pellain

Καρναβαλοποδηλατοδρομία …

 

Η Έδεσσα είναι φιλικός στα ποδήλατα προορισμός


Δεκάδες ποδηλάτες έστειλαν το δικό τους πράσινο-οικολογικό μήνυμα με μια μοναδική Καρναβαλοποδηλατοδρομία στους δρόμους της Έδεσσας, σφυρίζοντας και μεταφέροντας το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι με τους … δύο τροχούς με την αμέριστη συμπαράσταση της Τροχαίας Έδεσσας.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο ποδηλατικός σύλλογος «Αερωπός» και πολλοί ποδηλάτες και ποδηλάτισσες από την πόλη, την περιοχή αλλά και επισκέπτες. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι τυμπανιστές «Κάρανος» ενώ ιδιαίτερη ήταν η στιγμή όταν τα τύμπανα αναπαρήγαγαν τους χτύπους της καρδιάς του ποδηλάτη, … στην ανηφόρα … την κατηφόρα αλλά και τον τερματισμό. Κληρώθηκαν μπλουζάκια, δώρα και ένα ποδήλατο από τους χορηγούς της εκδήλωσης. Συγκινητική η στιγμή που η μικρή Μαρία «με τα Κίτρινα» κέρδισε το κίτρινο ποδήλατο, το πρώτο της ποδήλατο όπως μας είπε … Όλοι ευχήθηκαν και του χρόνου περισσότεροι ποδηλάτες στους δρόμους μιας πόλης που θέλει να είναι φιλική στο ποδήλατο κάτι που τόνισε και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ελένη Λαζάρου.

Οι εκδηλώσεις του πλούσιου φετινού προγράμματος σας προσκαλούν να συμμετέχετε σε ένα σύγχρονο, σατυρικό, παραδοσιακό Εδεσσαϊκό Καρναβάλι, στην Έδεσσα & την Βεγορίτιδα, την περίοδο 7-18 Μαρτίου και να συντονιστείτε στους ρυθμούς της Εδεσσαϊκής Αποκριάς!


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη