pellain

Ο Δήμος Σκύδρας γιόρτασε την 25η Μαρτίου

ΟΔήμος Σκύδρας γιόρτασε με μεγαλοπρεπείς εκδηλώσεις 

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 στην έδρα του Δήμου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Πρωτομάρτυρα κι Αρχιδιακόνου Στεφάνου τελέστηκε η πανηγυρική θεία λειτουργία και η δοξολογία 






Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε κι ανέλυσε η εκπαιδευτικός του Γενικού Λυκείου  Σκύδρας Φλωρεντία Αργυροπούλου.

Μετά στο Ηρώο της πόλης τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση. Στη συνέχεια κατατέθηκαν στεφάνια: από τη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου, την εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας Ελένη Καραντώνη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας Κωνσταντίνο Τερζίδη, τον Συνταγματάρχη της 2ας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Κωνσταντίνο Μπέλο,  τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας Ιωάννη Σολομωνίδη τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας Χριστόδουλο Μποζίνη, τον εκπρόσωπο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Νομού Πέλλας Γεώργιο Τσιτλακίδη, μαθητές των Σχολείων κι εκπροσώπους Συλλόγων και Σωματείων.

Ακολούθησε η τήρηση της σιγής του ενός λεπτού και η ανάκρουση  του εθνικού ύμνου από τη Δημοτική Φιλαρμονική.

Οι επετειακές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν κι ολοκληρώθηκαν με την κεντρική παρέλαση που σκόρπισε ενθουσιασμό και περηφάνια.

Στην  Καλή – έδρα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας – και στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού τη θεία λειτουργία, τη δοξολογία και την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο πατέρας Κωνσταντίνος Πολίτης. Στεφάνι κατατέθηκε από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Σταματέλλο, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καλής Νικόλαο Κουλίτσα, τους μαθητές των Σχολείων και τον Φ.Ε.Σ. Καλής. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε κι ανέλυσε η εκπαιδευτικός του Γενικού Λυκείου Καλής Ελπίδα Αποστολίδου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη