pellain

Κοπή Βασιλόπιτας κατά τα Εγκαίνια των Γραφείων των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» στη Θεσσαλονίκη- Foto, Video


Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή επισήμων, μελών και φίλων του Πολιτικού Φορέα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», διεξήχθη η καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των καινούριων γραφείων της Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου 2024.



Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τέλεση του Ιερού Μυστηρίου του Αγιασμού και στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας.

Υπευθ.Οργ. Β.Ελλάδας, Χαρανίδης Θεόδωρος: Οι Σπαρτιάτες σε ακολουθούμενη ανοδική πορεία δείχνουν τον τρόπο και τον δρόμο πολιτικής έκφρασης και πολιτικής λύσης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός μπροστά στο αδιέξοδο της κυβερνητική πολιτικής. Ζητάμε από τον κόσμο να στηρίξει την καθολική προσπάθεια και να ταχθεί στο πλευρό των Σπαρτιατών, σε μία μεγάλη προσπάθεια που συντελείται για την ανασυγκρότηση του πατριωτικού και του εθνικιστικού πολιτικού χώρου.

    Σε ένα πανηγυρικό και εορταστικό κλίμα ο Πρόεδρος, Βασίλης Στίγκας, οι Βουλευτές Α’ & Β’ Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Κόντης και Πέτρος Δημητριάδης, είχαν την ευκαιρία να απευθύνουν ένα σύντομο χαιρετισμό στα μέλη του κόμματος και να δώσουν τις ευχές τους για μία ευτυχισμένη και παραγωγική χρονιά κόβοντας ένα κομμάτι Βασιλόπιτας.


Βίντεο του AVENA από την life  κάλυψη των εγκαινίων του πολιτικού φορέα "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ"

Τον Πρόεδρο της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», πλαισίωναν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Κόντης, ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Πέτρος Δημητριάδης, ο επικεφαλής Οργανωτικού Β. Ελλάδας, Θεόδωρος Χαρανίδης, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, Γιώργος Δεληγιαννίδης, η πολιτευτής  Πέλλας, Βασιλική Τσάμη, το μέλος της Νομαρχιακής Πέλλας, Βασιλική Τρεμπολίτου και το μέλος της Νομαρχιακής Καβάλας, Κωνσταντίνος Τόνιος.






Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη