pellain

Ο Tucker Carlson ανακοίνωσε τη συνέντευξη με τον Πούτιν!


Ο πρώην παρουσιαστής-δημοσιογράφος του Fox News  πήρε επιτέλους την πολυπόθητη συνέντευξή του με τον ηγέτη της Ρωσίας

Ο Τάκερ Κάρλσον επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι θα πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Μόσχα. Ο Κάρλσον, είναι ο πρώτος Αμερικανός δημοσιογράφος που θα λάβει συνέντευξη από τον Πούτιν μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία το 2022. 

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο X (πρώην Twitter), ο Carlson επιβεβαίωσε ότι η συνέντευξη έχει προγραμματιστεί να γίνει, αλλά δεν έδωσε ημερομηνία κυκλοφορίας. Ο πρώην παρουσιαστής του Fox News δήλωσε ότι «υπάρχει κίνδυνος για τη διεξαγωγή μιας συνέντευξης όπως αυτή», αλλά ότι θεωρεί «χρέος» του να «ενημερώνει τον κόσμο». 

Ο Carlson πρότεινε ότι το κεντρικό θέμα της συνέντευξης θα είναι ο συνεχιζόμενος πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. «Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν είναι ενημερωμένοι, δεν έχουν πραγματική ιδέα τι συμβαίνει σε αυτή την περιοχή… τα μέσα ενημέρωσης τους είναι διεφθαρμένα. Λένε ψέματα στους αναγνώστες και τους θεατές τους, και το κάνουν κυρίως λόγω παράλειψης», είπε ο Carlson. «Δεν είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε τις Ηνωμένες Πολιτείες και θέλουμε να παραμείνουν ευημερούσες και ελεύθερες».   

Λίγες μέρες πριν η Ρωσία ξεκινήσει την εισβολή της στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022, ο Κάρλσον είπε στους τηλεθεατές του Fox News ότι οι Αμερικανοί δεν είχαν κανένα καλό λόγο να «μισούν» τον Πούτιν και προσπάθησε να συνδέσει την υποστήριξη του προέδρου Τζο Μπάιντεν στην Ουκρανία με αναπόδεικτους ισχυρισμούς ότι ο πρόεδρος δέχθηκε εκατομμύρια δολάρια. από τους Ουκρανούς υπηκόους. 

Ο Κάρλσον επιδιώκει εδώ και καιρό να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Πούτιν. Τον Ιούλιο του 2021, κατηγόρησε την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας ότι κατασκοπεύει τις επικοινωνίες του καθώς προσπαθούσε να εξασφαλίσει μια συνέντευξη και ότι σχεδίαζε να τον εκδιώξει από το Fox News. Σε μια σπάνια κίνηση, η NSA απέρριψε ρητά την κατηγορία, γράφοντας ότι ο Carlson «ποτέ δεν υπήρξε στόχος πληροφοριών της Υπηρεσίας και η NSA δεν είχε ποτέ σχέδια να προσπαθήσει να βγάλει το πρόγραμμά του στον αέρα». 

Ο Carlson δήλωσε ότι είχε εξασφαλίσει μια υπόσχεση από τον ιδιοκτήτη του X, Elon Musk, «να μην καταστείλει ή να μπλοκάρει αυτή τη συνέντευξη».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη