pellain

Επιδότηση για την αγορά διαδρόμου ώστε οι πολίτες να παράγουν μόνοι τους ρεύμα μελετά η κυβέρνηση

Επιδοτήσεις για την αγορά διαδρόμου γυμναστικής ώστε να μπορούν οι πολίτες να παράγουν μόνοι τους ηλεκτρικό ρεύμα μελετά η κυβέρνηση, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης πρόκειται για ακόμα μία καινοτομία που θα αντιμετωπίσει τις τιμές του ρεύματος, ενώ συνδυάζει ταυτόχρονα άθληση και μετάβαση στην πράσινη οικονομία.

«Η γιαγιά θα μπορεί να φορτίζει το τάμπλετ του εγγονού»

«Για παράδειγμα, βάζοντας τη γιαγιά πάνω στον διάδρομο θα μπορεί να φορτίζει το τάμπλετ του εγγονού ή, αν τη
βάλουν στη γρήγορη σκάλα, το Πλέιστέσιον. Άλλο παράδειγμα είναι ο ένας γονιός να κάνει διάδρομο και να ζεσταίνει το νερό του θερμοσίφωνα ώστε να κάνει ο άλλος μπάνιο» είπε ο κ. Μαρινάκης.

«Ή αν π.χ. η οικογένεια θέλει να δει όλη μαζί μια ταινία, μπορούν να κρεμάσουν ένα κόκκαλο στο διάδρομο και να βάλουν τον σκύλο να τρέχει για κανένα δίωρο ώστε να δίνει ρεύμα στην τηλεόραση» πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα θα έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία των πολιτών, όπως την βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας και μείωση της πιθανότητας εγκεφαλικού, κυρίως την ώρα που τους έρχεται ο λογαριασμός του ρεύματος.

Χιλιάδες Έλληνες έχουν ανακαλύψει το ταλέντο τους στην όπερα κάνοντας ντους χωρίς να ανάψουν θερμοσίφωνο

Σύμφωνα με έρευνα, πιθανές νέες αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος ανησυχούν πάρα πολύ τους πολίτες, ενώ χιλιάδες Έλληνες έχουν ανακαλύψει το ταλέντο τους στην όπερα κάνοντας ντους χωρίς να ανάψουν θερμοσίφωνο.

tovatraxi.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη