Μια νέα μελέτη σχετικά με τις βλάβες που προκύπτουν από το εμβόλιο για τον COVID δημοσιεύθηκε στις 8 Απριλίου στο επιστημονικό περιοδικό ιατρικής επιστήμης Cureus με βάση τις ΗΠΑ. Αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη μελέτη μέχρι σήμερα σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις του εμβολίου κατά του COVID και τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά, για να το θέσω ήπια.
Οι συγγραφείς παρέχουν επίσης μια καλή εξήγηση για το γιατί αυτοί οι θάνατοι συνέβησαν μετά την έγχυση mRNA.
Υπερβολικοί θάνατοι μετά την τρίτη βολή
Η μελέτη δείχνει ότι υπήρχαν 1.568.961 συνολικά θάνατοι στην Ιαπωνία το 2022. Περίπου 1.453.162 θάνατοι αναμένονταν με βάση στατιστικές προβλέψεις που χρησιμοποιούν πληροφορίες πριν από την πανδημία, πράγμα που σημαίνει ότι υπήρχαν 115.799 υπερβολικοί θάνατοι το 2022.Οι 115.799 «υπερβάλλων αριθμός θανάτων προσαρμοσμένος στην ηλικία» το 2022 σημειώθηκαν αφού τα δύο τρίτα του ιαπωνικού πληθυσμού είχαν λάβει την τρίτη δόση εμβολίου για τον COVID.
Με βάση τα δεδομένα του Υπουργείου Υγείας της Ιαπωνίας , υπολόγισα ότι αναφέρθηκαν 39.060 θάνατοι από COVID-19 το 2022. Έτσι, η πλειονότητα των υπερβολικών θανάτων στην Ιαπωνία το 2022 δεν προκλήθηκαν από λοίμωξη από COVID, αλλά μάλλον συνδέονται έντονα με τον εμβολιασμό.
Βλάβη που γίνεται από το εμβόλιο, όχι από τον ιό
Η μελέτη δείχνει ότι το 2020, αφότου άρχισε να εξαπλώνεται ο COVID-19 στην Ιαπωνία, αλλά πριν να είναι διαθέσιμος ο εμβολιασμός, ο προσαρμοσμένος ως προς την ηλικία αριθμός θανάτων ήταν 28.000 λιγότεροι από ό,τι είχε προβλεφθεί. Και το 2021, καθώς ο ιός συνεχίστηκε και υπήρχε περιορισμένος εμβολιασμός κατά του COVID-19 (ξεκίνησε τον Φεβρουάριο), υπήρξαν 25.000 περισσότεροι θάνατοι από ό,τι είχε προβλεφθεί.
Με βάση τον αριθμό των υπερβολικών θανάτων το 2022, οι Ιάπωνες επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα: «Στατιστικά σημαντικές αυξήσεις στα προσαρμοσμένα ανάλογα με την ηλικία ποσοστά θνησιμότητας όλων των καρκίνων και ορισμένων συγκεκριμένων τύπων καρκίνου, συγκεκριμένα, καρκίνος των ωοθηκών, λευχαιμία, προστάτης, χείλη/στοματικά/φαρυγγικά, καρκίνοι του παγκρέατος και του μαστού, παρατηρήθηκαν το 2022 αφού τα δύο τρίτα του ιαπωνικού πληθυσμού είχαν λάβει την τρίτη ή μεταγενέστερη δόση του εμβολίου SARS-CoV-2 mRNA-LNP».
«Αυτές οι ιδιαίτερα αξιοσημείωτες αυξήσεις στα ποσοστά θνησιμότητας αυτών των καρκίνων που είναι ευαίσθητοι στο ERα μπορεί να αποδοθούν σε αρκετούς μηχανισμούς του εμβολιασμού mRNA-LNP αντί της ίδιας της λοίμωξης COVID-19 ή σε μειωμένη φροντίδα για τον καρκίνο λόγω του lockdown», έγραψαν οι συγγραφείς.
6 τύποι καρκίνου είχαν σημαντικούς υπερβολικούς θανάτους
Η μελέτη παρουσίασε τους αριθμούς για όλες τις αιτίες θανάτου, αλλά εξέτασε επίσης τις λεπτομέρειες των θανάτων που προκαλούνται από καρκίνο. Διαπιστώθηκε ότι από τους 20 τύπους καρκίνου, έξι από αυτούς -ο καρκίνος των ωοθηκών, της λευχαιμίας, του προστάτη, των χειλιών/στοματικών/φαρυγγικών, του παγκρέατος και του μαστού- είχαν στατιστικά σημαντική υπερβολική θνησιμότητα το 2021 και αυξήθηκαν περαιτέρω το 2022.Η σημαντική αύξηση της θνησιμότητας για τους έξι συγκεκριμένους τύπους καρκίνου δεν μπορεί να αποδοθεί στην έλλειψη υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ο μειωμένος προσυμπτωματικός έλεγχος για τον καρκίνο και η υγειονομική περίθαλψη λόγω των lockdown θα αυξήσουν τους θανάτους για όλους τους καρκίνους. Ωστόσο, τέτοια αύξηση δεν παρατηρήθηκε σε άλλους τύπους καρκίνου στην Ιαπωνία το 2022.
Δημοσίευση σχολίου