pellain

ΔΙΠΛΟ ΣΟΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΡΙΛΙΔΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣ!


ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

Μετά την σκληρή ανακοίνωση του μέλους (μέχρι εχθές) της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, Δήμου Κυριλίδη για τον πρωθυπουργό ότι "ξέχασε τα Ίμια", έρχεται να ανεβάσει κι άλλο τους τόνους με την προσχώρηση του στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, "ΕΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ". 

Μαθήματα "Πολιτικού Σχεδιασμού" παραδίδει στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ο Δήμος  Κυριλίδης με την αμεσότητα και τη δυναμική των αποφάσεων του, αφού υπήρξε μέχρι πρότινος ο κατεξοχήν  αρμόδιος για το αντικείμενο στην ΟΝΝΕΔ Πέλλας.

Με μία δημόσια δήλωση του ξεκαθαρίζει τις θέσεις του και όπως επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία στο pellain, αισθάνεται απόλυτα σίγουρος και δικαιωμένος για τις αποφάσεις του. Με την διαγραφή μετά από το πειθαρχικό επιβεβαιώνεται ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν επιθυμεί να εισακούγονται διαφορετικές απόψεις και με την σιωπή της στο θέμα των Ιμίων αποδεικνύει ότι δεν επιθυμεί να εκφράζονται υγιείς απόψεις στα εθνικά θέματα!"


Δείτε παρακάτω τη δήλωση:

 "Προχθές, εξέφρασα δημόσια αυτά που εκατοντάδες χιλιάδες νεοδημοκράτες συζητούν καθημερινά. Δυστυχώς, η κομματική ηγεσία δεν αφυπνίστηκε, αλλά με παρέπεμψε στο πειθαρχικό ζητώντας την καρατόμηση μου. Μόνο και μόνο επειδή εξέφρασα διαφορετική άποψη.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη (το τονίζουμε αυτό) έχει εδώ και πολύ καιρό πάθει vertigo και κινείται αριστερόστροφα, πολύ μακριά από τις παραδοσιακές αξίες που θα έπρεπε να εκφράζει ένα δεξιό κόμμα.

Εδώ και μήνες παρακολουθώ με ενδιαφέρον την πολιτική προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου, του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος με τον δυναμικό του λόγο τολμάει να αναφέρεται σε όλα αυτά που η ηγεσία της δικής μου παράταξης επέλεξε να "ξεχάσει".

Ως εκ τούτου, ανακοινώνω ότι από σήμερα αποχωρώ από την Νέα Δημοκρατία και προσχωρώ στην παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη, τους "Έλληνες για την Πατρίδα" και θα συνεχίσω τον αγώνα μου για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και ισχυρή μέσα από τον ελπιδοφόρο αυτόν πολιτικό φορέα!"




1 Σχόλια

  1. Μεγάλο σόκ! Φοβήθηκαν στη ΝΔ, η κυβέρνηση είναι έτοιμη για παραίτηση κι εκλογές. Κατά τα άλλα, θέλει ο φασίστας να κρυφτεί, κι ο ΚΑΣ δεν τον αφήνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη