pellain

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ -ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ!

 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 


Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton ανακοίνωσε την Τετάρτη όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ η washingtontimes.com ότι μια γυναίκα που πιάστηκε σε μυστικό βίντεο πέρυσι για την επιχείρησή της για νοθεία στην ψηφοφορία έχει συλληφθεί για κακουργηματική πράξη που σχετίζεται με εκλογικές απάτες.

Η Ρέιτσελ Ροντρίγκεζ, η οποία εμφανίστηκε σε βίντεο από το Project Veritas που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο, συνελήφθη για εκλογική απάτη, παράνομη ψηφοφορία, παράνομη βοήθεια σε άτομα που ψήφισαν μέσω ταχυδρομείου και παράνομη κατοχή επίσημης ψηφοφορίας, τα οποία είναι κακουργήματα βάσει του εκλογικού κώδικα του Τέξας.

«Πολλοί συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει απάτη στις εκλογές. Έχουμε πάντα γνωστό ότι ένα τέτοιο αίτημα είναι ψευδείς και παραπλανητικές, και σήμερα έχουμε επιπλέον ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία,» και συνέχισε ο κ Paxton σε δήλωση του, «Αυτή είναι μια νίκη για την ακεραιότητα των εκλογών και ένα ισχυρό μήνυμα ότι όποιος προσπαθεί να εξαπατήσει τον λαό του Τέξας, να τους στερήσει την ψήφο του ή να υπονομεύσει την ακεραιότητα των εκλογών θα προσαχθεί στη δικαιοσύνη».

1 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη