pellain

Στο Αυτόφωρο ο ανεξάρτητος βουλευτής Φλώρος

Πρωτοφανής πρόκληση και  ξυλοδαρμός στη Βουλή από βουλευτές. Την αφορμή έδωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης

Ο Κ. Φλώρος, μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, στον Alpha, ανέφερε ότι μεταξύ των δύο βουλευτών υπάρχει οικογενειακή κόντρα, που μετρά πολλά χρόνια πίσω, και ότι τον πείραξαν αυτά που είπε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης για τη μητέρα του.


Στο Αυτόφωρο οδηγείται ο ανεξάρτητος βουλευτής των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο μέσα στη Βουλή.


Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο βουλευτών ξεκίνησε μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής. Αρχικά ήταν λεκτική, με τον Κ. Φλώρο να υποστηρίζει ότι ο Β. Γραμμένος καταφέρθηκε χυδαία κατά της μητέρας του, και τον Κ. Φλώρο να τον ακολουθεί έξαλλος προς την έξοδο, να τον γρονθοκοπεί, να τον πιάνει από τον σακάκι, να του κάνει λαβή και να τον πετά στο πάτωμα.

Ο κ. Γραμμένος μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής, ενώ από την Ελληνική Λύση φέρεται να υποστηρίζουν πως έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη.


Ο ανεξάρτητος βουλευτής βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, αλλά αναμένεται γύρω στις 18:00 να μεταφερθεί στην Ευελπίδων, για να απολογηθεί στον εισαγγελέα.
Πρόκειται για άνευ προηγουμένου περιστατικό στην Ελληνική Βουλή, με τις εικόνες να είναι πρωτοφανείς και σοκαριστικές. Άναυδοι παρακολουθούσαν τα όσα απίστευτα εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια τους οι υπόλοιποι βουλευτές.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη