pellain

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Σύλληψη δύο ατόμων περί ναρκωτικών από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας σε πολυσύχναστο δρόμο


Σύγχυση προκλήθηκε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους της πόλης των Γιαννιτσών το Σάββατο που μας πέρασε. 
Επί της Γρηγορίου Στάμκου κοντά στις 12:00 το πρωί ενώ η αγορά ήταν ανοιχτή και υπήρχε αρκετή κινητικότητα. 


Ξαφνικά ακούστηκαν φωνασκίες από κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας από όπου πολίτες διαπίστωσαν να εξέρχονται δυο άντρες με χειροπέδες και έναν άνδρα με πολιτική περιβολή να τους κρατάει ενώ παράλληλα μιλούσε σε έντονο ύφος στο τηλέφωνο. 
Το χρονικό της υπόθεσης αφότου έγινε γνωστό από περιοίκους καταστηματάρχες, πως ο άντρας αυτός ήταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και το τελευταίο διάστημα υπηρετεί στη πόλη των Γιαννιτσών και συγκεκριμένα στην ομάδα Δίας, λόγω εκλογής του στο τοπικό συμβούλιο της πόλης. 
Ο ανωτέρω που περνούσε τυχαία από το σημείο έκρινε ύποπτο τον δράστη που περίμενε να εισέλθει στην πολυκατοικία την ίδια ώρα που έτερος άντρας ταυτόχρονα άνοιγε την κοινόχρηστη θύρα από το εσωτερικό της πολυκατοικίας κάτι που κίνησε τις υποψίες του

Αντιλήφθηκε την συναλλαγή μεταξύ τους και πριν προλάβει να κλείσει η πόρτα εισήλθε στο εσωτερικό του κοινόχρηστου χώρου της πολυκατοικίας δηλώνοντας την ιδιότητα του και κατάφερε να δεσμεύσει τους παραπάνω άντρες πριν προλάβουν να αντιδράσουν.

 Σε έλεγχο τους ανευρέθησαν στον έναν δράστη δέκα δισκία ναρκωτικού φαρμάκου για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής και στον έτερο συσκευασία παράνομου καπνού και χρηματικό ποσό. 

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του φερόμενου “πωλητή” ανευρέθησαν ακόμη δεκάδες χάπια τα οποία επίσης στερούνταν ιατρικής συνταγής. 

Στη συνέχεια οι δράστες οδηγήθηκαν με συνδρομή αστυνομικών της ασφάλειας στο Τμήμα ασφαλείας Πέλλας.

1 Σχόλια

  1. Μπράβο στον νέο αστυνομικό της πόλης μας https://www.facebook.com/dionysis.parotsidis/. Μακάρι όλοι στην Ελληνική αστυνομία να σκεφτόντουσαν και να λειτουργούσαν όπως εσύ. Δυστυχώς η σημερινή αστυνομία έχει γίνει εισπρακτικό μέσο των προστυμμάτων COVID-19 και τίποτα παραπάνω. Εύχομαι να γίνεις παράδειγμα προς μίμηση σε όλους τους συναδέλφους σου. Είμαστε τυχεροί που σε χούμε στην πόλη των Γιαννιτσών !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη