ζείς τη ζωή σου, κάντε τις δικές έρευνες, πάρτε τις δικές σας αποφάσεις, έρχεται ο καιρός να διαλέξουμε, ανάμεσα στη βία, ή στην πλήρη ανεξαρτησία και και Ελευθερία». Κι ενώ στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο έχουν εγερθεί Αγωγές και κατά των υπευθύνων και των Κυβερνήσεων.

Στο Βελιγράδι ο γνωστός τενίστας ο Τζόκοβιτς[5], δήλωνε ξεκάθαρα κατά των πειραματικών σκευασμάτων που τα ονόμασαν εμβόλια και μας μιλά για το γιατί δεν τα δέχεται ή σήμερα θα πούμε κι αυτός δεν γνωρίζει και προτίμησε να χάσει τόσα έπαθλα και χρήματα που δεν έπαιξε ούτε στην Αυστραλία;

Είναι πολλά τα ερωτήματα σήμερα και τα οποία προσπερνούν αθώα, κι έτσι αθόρυβα, σαν να μην έγινε τίποτα μέσα στο κάθε ελληνικό σπιτικό με τις αντισυνταγματικές πολιτικές επιλογές των εκάστοτε κυβερνώντων, αλλά και της Αντιπολίτευσης πλην εξαιρέσεων που εν μέσω Κόβιντ κρατούσε τρόπον τινά το φανάρι σε τέτοιου είδους πρακτικές, καταπιέσεις και παραβιάσεις της ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας!

Συντελείται εγκληματικά μιά πλήρης απόκρυψη των πραγματικών εκείνων στοιχείων που δείχνουν τις κοινωνικές συνέπειες και τις αντιδράσεις στην επιβολή ενός απάνθρωπου καθεστώτος μίας νέου τύπου υπερ-δικτατορικής, μιάς νέας μορφής απολυταρχίας. Πράγμα που συνοδεύει τη κατάλυση κάθε έννοιας Δημοκρατίας και των Συνταγματικών Ελευθεριών (βλέπε βιβλίο μου: σύγχρονοι πολιτικοί και συνταγματικοί θεσμοί).

Πραγματοποιείται μία πρωτοφανής χειραγώγηση των βασικών θεσμών της κοινωνικής λειτουργίας, της αστικής δημοκρατίας, του ραδιο-τηλεοπτικού και του έντυπου ειδησεογραφικού Τύπου. Απ’ αυτόν τον ασφυκτικό κλειό, δεν ξεφεύγει ούτε ο ελεύθερος συνδικαλισμός, ούτε η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

Καθίσταται ιδιαίτερα σημαντική κι όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την πορεία όλης της Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Προοπτικής, η χειραγώγηση της πολιτικής εξουσίας της χώρας και στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής (ο ίδιος προσφέρθηκα να με κάνουν Άμισθο Πρέσβη της Ελλάδας στο Εξωτερικό εκ Προσωπικοτήτων, για να βοηθήσω ως Εθελοντής τη Χώρα μου και με Απαξίωσαν. Έχω ερμηνεύσει το κενό εκ του σχετικού νόμου, υπάρχει δημοσιευμένο στη Huffpost)!

Γίνεται μια οφθαλμοφανής και πλήρης χειραγώγηση της οικονομικής πολιτικής και της όλης οικονομίας, που δεν αφήνει περιθώρια ούτε για ανάπτυξη της Οικιακής Οικονομίας. Η ισοπεδωτική ανάπτυξη και επέλαση της «πολιτικής της διαφθοράς», με τους διάφορους τρόπους και τους μηχανισμούς της, λειτουργεί για τη χειραγώγηση των πολιτικών, επιπλέον των επιχειρηματιών, των επιστημόνων και γενικά των προσωπικοτήτων. Γίνεται μια περίεργη παγκόσμια συνωμοτική αφωνία, μια δέσμευση της ελευθερίας του ατόμου ως προσώπου άνευ προηγουμένου.

Βρισκόμαστε στην καταληκτική επιταγή της άμεσης ανάγκης. Οφείλουν οι πολιτικοί μας όλων των κομμάτων εκλεγμένοι και μη εκλεγμένοι να δράσουν ανιδιοτελώς το συντομότερο, αλλά θα το τολμήσουν! Οφείλουν να δεσμευτούν έστω και τώρα προεκλογικά, έτσι ώστε ακόμα και για το «δανεισμό της Ελλάδας μας, να ξεκαθαριστεί όσο γίνεται πιο σύντομα με τους όρους, απ’ το καθεστώς της επιβολής του, όροι που προσβάλλουν την Ελλάδα και την Ευρώπη»!

Υπάρχει ακόμα αισιοδοξία, εάν κι εφόσον όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας, ενωθούν και δράσουν από κοινού, κι αφού ξεχάσουν τις συνομιλίες τους με τους ξένους σκοτεινούς παράγοντες, που επιζητούν τη χώρα μας ως προτεκτοράτο. Η Ελλάδα μπορεί ακόμα και τώρα να βρει τη λύση και τα ισχυρά όπλα για να το επιτύχει. Ο λαός μας το λέει: Έλληνες Ενωμένοι ποτέ Νικημένοι. Ακόμα κι αυτή η επάρατη Διχόνοια, πάντα θα μας χωρίζει; Δεν χάσαμε τη Μικρά Ασία, δεν χάσαμε την Ήπειρο, δεν χάσαμε τη Θράκη, πρόσφατα τα γεγονότα για τη Μακεδονία μας, κι ίσως ζήσουμε κάτι νέο και με το Αιγαίο μας, δηλαδή χάνουμε και τα ΙΕΡΑ ΜΑΣ και τα ΣΥΜΒΟΛΑ, μα όλα τελικά τα ξεπουλάμε;

Οι Πολιτικοί Θεσμοί οφείλουν να λειτουργήσουν και να σταθούν στο ύψος τους γιατί είναι η οργανική ενότητα, που έχουν ως αντικείμενο τη γνωσιακή διερεύνηση όσων φαινομένων παράγονται κατά τη τρίτη συμβατική φάση της πορείας των αιτημάτων προς τα τυπικά Κέντρα Αποφάσεων, Νομοθετικά, Εκτελεστικά και Δικαιοδοτικά, ή και άλλα προβλεπόμενα. Παράλληλα, με τις τυπικές ή άτυπες ενέργειες της εξουσίας, ανιχνεύονται, καταγράφονται και αιτιολογούνται και υπό την προϋπόθεση ότι διαπιστώνονται κατά ένα όσο γίνεται πραγματολογικότερο τρόπο.[6]

 

ΙΙ. Μέρος

Παρότι σύμφωνα με το Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27.4.2016: «Η προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι θεμελιώδες δικαίωμα. Καθώς και με το άρθρο 8 παράγραφος 1 του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης («Χάρτης») και το άρθρο 16 παράγραφος 1 της Συνθήκης για την λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΣΛΕΕ) που ορίζουν ότι «κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν. Οι αρχές και οι κανόνες για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα τους θα πρέπει, ανεξάρτητα από την ιθαγένεια ή τον τόπο διαμονής τους, να σέβονται τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες τους, ιδίως το δικαίωμά τους στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα»

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2021/953 του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ της 14/6/2021, παρ. 36, συνταγματικά ΔΕΝ επιτρέπονται κάθε είδους υποχρεωτικότητες καθώς και τα υποχρεωτικά εμβόλια. 

Καθότι ως μας αναφέρει ότι «Είναι αναγκαίο να αποτρέπονται οι διακρίσεις, άμεσες ή έμμεσες, σε βάρος των προσώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί, για παράδειγμα για ιατρικούς λόγους, επειδή δεν ανήκουν στην ομάδα - στόχο για την οποία χορηγείται ή επιτρέπεται επί του παρόντος το εμβόλιο κατά της COVID-19, όπως τα παιδιά, ή επειδή δεν είχαν ακόμη τη δυνατότητα να εμβολιαστούν ή επέλεξαν να μην το πράξουν».

Μάλιστα, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης με το ψήφισμά 2361/2021, πέραν των άλλων οδηγιών, που δίνει σχετικά με τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς, ζητά, στην προσωρινή μορφή της απόφασης απ’ τα Ευρωπαϊκά Κράτη:

7.3.1. – να διασφαλίσουν πως οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πρέπει να υποστεί πίεση με πολιτικά, κοινωνικά ή άλλα μέσα, προκειμένου να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί.

7.3.2. – να διασφαλίσουν ότι κανείς ΔΕΝ θα υποστεί διακρίσεις επειδή δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία του ή διότι δεν θέλει να εμβολιαστεί.

 

Στην Ελλάδα μας (προς μεγάλη έκπληξή μας και απορία, έγινε η μοναδική χώρα στα Ορθόδοξα Βαλκάνια), που με την παρ. 2 του άρθρου 24 του Ν 4865/2021, ορίστηκε, ότι για δήθεν επιτακτικούς λόγους της δημοσίας υγείας:

«εμβολιάζονται υποχρεωτικά κατά του κορωνοϊού COVID-19 όλα τα φυσικά πρόσωπα που έχουν την κατοικία ή την συνήθη διαμονή τους εντός της Ελληνικής Επικράτειας και έχουν γεννηθεί έως και 31.12.1961. Κι ότι, τα πρόσωπα του πρώτου εδαφίου πρέπει να έχουν λάβει την πρώτη ή την μοναδική δόση έως και την 16.1.2022, η δε ολοκλήρωση του εμβολιαστικού κύκλου πρέπει να γίνει σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και στον προβλεπόμενο χρόνο.

Επιπλέον εις την παρ. 4 ορίζεται ότι, σε περίπτωση μη τήρησης της υποχρέωσης της παρ. 1 επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ μηνιαίως», νομοθετική πράξη, που ούτε προεκλογικά ΔΕΝ απέσυραν οι Βουλευτές που το Ψήφισαν, και άρα συνεχίζουν να το πιστεύουν, υπό αυτό το τρόπο του Εξαναγκασμού των ψηφοφόρων τους;

Στην «παρ. 5., Για την επιβολή του διοικητικού προστίμου της παρ. 4., διαβιβάζονται περιοδικά τα αναγκαία προσωπικά δεδομένα, όπως ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, ημερομηνία γέννησης και Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, με τήρηση όλων των σχετικών εγγυήσεων και εφαρμοζομένου του άρθρου 22 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27.4.2016, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της Οδηγίας 95/46/ΕΚ για την Προστασία Δεδομένων [ΓΚΠΔ] (L 119), απ’ την Εταιρεία με την επωνυμία «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης» (ΗΔΙΚΑ Α.Ε.) στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προκειμένου να προσδιορισθεί ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου των υπόχρεων φυσικών προσώπων!

Στην πορεία, η ΓΓΠΣΔΔ διαβίβασε τα στοιχεία του πρώτου εδαφίου στην ΑΑΔΕ. Το Υπουργείο Υγείας και η ΗΔΙΚΑ Α.Ε. έχουν την ιδιότητα του Υπευθύνου Επεξεργασίας και της Εκτελούσας την Επεξεργασία, σύμφωνα με τις περ. 7 και 8 του άρθρου 1 του ΓΚΠΔ αντίστοιχα, όπως ορίζεται στα άρθρα 55 και 55Α του ν. 4764/2020 (Α’ 256) και στο άρθρο 29 της από 30.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 75), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4684/2020 (Α’ 86).

Η ΑΑΔΕ ορίζεται ως ανεξάρτητος Υπεύθυνος Επεξεργασίας αποκλειστικά για τον σκοπό της βεβαίωσης και είσπραξης των δημοσίων εσόδων κατά τον ΚΕΔΕ και υπό αυτήν την ιδιότητα διασφαλίζει τη προστασία των δικαιωμάτων των προσώπων, της ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, σύμφωνα με το ενωσιακό και εθνικό δίκαιο και, ιδίως, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΓΚΠΔ και του ν. 4624/2019 (Α’ 137). Η ΓΓΠΣΔΔ ορίστηκε ως ανεξάρτητος Υπεύθυνος Επεξεργασίας για τον σκοπό της ταυτοποίησης των υπόχρεων φυσικών προσώπων».

Σύμφωνα με τα παραπάνω, αρκετές χιλιάδες Ελεύθερων Πολιτών διαμαρτυρηθήκαμε και πάραυτα ΔΕΝ ακουστήκαμε, ΜΑΣ ενέπαιξαν (ο ίδιος μιλώ και για τη μητέρα μου, μετά από ενστάσεις μας, της πλήρωσα το πρόστιμο με τοκισμό, γιατί ούτε φορολογική ενημερότητα δεν μπορείς να πάρεις!), παρότι η επεξεργασία αυτή, των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, η οποία γίνεται χωρίς ειδικότερο προσδιορισμό και επαρκή στοιχεία και χρονικά όρια, συνιστά:

 

1. Απαράδεκτη διάκριση, ενόσω αφορά τα άνω των 60 ετών άτομα, στα οποία επιβάλλει αυθαίρετες δυσμενείς και μη νόμιμες διακρίσεις και αντιτίθεται  στο ευρωπαϊκό δίκαιο και το δικαίωμα στην προστασία των προσωπικών δεδομένων. Συνιστά απαράδεκτη και μη νόμιμη  διάκριση που υφίσταται μεταξύ των πολιτών χωρίς αντικειμενική και επιστημονική αιτιολόγηση  και στερείται  αναλογικότητας και αιτιολογίας. 

2. Συνιστά άμεση συνδρομή στην τέλεση απ’ τα όργανα του κράτους πράξης που παραβιάζει το θεμελιώδες δικαίωμα του Ανθρώπου βάσει των  διατάξεων του άρθρου 7 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα του Ανθρώπου και των άρθρων 5 επ. του Κεφ. ΙΙ της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και της Βιο-ϊατρικής και, δεύτερον, τέλεσης πράξης κατά των άνω των 60 ετών προσώπων, η οποία παραβιάζει την από το Διεθνές Δίκαιο και το Σύνταγμα απαγόρευση των διακρίσεων, θεμελιώδη αρχή της προστασίας της αξίας του Ανθρώπου.

3. Η ως άνω απαράδεκτη συνταγματικά θέσπιση δημοσιεύθηκε ότι παραβιάζει το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, την προστασία προσωπικών δεδομένων, την  αρχή της αναλογικότητας και επιβάλει μιά διάκριση πολιτών χωρίς αντικειμενική και επιστημονική αιτιολόγηση!

4. Συνιστά τη συνδρομή σε παράνομη βία και απειλή κατά της ζωής, γιατί υποχρεώνει τον εμπλεκόμενο πολίτη άνω των 60 ετών, με την απειλή άμεσου βιο-ποριστικού κινδύνου, σε μία ανεξέλεγκτη ιατρική πράξη, ήτοι σε υποχρεωτικό «εμβολιασμό» με ενέσιμο σκεύασμα, σε πολλές δόσεις  μάλιστα, που αναφέρεται ως «εμβόλιο» το οποίο ακόμα βρίσκεται σε πειραματική φάση και για το οποίο έχουν αναφερθεί σε επίσημες πηγές, αλλά και από τις ίδιες τις παρασκευάστριες εταιρείες, παρενέργειες, όπως μεταξύ άλλων, μυοκαρδίτιδες, περικαρδίτιδες, θρομβώσεις αλλά και θάνατοι, πράγμα που αποδεικνύει το μη βέβαιο και ασφαλές του εγχειρήματος, και το δικαίωμα της άρνησης του σκεπτόμενου πολίτη, σύμφωνα με την συνταγματική αρχή της πρόληψης.

 

ΙΙΙ. Μέρος

Άς επιισημανθεί ότι η τυχόν  νόμιμη  επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για λόγους δημόσιας υγείας, ανεξαρτήτως συναίνεσης, υπόκειται σε κατάλληλα και ειδικά μέτρα, τα οποία εν προκειμένω δεν αναφέρονται για το ποιά είναι και από ποιους τηρούνται.

Η μορφή αυτή της Οργουελιανής Υγειινής Δικτακτορίας, σημαίνει αποκλειστικά και τη νόμιμη επεξεργασία σύμφωνα με τον Κανονισμό  ΕΕ 1338/2008  δηλαδή  για τη δημόσια υγεία, ως εννοουμένη για το σύνολο των στοιχείων που συνδέονται με την υγεία, συγκεκριμένα τη κατάσταση της υγείας, περιλαμβανομένων της νοσηρότητας και αναπηρίας, τους καθοριστικούς παράγοντες που επιδρούν στην κατάσταση της υγείας, τις ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης, τους πόρους που διατίθενται για την υγειονομική περίθαλψη, την παροχή υγειονομικής περίθαλψης και την πρόσβαση από όλους σε αυτήν, καθώς και τις δαπάνες και την χρηματοδότηση της υγειονομικής περίθαλψης και τις αιτίες θνησιμότητας.

Η επεξεργασία  δεδομένων σχετικών με την υγεία για λόγους δημόσιου συμφέροντος δεν θα πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα  την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, για όποιους άλλους σκοπούς από τρίτους, όπως εργοδότες ή ασφαλιστές, ούτε βέβαια προβλέπεται επεξεργασία δεδομένων με σκοπό την επιβολή προστίμων για όσους αρνούνται να υποστούν πειραματικές  ιατρικές πράξεις!

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λόγους αυτούς Χιλιάδες αφυπνισμένοι Έλληνες Πολίτες αυτης της Χώρας δήλωσαν ρητά ότι ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ κι ότι Αντιτάσσονται σε κάθε επεξεργασία και μεταβίβαση απ’ όλους τους αναφερόμενους παραπάνω Φορείς στους οποίους απευθύνθηκαν αρμοδίως, των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, όπως η κατάσταση της υγείας, του εμβολιασμού ή μη, με τα συγκεκριμένα ενέσιμα σκευάσματα, κατά της νόσου covid 19, η ημερομηνία γέννησης, το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ, το όνομα-επώνυμο  και το όνομα και επώνυμο των γονέων.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ότι  σε περίπτωση μη συμμόρφωσης της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ, ότι επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο μέσο εναντίον τους, καθώς και προσωπικά εναντίον του κάθε υπευθύνου ατόμου για την υλική και ηθική τους βλάβη ενώπιον των ελληνικών και ευρωπαϊκών δικαστηρίων και θεσμών, ποινικών και αστικών, ως και ο καθηγητής Γ. Κασιμάτης δήλωσε από τις αρχές της επιδημίας αυτής.

 

Σε ηθική επιβράβευση όλων αυτών των διαμαρτυριών Ελλήνων Πολιτών έρχεται η απάντηση εκ του Συνταγματικού Δικαστηρίου μιας μικρής αλλά Ευρωπαϊκής Χώρας της Σλοβενίας.[7] Η νέα σλοβενική κυβέρνηση θέλοντας να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στο Κράτος Δικαίου, επιστρέφει τα παράνομα πρόστιμα που πληρώθηκαν κατά τη διάρκεια της επιδημίας, «για παραβίαση των παράνομων και αντιεπιστημονικών κανόνων του Covid». Το συνταγματικό δικαστήριο της Σλοβενίας κήρυξε όλους τους νόμους αυτους για τον κορωνοϊό ως Αντισυνταγματικούς. Ως εξής: «Με αυτόν τον νόμο, η κυβέρνηση εκπληρώνει μία από τις σημαντικότερες υποσχέσεις της», τόνισε η νέα υπουργός της Δικαιοσύνης Dominika Švarc-Pipan, σε συνέντευξη Τύπου μετά απ’ τη συνεδρίαση της νέας Κυβέρνησης της Σλοβενίας. Τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί ήταν τμήμα αιτιών των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων. Η νέα κυβέρνηση είναι στην εξουσία σχεδόν ένα χρόνο και είχε υποσχεθεί να επιστρέψει όλα τα πρόστιμα που έχουν καταβληθεί μέχρι τώρα. Γιατί «η εμπιστοσύνη στο κράτος δικαίου υπέστη μαζική ζημιά κατά τη διάρκεια της πανδημίας», «το οποίο έχει πληγεί σοβαρά από τη χρήση της αντισυνταγματικής καταστολής.. κατά τη διάρκεια της πανδημίας». Αφού μεταξύ Μαρτίου 2020 και Μαΐου 2022 κινήθηκαν περισσότερες από 62.000 διαδικασίες και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 5,7 εκατομμυρίων ευρώ. Μέχρι σήμερα, το 30% των προστίμων έχει οικειοθελώς καταβληθεί ή εισπραχθεί, με υπόλοιπα σε εκκρεμότητα. Ωστόσο, το Σλοβενικό Συνταγματικό Δικαστήριο έχει πλέον κηρύξει αντισυνταγματικές τις νομικές διατάξεις βάσει των οποίων κινήθηκαν τα μέτρα αυτά και τα πρόστιμα που καταβλήθηκαν θα επιστραφούν! Τα δε σχετικά δεδομένα για ποινικά αδικήματα διαγράφονται αυτόματα από τα δημόσια μητρώα της Σλοβενίας.

Εδώ με την ευκαιρία αυτή θα πω ότι η Σλοβενία έχει καθιερώσει στη παραθαλασσία πόλη Κόπερ (τόπος καταγωγής της ελληνικής οικογένειας Κάπο-δίστρια[8]) Δημόσια Αργία στην ημέρα μνήμης της δολοφονίας του ανιδιοτελή Κυβερνήτη μας Ιωάννη Καποδίστρια (επίσης η Ελβετία και η Ρωσία) και μόνο εμείς στην Ελλάδα, δεν ξέρω εάν ακόμα έχουμε καθιερώσει την ημέρα της δολοφονίας του ως Ημέρα Αργίας και ως ημέρα Θυσίας του για την νέα Ελλάδα (βλέπε βιβλίο μου: Δαλματία – η παρουσία των Ελλήνων). 

ΙV. Μέρος

Μετά από συνεχείς συνομιλίες, ερωτήματα και προβληματισμούς χιλιάδων Ελλήνων πολιτών σχετικά και με τη συνταγματική νομιμότητα της κυβερνητικής αναγγελίας για ειδική υποχρέωση των άνω των εξήντα ετών ανεμβολιάστων να υποβληθούν σε εμβολιασμό με απειλή προστίμου εκατό ευρώ το μήνα, με βάση την επιστημονική και κοινωνική μας ευθύνη καταθέτουμε και την ακόλουθη θέση-απάντηση, υπενθυμίζοντας και την επίκαιρη από 18/8/2021 Γνωμοδότηση του συνταγματολόγου Γ.Κασιμάτη, όπου θεμελιώνεται η παραβίαση των θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των αρχών και των κανόνων νομιμότητας του Διεθνούς Δικαίου και των δημοκρατικών Συνταγμάτων, με την άμεση ή έμμεση επιβολή όλων των μέτρων κατά της νόσου Covid 19.

 

Όσον αφορά στον εμβολιασμό, επισημαίνεται ότι η παράβαση είναι πολύ βαρύτερη και ότι αποτελεί, ακόμη και αν γίνεται για το καλό του ανθρώπου, Έγκλημα κατά του Ανθρώπου, εφόσον το εμβόλιο αυτό θα βρίσκεται ακόμη σε πειραματικό στάδιο!

Η συνταγματική θεμελίωση γίνεται και στις ρητές διατάξεις του διεθνούς δικαίου, που θεσπίστηκαν μετά τις εμπειρίες των ιατρικών πειραμάτων του Εθνικοσοσιαλισμού, κυρίως δε στο άρθρο 7 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα του Ανθρώπου (Ν. Υόρκη 1966) και της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και της Βιο-ϊατρικής (ιδίως Κεφάλαιο ΙΙ, με τίτλο: Συναίνεση, άρθρα 5 επ.), (Oviedo 1997), που αποτελούν και το Υπερ-Συνταγματικής ισχύος εσωτερικό δίκαιο της Ελλάδας.


Επίσης θέλω να επισημάνω το δικαίωμα και την υποχρέωση όλων των Ελλήνων πολιτών και κατά πρώτον λόγο των επισήμων Ενώσεων των Επαγγελματιών και των Εργαζομένων να ασκούν κάθε συνταγματικό μέσο νόμιμης προστασίας και κυρίως να προσφεύγουν στην εθνική και διεθνή Δικαιοσύνη.


Όσον αφορά την αναγγελία της απειλής και την υλοποίηση προστίμου στους πάνω από εξήντα ετών ανεμβολιάστους, θα θυμίσω ότι συναποτελεί την απειλή επιβολής χρηματικής κύρωσης για μη εκτέλεση πειραματικού εμβολιασμού και επιπλέον απειλή της επιβολής της εν λόγω κύρωσης στην κοινωνική κατηγορία των ανθρώπων που είναι ηλικίας από 60 ετών και πάνω.


Η αναγγελίες αυτές εκ του Πολιτικού Προσωπικού της Χώρας συναποτελούν, κατά την επιστημονική μας άποψη, μία Απειλή:

1ον. Τέλεσης απ’ τα όργανα του Κράτους και της Πολιτείας μίας πράξης που παραβιάζει το θεμελιώδες δικαίωμα του Ανθρώπου βάσει των παραπάνω αναφερόμενων διατάξεων του άρθρου 7 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα του Ανθρώπου και των άρθρων 5 επ. του Κεφ. ΙΙ της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και της Βιο-ϊατρικής και,

2ον Τέλεση πράξης κατά των άνω των 60 ετών προσώπων, η οποία παραβιάζει την απ’ το Διεθνές Δίκαιο και το Σύνταγμα απαγόρευση των διακρίσεων.

 

Μάλιστα ο ατυχής εκπρόσωπος ενός κόμματος πρότεινε την υποχρεωτικότητα άρα και το πρόστιμο, από την ηλικία των 50 ετών, κι αυτοί έχουν το θράσος σήμερα να μας ζητούν τη ψήφο μας, ερωτώ;

Σημειώνουμε τέλος ότι η απαγόρευση αυτή εκ του συντάγματος αποτελεί θεμελιώδη αρχή της προστασίας της αξίας του Ανθρώπου.

 

Επιθυμούμε η κάθε Ελληνική Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις Εκλογές, λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα αυτά, να μη θεσπίσει πλέον την απειλή με τους συνταγματικά ανυπόστατους νόμους.

Η παρούσα διευκρίνιση απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες, καθώς και απευθύνεται προς τις κατά κύριο λόγο Ηθικά και Επιστημονικά υπεύθυνες Διοικήσεις των κεντρικών Ενώσεων των Βουλευτών, των υποψηφίων Βουλευτών, των Δικηγόρων, των Δικαστών, των Ιατρών και των Δημοσιογράφων, κι σε όσους ασκούν δημόσιο κοινωνικό λειτούργημα.

 

V. Μέρος

ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ;

Πότε άραγε έχουμε ορατά τα δείγματα της κατάλυσης της Δημοκρατίας και των συνταγματικών Θεσμών, εις βάρος των Έλλήνων; Εάν όχι, όταν παραβιάζονται τα πολιτικά τους δικαιώματα και τους απαγορεύουν να ψηφίσουν το Χ, Ψ, Ω, κόμμα της επιλογής τους;

Άραγε δεν πλήττει πρωτίστως το Σύνταγμα, τον Ελληνικό λαό, το Δημοκρατικό Πολίτευμα, η οποιαδήποτε απόκλιση εκ της ορθής λειτουργίας των Συνταγματικών Θεσμών;

 

Όταν το Πολιτικό Προσωπικό και καθεστώς της όποιας Χώρας αποτολμά και επιβάλει Μνημόνια και Νόμους των Αντι-Χριστων Συστημάτων και των υποτελών αντισυνταγματικών νόμων, που δεν παράγουν και δεν προάγουν απολύτως κανένα νόμιμο πολιτικό και εθνικό αποτέλεσμα και συμφέρον;

 

Θεωρώ, δίχως να κάνω τον μάντη, ότι οι εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 πιθανόν δεν βγάζουν Κυβέρνηση, βγάζουν Βουλή της ημέρας ή της ώρας. Η οποία πιθανόν θα διαλυθεί υποχρεωτικά, μετά την ορκωμοσία της. Έτσι πιθανόν η Χώρα οδηγείται αυτόματα συνταγματικά σε 40 ημέρες στις εκλογές για αρχές Ιουλίου 2023. Τότε, είναι πολύ πιθανόν, να γίνει ένας περισσότερος αγώνας στη δεύτερη και κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Θα περιμένουμε το πέρας των πρώτων εκλογών, με τον ορισμό της υπηρεσιακής κυβέρνησης και θα φανεί.

Το Παγκόσμιο Σύστημα επιθυμεί στις πρώτες εκλογές να στηρίξουμε κάποιο κόμμα του. Αλλά σήμερα, ούτε κατά διάνοια δεν θα πρέπει να στηρίξουμε κόμματα και υποψηφίους πρώην υπουργούς και βουλευτές μνημονιακών κυβερνήσεων από Παπαδήμου κτλ. Όσοι έγιναν δεκανίκια για να ψηφίσουν και να περάσουν ήδη το δήθεν "αδιάβαστο" πρώτο μνημόνιο, κι είναι πολύ πιθανό ότι θα ξανά κάνουν και σήμερα το ίδιο!!

Βρέθηκε κι ένας έντιμος δικαστής του Α1 τμήματος κος Μουζάκης, ο μόνος που σε μειοψηφία έκρινε το νόμο αποκλεισμού κόμματος ως αντισυνταγματικό. Ενώ είναι γνωστό ότι στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο συνήθως δικαιώνονται όμοιες αγωγές!

 

Οι Έλληνες, γνωρίζουν την ιστορία κι από την εποχή του Μακρυγιάννη και των άλλων αγωνιστών, απ’ την Πλατεία Συντάγματος, από το 1841, ότι ο αγώνας για το Έθνος και για το Δημοκρατικό πολίτευμα έχει αξία και ιδανικά, όταν γίνεται:

Μόνο εις το Όνομα της Αγίας και Ομοουσίου Τριάδος, ως ορίζει το αιματοβαμμένο μέσω των Ηρώων μας, εις το Συνταγματικό μας Προοϊμιο, ή αλλιώς ως ορίζει η Προμετωπίδα, ρητά του Ελληνικού Συντάγματός μας.

 

Μιλώ στους ξένους σε ομιλίες μου γι’ αυτό το θαυμαστό Προοίμιο του Ελληνικού Συντάγματος και μας Θαυμάζουν. Γιατί στο παρελθόν είχαμε τέτοιους υψηλούς Συνταγματικούς Νομοθέτες. Και αυτό το Προοϊμιο, κάποιοι κατά καιρούς θέλησαν να μας το διαγράψουν ή με ειδικούς νόμους να μας το αμαυρώσουν, εις βάρος της πατρίδος μας και του Έθνους των Ελλήνων.

Αρκετά ντροπιάστηκαν και από το Πολιτικό Προσωπικό μας που δήλωναν ακόμα και στην Αγγλική Γλώσσα, ότι θα Πολεμήσουν στην Ελλάδα μας το Νατιβισμό. Δηλαδή τι δήλωναν, ότι θα πολεμήσουν την Ελληνική Παράδοση, τα Ήθη, τα έθιμα και καθ’ ολοκληρία την Ελληνορθόδοξη Πίστη του απλού και γνήσιου Ελληνικού Λαού μας;

 

Άραγε γι’ αυτό ο Ελληνικός Λαός τους Ψήφισε; Πλέον θεωρώ ότι οι Αντί-χριστες Δυνάμεις ξεσκεπάστηκαν, ήδη απ’ το πρώτο και δήθεν «αδιάβαστο» Μνημόνιο. Ίσως, πολλοί από εμάς ακόμα δεν το καταλάβαμε! Ο Ελληνικός Λαός είναι πλέον αρκετά δυστυχισμένος, απογοητευμένος και σήμερα ταλαιπωρημένος, Καλείται με τη Ψήφο του να Αμυνθεί, αυτό είναι το Δημοκρατικό Όπλο του και να περισώσει ως φυσικός Φρουρός εκ του Συντάγματος ότι θα μπορέσει.

 

VI. Μέρος

Τα Σκοτεινά Συστήματα ελέγχου της Ανθρωπότητας θα σας θυμίσω ότι εγκαταστάθηκαν και στις εγκεκριμένες απ’ το κράτος Εκκλησίες ακόμα και στην Κίνα, επιτρέποντας να παρακολουθούνται και να τιμωρούνται οι εκκλησιαζόμενοι, ενώ το εθνικιστικό Κόμμα «Janata» της Ινδίας ενθάρρυνε τη δίωξη των Χριστιανών, επικυρώνοντας τον Ινδουιστικό εξτρεμισμό.

Ο δε Καναδάς μια χώρα έως πριν ως ασφαλές καταφύγιο για τους διωκόμενους ανά τον κόσμο, άρχισε με το οι πάστορες να τιμωρούνται με πρόστιμα και να φυλακίζονται για τη τέλεση θρησκευτικών λειτουργιών, η πίστη τους να συκοφαντείται για το αφήγημα του COVID, καθώς το συσχετίζουν με την κακής ποιότητας ιατρική έρευνα, την παρα-πληροφόρηση και την δήθεν ακροδεξιά πολιτική.

 

H μεταχείριση που το επίσημο Παγκόσμιο Κράτος επιφύλαξε σε θρησκευόμενα άτομα, μας ζωντανεύει το μυθιστορηματικό δικτατορικό παγκόσμιο κράτος για το οποίο μας έχει μιλήσει ο Όργουελ στην Ωκεανία. Δηλ. ο αθεϊσμός ως υποχρεωτικός και η θρησκευτική πίστη ως έγκλημα. Το υπερ-κράτος του Όργουελ προβάλει τον αθεϊσμό επιτακτικά, όπου η ανθρώπινη ζωή δεν έχει νόημα. Με την ένταξή τους στο Κόμμα, τα ανθρώπινα «Ζόμπι» γίνονται ανθεκτικοί στο χρόνο. Σήμερα στο ολοκληρωτικό κράτος στο οποίο μας οδεύουν, οι πολίτες θα είναι διχασμένοι και πολωμένοι. Θα υπάρχουν οι πιστοί ή αλλιώς μνημονιακοί και οι άπιστοι δηλ. οι «αρνητές» του συστήματος της υποδούλωσης!

Οι οπαδοί του υπερ-κράτους θα επιζητούν την ουτοπία. Οι άλλοι, θα είναι όσοι θα στέκονται εμπόδιο στην δήθεν ασφάλεια και την δήθεν αγνότητα. Η επιστήμη που καθοδηγείται απ’ το υπερ-κράτος, θα παρουσιάζεται ως δήθεν εξελιγμένη, δήθεν ευθυγραμμισμένη με την αλήθεια, για το καλό και την ασφάλεια. Ο ολοκληρωτισμός δεν αποτελεί εναλλακτική της θρησκείας, αλλά θα είναι η εκκοσμικευμένη θρησκεία. Κατά τον Όργουελ «το κράτος παίρνει τη θέση του Θεού» όπως σημείωνε κι ο Καρλ Γιούνγκ «οι σοσιαλιστικές δικτατορίες είναι θρησκείες και η κρατική σκλαβιά είναι μια μορφή λατρείας».

«Η ελευθερία είναι σκλαβιά» ήταν το σύνθημα του καθεστώτος της Ωκεανίας, και πιθανόν αυτό θα μπορούσε εύκολα να είναι και το σύνθημα του κάθε πολιτικού προσωπικού ή κόμματος, όπως φάνηκε και στον Καναδά, εν μέσω Κοβιντ. Η πινακίδα πάνω απ’ τη πύλη στο Άουσβιτς: «Arbeit Macht Frei» =«Η εργασία απελευθερώνει», δηλώνει και τον ευτελισμό της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας. Η τιμωρία των «αρνητών» του υπερ-κράτους μέσω των υποχρεωτικών εμβολιασμών, της παρακολούθησης, της φυλάκισης ή εξόντωσης, θεωρείται ευγενής, για την ασφάλεια και το κοινό καλό.

Το ολοκληρωτικό καθεστώς καθιστά τους πολίτες σε έναν συνεχή κύκλο φόβου, σε μία απειλή της απώλειας εισοδήματος, εκπαίδευσης, τροφής, θέρμανσης, φυσικού αερίου, στέγασης και μετακινήσεων. Οι φόβοι ενισχύονται απ’ την ορατή προπαγάνδα και τα γραφήματα νοσηλειών, καταμέτρηση θανάτων, ανακοινώσεις για υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εισόδους κάθε υπηρεσίας ή επιχειρήσεων, με αυτοκόλλητα εμβολιασμού σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι άλλα εικονικά τιμητικά σήματα.

Ιδού κάποια παραπλανητικά συνθήματα του υπερ-κράτους: «είμαστε όλοι μαζί σε αυτό» και «ό,τι κάνουμε είναι για να προστατεύσουμε την υγεία και την ασφάλειά σας»! Κι εμείς, το λείμμα, τους απαντούμε ΔΕΝ θα πάρουμε!

Οι παραπλανητικές συμβουλές των διαφόρων ηγετών της Παγκοσμιοποίησης παρουσιάζουν ότι ο μόνος τρόπος να παραμείνουμε ασφαλείς είναι να μείνουμε όλοι μαζί υπάκουοι. Θα θυμίσω το Σύνδρομο της Στοκχόλμης, που είναι ότι οι κακοποιητές μπορούν να μεταμορφωθούν σε σωτήρες, μπρός στα άβουλα μάτια των κακοποιημένων!

Σήμερα για το υπερ-κράτος αποτελούν μεγάλη απειλή οι θρησκευόμενοι, όχι για τη δημόσια ασφάλεια, αλλά απειλή για την ιδέα ότι το υπερ-κράτος πρέπει να λατρεύεται ως θεός, δηλ. πάνω απ’ όλα. Θέλουν να φέρουν την κρατική θρησκεία της νέο-ειδωλολατρίας και της παράνοιας του Αντι-χρίστου, για να πάρει ο «αντικείμενος και υπεραιρόμενος επί πάντα λεγόμενον θεόν ή σέβασμα» τη θέση του δικού μας Αληθινού Θεού. Όπως μας έχει αναφέρει ο νομοδιδάσκαλος απόστολος Παύλος (Β’ Θεσσ., β, 4), πρβλ. το βιβλίο μου: Bioethics, biophychology, medical anthropology and political philosophy in Hippocrates and Chrusostomus.

Η ελευθερία του θρησκεύειν και της θρησκευτικής συνείδησης, της ελευθερίας της σκέψης και των ελευθέρων πεποιθήσεων, θα καταστεί αντίθετη με το νέο μοντέλο της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (δίδαξα το κεφάλαιο ηλεκτρονική διακυβέρνηση, γιατί έπρεπε να το διδάξω και διερμήνευα στους μεταπτυχιακούς μου φοιτητές δημοσίου δικαίου, την επικινδυνότητα της παγκοσμιοποίησης, πρβλ. βιβλίο μου: Διοίκηση, Δημόσια Διοίκηση, Αυτοδιοίκηση και Διακυβέρνηση). Γιατί ο άνθρωπος ως ελεύθερο Όν οραματίζεται και δημιουργεί τη ζωή σε όλες τις διαστάσεις, τόσο με την οικογένεια, τη μόρφωση, τη πνευματικότητα, τις ανθρώπινες σχέσεις, την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία του προσώπου, απ’ το συνταγματικά θεμελιωμένο ρόλο του ως ενεργός και ελεύθερος πολίτης

Πρώτα πρώτα είμαστε άνθρωποι (άνω θρώσκω, πρβλ. βιβλίο μου: οι εσχατολογικές διαστάσεις της παιδαγωγίας κατά τον νομικό Ιω. Χρυσόστομο), είμαστε πρόσωπα και μετά πολίτες. Η θρησκευτική ελευθερία είναι συνταγματικό δικαίωμα εκ του χάρτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά ο Καναδάς εν μέσω κόβιντ, μας δημιούργησε το εμφανές δείλημα: «να είσαι καλός πολίτης και να προδώσεις τον εαυτό σου» ή «να είσαι πιστός στον εαυτό σου και να αντιμετωπίσεις τις πολιτικές συνέπειες;».

Τα λόγια του ίδιου του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό, που άλλα έλεγε το 2015 ως δημιουργικός πολιτικός κι άλλα πριν από λίγους μήνες που δήλωνε ότι το κάψιμο των εκκλησιών είναι «κατανοητό» και ότι οι ευαγγελιστές χριστιανοί είναι το χειρότερο μέρος της κοινωνίας. Όπως μας τα διασώζει και η Julie Ponesse, καθηγήτρια ηθικής στο Huron του Οντάριο για 20 χρόνια. Όταν τέθηκε σε υποχρεωτική άδεια και της απαγορεύτηκε η πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη εξαιτίας της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Και αγωνίστηκε για τη «The Faith and Democracy» στη προώθηση των πολιτικών ελευθεριών κι άλλων συνταγματικών ελευθεριών του ατόμου και ως πρόσωπο.

 

VII. Μέρος

Σήμερα άραγε πως είναι δυνατόν ο πρώτος διαφωτιστής Λαός του πλανήτη γη να καταστεί έσχατος; Είναι δυνατόν οι διαφωτιστές των Λαών της γης να βρίσκονται στο γήϊνο σκότος; Είναι δυνατόν η Χώρα της Δημοκρατίας και η Μητέρα της Ορθοδοξίας να καταντήσει δήθεν αιρετική ή άθεος και αποδιοπομπαία των Ορθοδόξων τέκνων της; Είναι δυνατόν στην Καθ’ Ημάς Ανατολή μία Αυτοκρατορία δεσπόζουσα σε Ανατολή και Δύση με Πανεπιστήμια Μαγναύρας και Μέγα Φώτιο καθηγητή νομικής στην Κωνσταντινούπολη, να φέρεται σήμερα ως δούλη ή σκλάβα, δίχως κυριαρχικών δικαιωμάτων, ή δίχως το εθνικό νόμισμα της δραχμής καί να είναι κατευθυνόμενη ή υποταγμένη απ’ τους αιώνιους εχθρούς της Αποκαλυφθείσης Αληθείας; Ο Έλλην πολίτης οφείλει να παύσει να εθελοτυφλεί και οφείλει να αφήσει τον «καφέ και τον καναπέ», δίχως να αποδέχεται την επιβαλλομένη αυτή κατοχή. Ποιοί ευθύνονται για τη καταστροφή αυτή; Γιατί εμείς οι Έλληνες πολίτες της Χώρας μας, να θεωρούμαστε συνένοχοι, συνυπεύθυνοι σε ένα έγκλημα; (πρβλ. βιβλίο μου: Γραμματολογία της Καθ’ Ημας Ανατολής).

 

Η Χώρα μας είναι κοιτίδα παγκόσμιου πολιτισμού, επιστημών, γλώσσας, φιλοσοφίας, Δημοκρατίας, πίστης εις τα Ιερά και Όσια μας, με την αιώνια διαχρονική προσφορά στην Ανθρωπότητα. Η Ανθρωπότητα μας οφείλει, όπως οφείλει η φημισμένη Ευρώπη στην Μεγάλη Ελλάδα μας, στη Magna Graecia. Η αλήθεια και το Φώς πολεμείται υπό των διαστρεβλωτών της Αλήθειας, από εχθρούς του ανθρωπίνου γένους, κι απ’ όσους μας λένε ότι θα συνεργαστούν και με το «διάβολο», από Σατανιστές και Ιλουμινάτι, ως «προδρόμων» του δήθεν παγκόσμιου ηγέτη Αντι-χρίστου, και από Νέο-εποχίτες Οπαδούς που θέλουν να πολεμήσουν τον ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. Αυτό το Πολιτικό Προσωπικό, που μας επεβλήθηκαν ως οι δήθεν έντιμοι πολιτικοί, ανά τον κόσμο! Οι ψευδο-πολιτικοί πάνω στο πλανήτη μας που αυξήθηκαν και ενεργούν κατ’ εντολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Παγκοσμιοποίησης και της Παγκοσμίου Δουλείας και κατά των Ελλήνων πολιτών.

 

Με οργανωμένες εντολές οι Παγκοσμιοποιητές ως όργανα Αντι-χρίστων ενήργησαν και κατέστρεψαν την Οικιακή Οικονομία μας και την ύπαιθρό μας. Πολιτικοί της καριέρας και της καρέκλας εξουθένωσαν τη Γεωργία, τη Κτηνοτροφία, την Αλιεία, αντί για δέντρα μας φύτευσαν ανεμογεννήτριες και ερήμωσαν τη πλούσια ελληνική ύπαιθρο. Έδιωξαν με το τρόπο τους, τους νέους απ’ τη Χώρα μας (κι εγώ είμαι απ’ αυτούς), υποθήκευσαν τη Χώρα μας, σε Διεθνείς Τραπεζικούς Οργανισμούς, μας αλυσόδεσαν, μας κατέστησαν δέσμιους και τώρα πωλούν ότι έχει απομείνει στους ξένους αντί πινακίου φακής. Ο Έλληνας πολίτης σήμερα βρίσκεται άστεγος, πεινασμένος, ενδεής, δίχως δικαιώματα μέσα στην πατρίδα του, του αρπάζουν το σπίτι του με έναν νομιμοφανή τρόπο, για δεκάρες!

Όπως μου μετέφεραν γνωστοί μου σήμερα στην Αττική υπάρχουν πάνω από τετρακόσια υπόγεια για συνάξεις ισλαμιστών, όπου έχουν και οπλισμό μέσα για κάθε περίπτωση! Οι αλλογενείς και ξένοι στη χώρα μας με χαρτιά και με δίχως χαρτιά είναι σε αριθμό σήμερα όσο είμαστε εμείς όλοι, ναι αριθμητικά, και σε λίγο ο Έλληνας πολίτης λόγω δημογραφικού και εκτρώσεων και τερατογενέσεων και εμβολίων θα γίνει η μειοψηφία στη Χώρα του και αργότερα άπατρις.

 

Έβαλαν φόρο ακινήτου περιουσίας, ενοίκιο στην ιδιοκτησία μας, ένας φόρος ανήθικος, κατοχικός, παράνομος, απάνθρωπος και δεν μιλούν τίποτα οι υποψήφιοι Βουλευτές για τη κατάργησή του. Έκλεισαν τα ελληνικά στρατόπεδα του στρατού μας και τα έκαναν κέντρα φιλοξενίας ισλαμιστών και τζιχαντιστών ως Δούρειο Ίππο. Πήραν τα όπλα και τα πυρομαχικά μας και τα έκαναν δώρο σε αδίστακτους τραπεζίτες της Ουκρανίας που από το 2014 την έχουν δουλώσει (βρέθηκα επισκέπτης καθηγητής εκεί 2014-2016).

Κατέστησαν με τη διαπλοκή και τη συνομωσία την επίσημη Εκκλησία της Ελλάδας να γίνει δουλοπρεπής και υπάκουη του Συστήματος (ο μητροπολίτης Αμβρόσιος τα έχει καταγγείλει, κι αναγκάστηκε να αφορίσει 3 πρόσωπα του απερχόμενου πολιτικού προσωπικού της κυβέρνησης). Τα σχέδια ως φαίνεται προχωρούν της παγκόσμιας νεοταξίτικης μαφίας και σήμερα ναι είμαστε μόνοι μας, σε μία περίπτωση σύρραξης με τους Τουρκ-αλβανούς ή με τους Τούρκους;

Γιατί οι εξισλαμισμένοι Μογγόλοι και οι συνεργάτες τους πάντα θα βλέπουν το τι θα αρπάξουν μόλις μας λαβώσουν. Πρό ημερών στην Ήπειρο πήγαν 4 κουκουλοφόροι πιθανόν αλλοδαποί όπως με ενημέρωσαν σε μοναστήρι που ζούσε μία ορθόδοξη μοναχή και την κατέκλεψαν. Για ποια ασφάλεια μας μιλούν; Οι ψευδοπολιτικοί και οι δουλοπρεπείς ανθέλληνες μας οδηγούν σε μία νέα δουλεία σε μία νέα μορφή σκλαβιάς με τη βοήθεια των ξένων πρακτόρων και των εχθρών του Γένους μας, που δρούν στη Χώρα μας απ’ την επάρατη Δολοφονία του ανιδιοτελή πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας μας Ιωάννη Καποδίστρια, επειδή οραματίστηκε την Ελλάδα μας να την κάνει Ελβετία. Αφού απαλλαγήκαμε από την Τουρκική Σκλαβιά ως ένα είδος της τότε Παγκοσμιοποίησης, αργότερα θα αγωνιστούν κατά της νέας δουλείας εκ της Βαυαροκρατίας και ο λόγιος Κοσμάς Φλαμιάτος και ο γνωστός καλόγηρος του Μεγάλου Σπηλαίου Παπουλάκος, για να θανατωθούν με διάφορους τρόπους (βλέπε σχετικό βιβλίο μου).

Κι ενώ η Χάρτα του Ρήγα Φεραίου σήμερα αποκτά την επικαιρότητα μιας συνεργασίας και συνένωσης με τους Ορθοδόξους Βαλκανικούς Λαούς, αλλά κι εδώ μας διχάζουν και μας απομονώνουν, να μην συνεργαστούμε. Γνωρίζεται το τι ακούγετε για το Κόσοβο και την νέα ενδεχόμενη πολιτική θέση της Ελλάδας. Μας κατάντησαν Ελλαδιστάν, με αθέμιτους, αδιάκριτους, άθεους, ψευδο-πολιτικούς δίχως ιστορική αυτογνωσία.

 

Σήμερα που καταπαντούνται τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και η Αξιοπρέπεια του Έλληνα πολίτη, ΔΕΝ μπορούμε να ψηφίσουμε Κανένα, από τα Μεγάλα Δήθεν Κόμματα, τα οποία μας έβαλαν στα Μνημόνια αφού τα διάβασαν και κάποιοι άλλοι πολιτικοί που δεν είχαν χρόνο να τα διαβάσουν, όμως κάποιοι είχαν χρόνο να πηγαίνουν στα πανηγύρια και στα ξενυχτάδικα; Αποκτήσαμε τίτλους σε ξένες Χώρες και δεν είπαμε ποτέ ότι δεν είχαμε χρόνο να διαβάσουμε αυτά που θα μας ρωτούσε η επιτροπή εξετάσεων, πως κάποιοι από το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας δεν λογίζονται τι λόγο θα δώσουν ενώπιον σε ψηφοφόρους πολίτες;

Υποθήκευσαν τη Χώρα μας και μας εξανάγκασαν σε πειραματικά σκευάσματα, αρκετοί λένε για να μειώσουν τις Φωνές των Ελλήνων, για να προετοιμάσουν την οδό του παγκόσμιου ηγέτη της ηλεκτρονικής διακυβέρνησής τους του Αντι-χρίστου και των Οπαδών του, μέσα στην δήθεν Παγκόσμια όπως την λένε Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, ξεχνώντας τον συνασπισμό των Brics.

 

Θεωρώ ότι πλέον τα κριτήριά μας θα πρέπει να είναι ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ, εάν θέλουμε να διατηρήσουμε την Ιδιότητα του Χριστιανού Πολίτη και του Ορθόδοξου Πολίτη, όταν τα μεγάλα κόμματα μας επιβάλλουν με νόμο τα πρόστιμα, με νόμο την υιοθεσία και το γάμο των ομοφυλοφύλων, τη βλασμημία του Θεού ότι δεν συνιστά ποινικά κολάσιμη πράξη, ενώ η βλασφημία από άνθρωπο σε άνθρωπο είναι ποινικά κολάσιμη!

Δεν γνωρίζω ο ίδιος κατά πόσο είναι αλήθεια, αλλά είναι λυπηρό όταν κατά καιρούς δημοσιεύονται, να μνημονεύονται, ακόμα και Ορθόδοξοι Ιεράρχες ως τέκτονες, όπως ο Χρυσόστομος Κωνσταντινίδης, πρώην μητροπολίτης Εφέσου, ως Μέλος του Υπάτου Συμβουλίου του 33 βαθμού δια την Ελλάδα, που απεβίωσε το 2006, όπως αναφέρει το Τεκτονικό Περιοδικό «Πυθαγόρας», έτους 2021, τεύχος 102, σελ. 245.

Εάν θυμάστε, εν μέσω Κόβιντ έκλεισαν ακόμα και τους Ναούς μας, λειτούργησε μόνος του ο μητροπολίτης Νικόλαος Χατζινικολάου και έψαλε ο λοιμωξιολόγος Σωτ.Τσιόδρας ως ψάλτης, με δίχως πιστούς, κεκλεισμένων των Θυρών! Αυτό ποτέ ΔΕΝ έγινε στην εκκλησιαστική Ιστορία πλήν σε καιρό Διωγμού! Επίσης, ανήγγειλαν να γίνει η Ορθόδοξη Ανάσταση στις 8.οο το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (μόνο στην Ελλάδα), και τα λέω αυτά σε Σέρβους σε ομιλίες μου και απορούν με έκπληξη, κάποιοι γελούν!

Ε, Όχι, πιά, όχι άλλο, ας ΜΗΝ γίνουμε αρωγοί και ηθικοί αυτουργοί σε νόμους των Αντι-χρίστων. Να πούμε το Όχι στα πρόσωπα που οδηγούνται από Στοές κι από Σκοτεινά Κέντρα Εξουσίας. Τα δύο μεγάλα κόμματα, συμφωνούν σε πολλά ζητήματα, μάλιστα ο Σύριζα συμφώνησε με τη ΝΔ, κι είπε ότι θα κάνει νόμο για το γάμο των ομοφυλοφύλλων και για το δικαίωμα στην υιοθεσία των παιδιών, νομίζω τα ίδια υποστήριξε κι ο Ανδρουλάκης εκ του Πασοκ. Δηλαδή σε τι διαφωνούν, τα μεγάλα κόμματα, για την καρέκλα;

Τα εισηγμένα απο-κόμματα των μνημονίων δεν λένε το πρόγραμμα τους και λόγω των άδικων πλειστηριασμών, το δημογραφικό, η αλλαγή του πληθυσμού που συντελείται με γοργούς ρυθμούς, τα εθνικά θέματα, η ιδιωτικοποίηση των δημοσίων αγαθών (στα Κύθηρα συμβούλεψε ο Γ.Κασιμάτης να μην εκχωρήσουν την περιουσία του Δήμου στο ΤΑΥΠΕΔ), γι’ αυτό κάθε αφυπνισμένος ενεργός πολίτης θα πρέπει να στηρίξει μικρά πατριωτικά κόμματα. Δεν νοείται πολιτική που να διαχειρίζεται μόνον χρέη κι όχι ανάπτυξη, ενώ συντηρεί τους πολίτες με πενιχρά, επιδόματα αντί να δημιουργεί τις προϋποθέσεις εργασίας για όλους. Έλληνες ας το αντιληφθούμε όλοι αυτοί είναι μαζί κι εμείς μόνοι μας. Αλλά εμείς οι μόνοι, είμαστε πολλοί εαν συσπειρωθούμε!

 

Εάν αποστρεφόμαστε και απορρίπτουμε τα της Παγκοσμιοποίησης σατανικά και φοβερά τους σχέδια για την ηλεκτρονική σκλαβιά, που βάλει κατά της Θείας Δημιουργίας και του Δημιουργού μας, όσοι θέλουμε να μείνουμε Πρόσωπα Ελεύθεροι και όχι Αριθμοί, και διά τούτο δεν θα πρέπει να θελήσουμε να μας καταστήσουν συνένοχους και συνακόλουθους των δούλων τους και των προσκυνημένων τους.

Το ψευτο-ρωμαϊκο και οι ψευδο-πολιτικοί, μας δούλεψαν αρκετά καλά, έως σήμερα. Πλέον καλούμαστε να είμεθα όλοι, μα όλοι, πολύ προσεκτικοί, με την ΙΕΡΗ ψήφο μας, Δίχως Αποχές, καθ’ ότι δεν έχουμε πλέον σήμερα να εκλέξουμε το λιγότερο κακό, όπως ήταν στο παρελθόν, αλλά τώρα σήμερα οφείλουμε το κακό να το απορρίψουμε παντελώς, για το δρόμο της Αρετής του Ηρακλή.

Κι όπως μας αποκαλύπτει κι ο ιατρός π.Στυλιανός Καρπαθίου[9]: «Σήμερα που προωθείται ο σταδιακός μιασμός των θεραπευτικών σκευασμάτων απ’ τα φονικά προϊόντα των ανθρωπίνων εμβρυϊκών κυτταροσειρών. Το πλέον εξώφθαλμο παράδειγμα είναι η σημερινή παρασκευή της ασπιρίνης, η οποία γίνεται πλέον με χρήση ανθρωπίνων εμβρυϊκών κυτταροσειρών, παρ ότι επί ολόκληρες δεκαετίες ανακούφιζε, ομοίως, εκατομμύρια ανθρώπωνμ χωρίς το βέβηλο στοιχείο της ανθρωποκτονίας. Δεν υπάρχει λογική παρά μόνο σατανικοί νόες, που θέλουν να μολύνουν τα πάντα με την ανθρωποφαγία».

Καθώς και μόνο το ότι χρησιμοποιούν ανθρώπινες εμβρυϊκές κυτταροσειρές ως από προϊόν φόνου, θα έπρεπε η Επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία να έχει αντιδράσει, μαζί και ο Νομικός Κόσμος και ο Ιατρικός Κόσμος σεβόμενος τον Όρκο του Ιπποκράτη. Ενώ το Πολιτικό Προσωπικό της Χώρας σύσσωμο θα έπρεπε να έχει ήδη προστατεύσει τον Έλληνα Πολίτη, κι όμως μέχρι σήμερα, φωνή βοώντος!

Αφού ως γνωστόν για τη παραγωγή του σκευάσματος αυτού του εμβολίου χρησιμοποιήθηκε η ανθρώπινη κυτταρική σειρ HEK 293, από ανθρώπινα  εμβρυικά κύτταρα, τα οποία λήφθηκαν απ το νεφρό ενός υγιούς θήλεως εμβρύου. Το συγκεκριμένο έμβρυο «ματαιώθηκε νόμιμα», δηλ. εκτρώθηκε, σύμφωνα με την ολλαανδική νομοθεσία, το έτος 1973, στο εργαστήριο Alex van der Eb στο Leiden της Ολλανδίας. Η ταυτότητα των γονέων του αμβλωθέντος εμβρύου και ο λόγος της άμβλωσης, παραμένουν άγνωστοι. Οι γνωστότερες φαρμακευτικς εταιρείες των κατά sars-cov-2, εμβολίων χρησιμοποίησαν τα κύτταρα αυτα (ΗΕΚ293Τ) για να ελέγξουν, αν όντως γίνεται η έκφραση της πρωτεΐνης του κορωνα-ιού. Συγκεκριμένα, οι φαρμακευτικές εταιρείες, Moderna, Pfizer/BioNTech, Astra/Zeneka, Sputnik, Jannsen, χρησιμοποίησαν κυτταρική σειρά HEK 293. Αλλά πως διατηρείται μέχρι σήμερα η κυτταρική σειρά από το έμβρυο που εκτρώθηκε, πρν  πενήντα περίπου χρόνιας Και ήταν μονόδρομος ή όχι αυτά τα εμβόλια; Για τα εργαστηριακά πειράματα δε θυσιάσθηκε μόνον ένα έμβρυο, αλλά θυσιάζονται πολλά, ώστε με βάση τις κυτταρικές τους σειρές να πραγματοποιούνται ποικίλα όσα in vitro πειράματα. Το «Ισραηλινό Ινστιτούτο, για τη βιολογική έρευνα» (Israel Institute for Biological Research - IIBR), δεν χρησιμοποιεί σε κανένα στάδιο για τη παραγωγή του εμβολίου, ανθρώπινες κυτταρικς σειρές, αλλ κύττταρα απ’ hamster  και κύτταρα πιθήκου. 

Στη Κίνα έχουν ήδη δημιουργηθεί  τρία εμβόλια  με τον παραδοσιακ τρόπο, (π.χ. BBIBP-CorV, PiCoVacc), σε Αμερική, Γαλλία, και σε άλλες Χώρες, βρίσκονται ήδη σε προκλινική φάση παρόμοια εμβόλια, μη εξαρτώμενα από ανθρώπινες κυτταροσειρές, αφού χρησιμοποιούνται βλαστοκύτταρα (stem cells) ενηλίκου ανθρώπου κι όχι εμβρύων, αλλά με βραδύτερους και ασφαλέστερους ρυθμούς, με προσφορές κι όχι με κρατικς επιχορηγήσεις.

 

Τέλος, όπως προκύπτει, καλούμαστε ως Ελεύθεροι Πολίτες με τα Δικαιώματα και τις Υποχρεώσεις εκ του Συντάγματός μας, έτσι άς προστατέψουμε τα σύννομα Δικαιώματά μας και το πολύτιμο αγαθό για την υγεία μας. Να απορρίψουμε με την ψήφο μας Άπαντες τους Καταλύτες της Αληθινής Δημοκρατίας, τους παρ’ αξία «Πολιτικούς» και τους πολιτικάντηδες, ώστε να ΜΗΝ Ξαναεκλεγούν ΟΥΔΕΠΟΤΕ, γιατί δύο πράγματα θέλουν από Εμάς, την Ψήφο και το Φόρο, εξ ού και το λογοπαίγνιο Ψηφο-Φόρος. Δεν θέλουμε να είμαστε Ούτε Ψήφος, Ούτε Φόρος!

Καλούμαστε σήμερα έτσι ώστε να διασώσουμε τον περιούσιον ΑΓΙΟ ΤΟΠΟ μας, την Ελλάδα μας και το Μέλλον της Νέας Γενιάς αυτού του Ιστορικού Τόπου, του οποίου το μέλλον θα είναι Ιστορικό και Αποκαλυπτικό, το θέλουμε ή δεν το θέλουμε, γιατί έδωσε τα Φώτα στο κόσμο και τον φώτισε και τον μόρφωσε.

Έτσι τούτος ο τόπος είναι να γίνει και στο τέλος της ιστορίας ο ρυθμιστής, λίγο πριν το τέλος των παγκόσμιων ιστορικών γεγονότων αυτού του Τόπου, όταν θα ξαναδώσει τη μαρτυρία του και την ομολογία του με τους Ανθρώπους του με του Ελεύθερους και Αγωνιζόμενους Πολίτες, με το λείμμα του, με τους λίγους, αλλά γενναίους, που έχουν προοριστεί να ξαναγράψουν την νέα Ελληνική Ιστορία, να το πιστέψουμε !             

 

Θα σας θυμίσω εις την παρούσα εισήγηση και τα λόγια ενός γέροντος Αγιορείτου του π. Γαβριήλ των Καρυών, τον οποίο επισκέφθηκα (και πάλι λίγο πριν από το φετινό Πάσχα). Προσωπικά όπως έχω δηλώσει ΔΕΝ θα είμαι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές! Αλλά ούτε είμαι Υπέρ της Αποχής! Να ψηφίσουμε κόμμα που έχει όσα αναφέρει παρακάτω ο Γέροντας Γαβριήλ των Καρυών:

« Θεός εναι πολύ λυπημένος μέ τούς λληνες Βουλευτές, διότι Τόν ρνήθηκαν. Κατήργησαν τό Νόμο Του καί θέσπισαν δικούς τους νόμους. λληνική Βουλή πρέπει ν λλάξει διαγωγή πρέπει ν λλάξει νομα. Μ ατά πού κανε, δέν τς ρμόζει νά λέγεται Βουλή, λλά βουλη κι σύνετη κι περίσκεπτη.

Γιατί κατήργησε τό Νόμο το Θεο καί ψήφισε δικούς της νόμους. Θεός λέει στό Δεκάλογο: «Ο φο­νεύσεις». Ο λληνες Βουλευτές λένε:

«Κάτω Νόμος το Θεο· σκοτστε». Νομιμοποίησαν τίς κτρώσεις. Θεός λέει: «Ο μοιχεύσεις». Ατοί λένε: «Κάτω Νόμος το Θε­ο». Νομιμοποίησαν τίς μοιχεες, τίς πορνεες, τήν μοφυλοφιλία, τήν καύση τν νεκρν, τόν πολιτικό γάμο, βγάζουν τά Θρησκευτικά π τά Σχολεα, πετον τό Σταυρό π τή Σημαία, τίς Εκόνες π τίς Δημόσιες πηρεσίες, θέλουν ν ναβιώσουν τό δωδεκαθεϊσμό καί τόσα λλα.

Ο λληνες Βουλευτές εναι θνο­πα­τέρες καί θνοσω­τ­ρες εναι ­θνο­ολετρες καί θνοκατα­στροφες; Μ ατά πού κάνουν καί θεσπίζουν, ποδεικνύουν τι δέν πιστεύουν στό Θεό, σέ όρατο κόσμο, στήν θανασία τς ψυχς, στήν Κόλαση, στόν Παράδεισο, στή Μέλλουσα Κρίση κι νταπόδοση.

λ ατά τά θεωρον πλάνες πικίνδυ­νες καί «πιον το λαο». ν δέν μετανοήσουν, οτε Κόλαση θά τούς δεχθ. Θεός θά κάμει εδική Κόλαση γιά νά τούς βάλει! λευθέριος Βενιζέλος λεγε: « πολιτικάντης σκέφτεται τίς πόμενες κλογές. πολιτικός σκέφτεται τίς πόμενες γενεές»!

Καποδίστριας, Κουμουνδορος, Τρικούπης, Πλαστήρας ζοσαν γιά τήν λλάδα καί δέν ζοσαν π τήν λλάδα. Πολλοί Αντί-χριστοι διαμέσου τν αώνων πολέμησαν τό Θεάνθρωπο ρχηγό τς Πίστεώς μας λυσσωδς. Κανένας μως π ατούς τούς ντι-χρίστους δέν τόλμησε νά προσβάλει τήν θική πόσταση το Κυρίου μας. Ο ντί-χριστοι το αώνα μας προσβάλλουν τήν θική πόσταση το ρχηγο τς Πίστεώς μας. Ασχος. Ξεπερνον στή διαστροφή κι ατόν τόν διο τό Σατανά!». (σημειώνει) Ο Γέροντας Γαβριήλ γιορείτης.

Και κάτι άλλο ακόμα από τη Συνταγματική[10] μας Ιστορία, σήμερα που καταλύονται οι Συνταγματικοί Θεσμοί και οι Ελευθερίες, καθότι λίγα χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821, κι αφού δημιουργήθηκε ο πυρήνας του εθνικού κράτους. Το νεοσύστατο κράτος θα βρεθεί πολιτικά και οικονομικά εξαρτώμενο από τις τότε μεγάλες δυνάμεις. Ακόμα και τα κόμματα της εποχής φέρουν τίτλο το όνομα της προστάτιδας δύναμης που τα στήριζε: Αγγλικό, Γαλλικό, Ρωσικό. Οι συνεχείς εμφύλιες συγκρούσεις για τη νομή της εξουσίας, κάνουν τη νέα Ελλάδα να βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Οι «προστάτιδες δυνάμεις» επιβάλουν τη μοναρχία, με πρώτο βασιλιά τον ανήλικο Βαυαρό πρίγκιπα Όθωνα και σύναψη επαχθούς δανείου, με χρήματα που ενίοτε δεν φτάνουν ποτέ στο υποτελές οικονομικά κρατίδιο. Οι αυλικοί δεν έχουν σχέση με τις ελληνικές παραδόσεις, κι ο αρχικός ενθουσιασμός του κόσμου για το νεαρό βασιλιά θα μετατραπεί σε δυσφορία. Ως «ελέω Θεού» βασιλιάς μοιράζει χρήματα εκ των δανείων, ενός πάμφτωχου λαού, για τις πληρωμές μισθοφόρων συμ-πατριωτών του, που κατέλαβαν τα δημόσια πόστα, ενώ φυλακίζει με δίκες παρωδία οπλαρχηγούς που θεωρεί αντιπάλους του θρόνου.

Οι ανταγωνισμοί των «φίλων» μεγάλων δυνάμεων για το ποιο πολιτικό κόμμα θα βρεθεί στην εξουσία οδηγούν το έτος 1841, το φιλο-αγγλικό κόμμα στη κυβέρνηση, με πρωθυπουργό Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο, που ζητά απ’ τον Όθωνα, περιορισμό των βασιλικών εξουσιών. Ο Όθων το αποδέχεται, δίχως να εφαρμόσει τίποτα στη πράξη, οδηγώντας τη κυβέρνηση Μαυροκορδάτου σε παραίτηση, κρατώντας τον απόλυτο έλεγχο της εξουσίας.

Ο στρατηγός Μακρυγιάννης από αρχές του 1840, ενεργεί για συγκέντρωση υπογραφών από παλαιούς οπλαρχηγούς, για τη δημιουργία δημοκρατικού συντάγματος. Η δυσφορία του λαού είναι μεγάλη για τον ασφυκτικό οικονομικό έλεγχο των «φίλων» μεγάλων δυνάμεων. Καταφέρνει να συσπειρώσει τα στελέχη όλων των παρατάξεων και του στρατού. Τα δικαιώματα του λαού και ο περιορισμόε της μοναρχίας της βαυαροκρατίας, γίνεται πάνδημη, ο λαός ξεσπά με τραγούδια, με προκηρύξεις, με συνθήματα στους τοίχους των ανακτόρων, όπως σημειώνει ο Αλέξανδρος Σούτσος: «Εις τα λευκά και τα μεγάλα μάρμαρα των ανακτόρων είδα εγκεχαραγμένην όχι δις και τρις, αλλά μυριάκις, διά μικρών κεφαλαιωδών γραμμάτων, την λέξιν Σύνταγμα».

Ο πολιτικός κόσμος, ενώνεται κάτω από τη παλλαϊκή απαίτηση για Σύνταγμα. Οι Βαυαροί έχουν συστήσει πολεμικό δικαστήριο που θα δίκαζε τους στασιαστές. Όμως «οργή λαού φωνή Θεού», και τη νύχτα από 2ας προς 3ης Σεπτεμβρίου 1841, ένας συνταγματάρχης του Ιππικού ο Δημήτριος Καλλέργης, θα τεθεί επικεφαλής της Φρουράς των Αθηνών. Ελευθερώνει απ’ τους χωροφύλακες το σπίτι του Μακρυγιάννη, απελευθερώνει τους κρατουμένους των φυλακών του Μεντρεσέ και καταλαμβάνει δημόσια κτίρια με 2000 στρατιώτες προς τα ανάκτορα. Στους γύρω λόφους των Αθηνών ανάβουν φωτιές, οι καμπάνες χτυπούν καλώντας τον κόσμο να βγει στους δρόμους. Οι στρατιώτες αρνούνται να κτυπήσουν το πλήθος και ενώνουν τη φωνή τους με τον κόσμο: «Ζήτω το Σύνταγμα». Οι υπασπιστές του βασιλιά, προσπαθούν να φέρουν αντίσταση, δεν ρίχνουν τουφεκιά, παραδίδονται. Ο ξεσηκωμός του Λαού γίνεται η γιορτή της Δημοκρατίας. Διεκδικούν όσα τους ανήκουν, τα Συνταγματικά Δικαιώματα και τις Ελευθερίες. Ο Αλέξανδρος Σούτσος, σημειώνει:«Η κυβέρνησις, κατά την ημέρα της θείας δίκης, κατά την έκφρασιν συμβούλου τινός, δεν είχε υπέρ αυτής ουδέ μιαν γραίαν», μόνο «ευρέθησαν περιστοιχίζοντες τον θρόνον οι μονοσύλλαβοι Γραφ, Σπιτς, Χετς, Χιτς»!

Το πλήθος ζητά μόνο Σύνταγμα, αλλά με αντιβαυαρικά αισθήματα. Οι πρέσβεις Γαλλίας, Αγγλίας, Αυστρίας και Ρωσίας επιχειρούν να φτάσουν στα ανάκτορα, να συναντήσουν τον βασιλιά. Εκεί βλέπουν την εξέλιξη των πραγμάτων και την άρνηση του επικεφαλής των συγκεντρωμένων Καλλέργη, λέει: «Το ζήτημα που προέκυψε, αφορά αποκλειστικά το ελληνικό έθνος και το βασιλέα. Κανείς άλλος δεν δικαιούται να αναμιχθεί σε αυτό». Ήταν τολμηρά και ηρωικά λόγια, που δεν ακούστηκαν ούτε σε περιόδους που η Ελλάδα ήταν πιό δυνατή και ανεξάρτητη σε σχέση με εκείνα τα χρόνια! Ο βασιλιάς, μετά από παλινωδίες, βάζει τελικά την υπογραφή του, αλλά η οργή του ξεσπά και ζητά απ’ τις μεγάλες δυνάμεις να στείλουν στρατεύματα στον Πειραιά, για την «τάξη». Οι Ευρωπαίοι δέχονται σιωπηρά τη νέα πραγματικότητα, ενώ παρασκηνιακά θα προσπαθούν να βραχυκυκλώνουν εφαρμογές του Συντάγματος, δίχως να συγκρουστούν με το λαό. Ο ελληνικός λαός αποκτά το πρώτο του Σύνταγμα και σε λίγους μήνες μετά η πρώτη Εθνοσυνέλευση και οι πρώτες εκλογές.

Ο Μακρυγιάννης, μας σημειώνει: «Κύριε Παντοδύναμε. Εσύ, Κύριε, θα σώσης αυτό το έθνος. Είμαστε αμαρτωλοί, είσαι Θεός! Ελέησέ μας, φώτισέ μας, ένωσέ μας και κίνησέ μας, αναντίον του δόλου, και της απάτης, της συστηματικής τυραγνίας της πατρίδος και θρησκείας. Εις δόξας σου, Κύριε, σηκώνεται απόψε η σημαία της λευτεριάς αναντίον της τυραγνίας! Πατριώτες! Πεθαίνω διά την πατρίδα. Στέκω εις τον όρκον μου τον πρώτον. Δεν μπορώ, πατρίδα, να σε βλέπω τοιούτως και των σκοτωμένων τα παιδιά και οι γριγές να διακονεύουν και να τις βιάζουν διά κομμάτι ψωμί εις την τιμή τους οι απατεώνες της πατρίδος. Γιομάτες οι φυλακές από αγωνιστές και στα σοκάκια σου διακονεύουν αυτοίνοι οι αγωνισταί, οπού χύσανε το αίμα τους διά να ξαναειπωθή «Πατρίδα Ελλάς». Είτε Ελευτερία κατά τους αιώνες μας και θυσίες μας είτε θάνατος σ’ εμάς. Πεθαίνω εγώ πρώτος απόψε. Έχετε γεια, πατριώτες, και εις την άλλη ζωή σμίγομε, εκεί οπούναι και οι άλλοι οι συναγωνισταί μας, εις τον κόρφον του αληθινού βασιλέως, του μεγάλου Θεού, του αληθινού. Πατρίδα, σ’ αφήνω ανήλικα παιδιά και γυναίκα αν τ’ αφήσουνε ζωντανά, τ’ αφήνω εις την προστασίαν σου. Κοίταξε ότ’ είναι παιδιά του τίμιου αγωνιστή Μακρυγιάννη. Ποτέ αυτός δεν σε ψύχρανε εις τα δεινά σου και τώρα πρόθυμος να πεθάνη διά σένα για να σε ιδούνε τα παιδιά σου ελεύτερη Ελλάδα και όχι παλιόψαθα της τυραγνίας και των κολάκωνέ της. Διά τα παιδιά μου αφήνω κηδεμόνες τον κύριο Μιχαήλ Σκινά, Μελά, Δόσιον, Καλλεφουρνά, γυναικάδελφόν μου Σκουζέ και την γυναίκα μου. Και ν’ ακολουθήσετε κατά την παλιά μου διαθήκη ό,τι διαλαβάνει κι αν αμελήσετε, εις την άλλη ζωή θα μου δώσετε λόγον. Βιαστικός γράφω και με την σημαία μου εις το χέρι. Έχετε γεια όλοι και τυραγνίαν να μην αφήσετε να φωλιάση εις την πατρίδα, να μην ντροπιάσετε τόσα αίματα που χύθηκαν». Έτος 1843 Σεπτεμβρίου 2.00 μεσάνυχτα. Μακρυγιάννης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

 



[1]Ομιλία του καθηγητή δρ. Παναγόπουλου Αλέξιου σε Ομάδα Επιστημόνων και Αγωνιζόμενων Πολιτών της πόλης των Πατρέων, στο Μηχανουργείο, Ευμήλου 2, Πάτρα, στις 10.5.2023

[3] Πρβλ. https://www.youtube.com/watch?v=N8hW2ULmHug

[4] https://wetransfer.com/.../5d89e85b8782afb8482afcb.../190640 ROBERT MALONE ΑΓΓΛΙΚΑ: https://we.tl/t-kpoYXD9fV0  Δείτε λιγότερα

[5] https://www.star.gr/eidiseis/athlitika/575393/tzokobits-den-prokeitai-na-emboliastei

[6] https://biblionet.gr/titleinfo/?titleid=210793&return_url

[7] https://primenews.press/slovenia-i-kyvernisi-epistrefei-ola-ta-paranoma-prostima-koronoiou-stous-polites

[8] https://www.iccn.gr/city/koper/ και υπό Σπύρου Ζατζάρα: https://www.newsplanet09.info/2016/10/blog-post_17.html

[9] https://enromiosini.gr/arthrografia/%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80-%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%80/

[10] https://www.ant1news.gr/eidiseis/article/545452/3i-septembrioy-i-epanastasi-kata-toy-othona-o-makrygiannis-kai-to-proto-syntagma

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη