pellain

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΙΓΚΑΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ


Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», Βασίλης Στίγκας με το επιτελείο του έδωσαν δυναμική παρουσία που σχολιαάστηκε θετικά στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.


Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα Μητροπόλεων. Χριστιανικά Σωματεία και πλήθος πιστών και ιερέων διατράνωσαν την πλήρη αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο για το γάμο ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Την εκδήλωση με θέμα «Άνδρας-Γυναίκα: Γάμος. Πατέρας-Μητέρα: Oικογένεια», που συνδιοργάνωσαν οι Ιερείς Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, με παρόντες τους Μητροπολίτες Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Κιλκίς, Λαρίσης, Βρυούλων, Λαγκαδά και Εδέσσης.

Τον Πρόεδρο της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», πλαισίωναν ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Πέτρος Δημητριάδης, ο Διευθυντής του κόμματος, Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, ο επικεφαλής Οργανωτικού Β. Ελλάδας, Θεόδωρος Χαρανίδης και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, Γιώργος Δεληγιαννίδης, η πολιτευτής και υποψήφια Βουλευτής Πέλλας, Βασιλική Τσάμη, το μέλος της Νομαρχιακής Πέλλας, Βασιλική Τρεμπολίτου και το μέλος της Νομαρχιακής Καβάλας, Κωνσταντίνος Τόνιος.










pellain.com


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη