pellain

Μια Μοναδική Καρναβαλική Γιορτή στην Άρνισσα!

Το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι συνεχίζει να μας εκπλήσσει και να μαγεύει, και αυτή τη φορά με μια ξεχωριστή εκδήλωση που έφερε την τρέλα και τη χαρά στην καρδιά των βουνών - το "Η Τρέλα Πάει στα Βουνά" στην Άρνισσα!

Το πανέμορφο χωριό της Άρνισσας φόρεσε τα πιο πολύχρωμα και φανταστικά κοστούμια του και υποδέχτηκε με χαρά τους ανιματέρ, που με την μαγεία τους και τα παιχνίδια τους έκαναν τα παιδιά να ξεχάσουν την καθημερινότητα και να εισέλθουν σε έναν κόσμο ονείρων.

Οι τυμπανιστές Κάρανος οδήγησαν μια μικρή παρέλαση με τα παιδιά στον πεζόδρομο της Άρνισσας, ενώ οι ρυθμοί της μουσικής πλημμύρισαν τον αέρα, προσφέροντας στο κοινό μια αξέχαστη εμπειρία.



Με το ΚΔΑΠ Άρνισσας Παιδική Πολιτεία, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους και να δημιουργήσουν χειροτεχνίες, προσθέτοντας μια ακόμα διασκεδαστική δραστηριότητα στο πρόγραμμα της εκδήλωσης.


Η παρουσία της Αντιδημάρχου Βεγορίτιδας, Κας Μένης Μπόγια, καθώς και του Δημάρχου Έδεσσας, κ. Γιάννη Τσεπκεντζή και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Ισότητας των Φύλων, Κας Ελένης Λαζάρου, έδωσε ακόμα περισσότερη λάμψη στη γιορτή.


Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια μοναδική συναυλία από τους Lost In The Night, που μας ταξίδεψαν σε ρυθμούς από τις δεκαετίες του 60, 70, 80 και 90, αφήνοντάς μας με αναμνήσεις και χαμόγελα.

Με αυτήν την υπέροχη εκδήλωση, η Έδεσσα και η Ορεινή Πέλλα επιβεβαιώνουν τον ρόλο τους ως προορισμοί που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές διασκέδασης για τους επισκέπτες τους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη