pellain

«Θα υποβαθμίσουν τους ανθρώπους στο επίπεδο των ζώων» – Δήλωση «ΒΟΜΒΑ», vid

 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) σχεδιάζει μια προσέγγιση «One Health», η οποία θα του έδινε ενδεχομένως την δυνατότητα να κλειδώσει τον κόσμο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ‘κλιματικής αλλαγής’!

Μάλλον όμως υπάρχουν κι άλλες πτυχές.

Η Δρ Meryl Nass, μέλος της επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής για την άμυνα της υγείας των παιδιών , είπε στο The Defender ότι το One Health «φαίνεται ότι επινοήθηκε από έναν γιατρό και έναν κτηνίατρο».

Όπως τονίζει στο παρακάτω βίντεο:

«Το One Health επιτρέπει στον WHO να προχωρήσει στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες την οικοδόμηση “Μιας Υγείας”, λέγοντας πως η Υγεία των ζώων και η Υγεία των οικοσυστημάτων, πρέπει να λαμβάνεται εξίσου υπόψη με την υγεία των ανθρώπων.

Ο ΠΟΥ πρόκειται να υποβιβάσει τους ανθρώπους στο επίπεδο κατάστασης των ζώων».

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ορίζει το One Health ως «μια ολοκληρωμένη, ενοποιητική προσέγγιση που στοχεύει στην βιώσιμη εξισορρόπηση και βελτιστοποίηση της υγείας των ανθρώπων, των ζώων και των οικοσυστημάτων», καθώς είναι «στενά συνδεδεμένα και αλληλεξαρτώμενα».

Επιφανειακά, αυτή η προσέγγιση ακούγεται ευγενής και λογική. Ωστόσο, ορισμένοι επιστήμονες και ιατρικοί ειδικοί ανησυχούν για τους ασαφείς στόχους της ιδέας και τα κίνητρα όσων εμπλέκονται στην ανάπτυξη και την παγκόσμια διάδοση της ιδέας — συμπεριλαμβανομένου του ΠΟΥ, των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και η Παγκόσμια Τράπεζα .

Σύμφωνα με την Nass, ενώ το One Health, ως έννοια, εισήχθη πριν από περίπου 20 χρόνια, αργότερα «κυκλοφόρησε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ [WEF] στο Νταβός», με την υποστήριξη του CDC.

«Προφανώς, οι παγκοσμιοποιητές είχαν την ιδέα ότι θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν για τους δικούς τους σκοπούς», είπε η Nass. «Έτσι, ξεκίνησε ως άνθρωποι και ζώα, μετά πήγε στα τρόφιμα, την γεωργία και τα φυτά, και στην συνέχεια πρόσφατα συμπεριλήφθηκαν τα οικοσυστήματα, όπερ σημαίνει πως θέλουν υπό έλεγχο ολόκληρο τον πλανήτη».

«Δουλεύουν για την διάδοση της αφήγησης… ότι οι άνθρωποι και η ανθρώπινη υποβάθμιση του περιβάλλοντος είναι αυτό που προκαλεί πανδημίες και ότι οι πανδημίες είναι όλες φυσικές και προέρχονται από αυτές τις ζωονοσογόνες εκθέσεις», υπογράμμισε.

Και έτσι, ενδεχομένως, υπό αυτή την δικαιολογία θα αρχίζουν τα νέα μαζικά Lockdown.

πηγη: el.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη