pellain

5 "ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΕΣ" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ 5 ΚΑΥΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΓΙΩΤΗ


Ο Χαράλαμπος Γιώτης Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας σήμερα "ανακρίνεται πολιτικά" στο
 pellain.com και οι απαντήσεις του είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Απόστρατος Αξιωματικός σήμερα που υπηρέτησε και ως Υποδιοικητής στα Γιαννιτσά τον έχει κερδίσει η ενασχόληση με τα κοινά.


Είναι ένα πρόσωπο που δεν διστάζει να λέει τα πράγματα με τ' όνομα τους ευθαρσώς και χωρίς περιστροφές. Είναι από τα βασικότερα πρόσωπα που στηρίζουν ενεργά τις προσπάθειες του Νέου κόμματος "ΕΛΛΗΝΕΣ" του Ηλία Κασιδιάρη και που σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ εισέρχεται με ποσοστά (!) άνω του 5%.


Ερώτηση:1η.


Κύριε Χ.Γιώτη η απόφαση σας για στήριξη στο πρόσωπο του Ηλία Κασιδιάρη και του νεοεμφανιζόμενου κόμματος "ΕΛΛΗΝΕΣ" με ποιο σκεπτικό έγινε; Πιστεύετε ότι η προοπτική του κόμματος πέρα από τα υψηλά ποσοστά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις για είσοδο νεοεμφανιζόμενου κόμματος στη βουλή είναι ακόμη μεγαλύτερη;

Απάντηση:


Έχω την τύχη να γνωρίζω από πολύ κοντά τον Ηλία τον Κασιδιάρη και την οικογένειά του.
Τον γνωρίζω και ως πολιτικό και ως άνθρωπο.
Προέρχεται από μία εξαιρετική οικογένεια, με δυο εξαιρετικούς γονείς οι οποίοι  στωικά, υπομένουν όλα αυτά τα χρόνια, τις απίστευτες διώξεις,  την σκευωρία και τις φυλακίσεις του.
Ως άνθρωπος είναι ο ορισμός της Ηθικής και της Εντιμότητας.
Ο ίδιος, με τον τρόπο που ζει, δείχνει πώς είναι ο πραγματικός ηγέτης σε μία εποχή που ο λαός υποφέρει.
Ως βουλευτής δεν δέχτηκε κανένα από τα οφίτσια που καρπώνονται οι εργατοπατέρες της Βουλής. Κατήγγειλε τις υπέρογκες αποδοχές των βουλευτών. Ουδέποτε δέχθηκε να παραλάβει το μισθωμένο από τη Βουλή πολυτελές αυτοκίνητο και από τα χρήματα που λάμβανε συντηρούσε άπορες οικογένειες Ελλήνων κάτι που κανένας δεν γνωρίζει.
Ο ηγέτης δεν παίρνει σκυλάκια από φιλοζωικές για να κάνει επίδειξη, όπως ο Μητσοτάκης,  βοηθάει το λαό του χωρίς να το επιδεικνύει.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατ' εμε, αποτελεί ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η χώρα τον τελευταίο μισό αιώνα.
Δεν ελέγχεται και δεν χειραγωγείται από κανέναν και κατά συνέπεια δεν μπορούν ξένα συμφέροντα να τον καταστήσουν μαριονέτα και εντολοδόχο τους, όπως κατά κόρον γίνεται με τους πολιτικούς της χώρας μας.
Είναι ο πολιτικός που έλειπε από την πατρίδα μας για πολλά χρόνια. 
Είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός Μεγάλου Ηγέτη.
Για τους παραπάνω λόγους η κυβέρνηση Σαμαρά με δεκανίκι την αριστερά κατασκεύασε την σκευωρία και τον φυλάκισε με σκοπό να απαλλαγεί από αυτόν.
Οι "ΈΛΛΗΝΕΣ" ,  το κόμμα που οραματίστηκε και δημιούργησε ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είναι ένα κόμμα  που στοχεύει στα ποσοστά που προαναφέρατε και σε μία είσοδο στην Βουλή.
Έχει σκοπό άμεσα να καταστεί, η πραγματική φωνή του Ελληνικού λαού, η πραγματική Εθνική αντιπολίτευση η οποια θα εμποδίσει τα σκοτεινά σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του αλληλοδιαπλεκομενου  συρφετού  των υπολοίπων κομμάτων.
Το κόμμα μας στελεχωμένο από εξαιρετικούς επιστήμονες και τεχνοκράτες σε όλους τους τομείς εκπονεί Σχέδιο Διακυβέρνησης της Χώραςμε βάση το οποίο η η πατρίδα  μας όχι μόνο  θα βγει από την πορεία καταστροφής και αφανισμού,  αλλά θα ανασυγκροτηθεί, θα επιστρέψει σε ρυθμούς ανάπτυξης και θα καταστεί οικονομικά και εθνικά ανεξάρτητη και ισχυρή.


Ερώτηση 2η.


Ποιά είναι η γνώμη σας για το λαθρομεταναστευτικό και την ακολουθούμενη πολιτική ως τώρα;


Απάντηση:


Η η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο θέμα της λαθροεισβολής, η οποία  αποτελεί συνέχεια της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, εκτελείται βάσει σχεδίου. Στην ουσία η κυβέρνηση δεν ασκεί πολιτική, εκτελεί εντολές και απλά προσπαθεί να αποκρύψει τα πραγματικά σχέδια και να διαχειριστεί το πολιτικό κόστος.
Ο ΑΠΏΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΌΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΈΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΕΊΝΑΙ Η ΆΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΊΑΙΟ ΤΡΌΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ.
Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ σύμφωνα με τις οποίες δεσμεύτηκε να <<πατάξει τον Νατιβισμό>>, δηλαδή τον γηγενή πληθυσμό, τους Έλληνες.
Δεν είναι τυχαίες επίσης οι δηλώσεις του,  ότι <<χαίρεται να βλέπει την Ελληνική κοινωνία να μετατρέπεται σιγά-σιγά σε πολυπολιτισμική>>.
Δεν είναι τυχαία η επιλογή του Μηταράκη στο συγκεκριμένο υπουργείο, ο οποίος είναι γνωστών αντιλήψεων και εκφράζει γνωστά συμφέροντα.
Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι ο άνθρωπος αυτός δημιούργησε hotspot ακριβώς πάνω στα σύνορα στον ποταμό Έβρο και απείλησε τους ακρίτες μας ότι αν συνεχίσουν να αντιδρούν θα φέρει άλλες 10.000 λαθροεισβολείς στον Έβρο.
Ανοίγω εδώ μία παρένθεση για να επισημάνω κάτι σημαντικό:
Οσο κι αν σας φανεί περίεργο δεν είναι άσχετη αλλά συνδέεται απόλυτα , με το ευρύτερο σχέδιο εξόντωσης του Ελληνισμού, η τοποθέτηση πρώην στελέχους των Rothschilds στο νευραλγικό υπουργείο Παιδείας. Από το συγκεκριμένο υπουργείο, στο οποίο οι υπουργοί ήταν πάντα υπηρέτες ξένων συμφερόντων, έγιναν όλα τα μεγάλα εγκλήματα κατά του έθνους. Μέσω της παιδείας λειτουργούν ως δούρειος ίππος για την απομάκρυνση των νέων Ελλήνων από τις ρίζες και τους προγόνους τους.
Εδώ να σημειώσω ότι οι μεγαλύτερες καταστροφές στην ελληνική παιδεία έγιναν από υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας.
Η ΒΊΑΙΗ ΑΛΛΑΓΉ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΉ ΤΟΥ ΑΠΌ ΔΙΆΦΟΡΩΝ ΦΥΛΏΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΈΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧΑΊΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΌ ΚΙΝΔΥΝΟ - ΕΝΑΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.
Οι Έλληνες και άλλες φορές στο παρελθόν  πείνασαν  και πτώχευσαν αλλά επιβίωσαν, τώρα τίθεται θέμα οριστικής εξόντωσης της φυσικής παρουσίας του Έλληνα.
Θυμίζω ότι τα τελευταία 10 χρόνια έφυγαν στο εξωτερικό πάνω από 600.000 Ελληνόπουλα ηλικίας από 18 έως 35 ετών, δηλαδή οι πιο παραγωγικές για την χώρα ηλικίες.
Οι θάνατοι κάθε χρόνο είναι κατά  50.000 περισσότεροι από τις γεννήσεις, ΔΗΛΑΔΉ ΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟ ΧΆΝΕΤΑΙ ΜΊΑ ΠΌΛΗ ΣΑΝ ΤΗ ΛΑΜΊΑ, και ταυτόχρονα εισβάλλουν στη χώρα μας ισλαμιστές λαθροεισβολείς οι οποίοι γενοβολουν. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν επιθετική κουλτούρα όπου πάνε θέλουν να επιβάλουν τα δικά τους ήθη έθιμα και τους δικούς τους νόμους (σαρία, κλειτοριδεκτομή, παιδεραστία, την γυναίκα ως κατώτερο ον κλπ).
Η κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη το lockdown και τον εγκλεισμό των Ελλήνων σε μία  φυλάκιση κατ 'οίκον,, μεταφέρει κρυφά και εγκαθιστά τους πληθυσμούς των λαθροεισβολέων  στην ενδοχώρα και μάλιστα ακόμη και σε περιοχές όπου έχουν απομείνει μόνο υπερήλικες Έλληνες όπως για παράδειγμα τα Ζαγοροχώρια.  Στις περιοχές αυτές εξ ανάγκης οι υπερήλικες θα χρησιμοποιήσουν στα σπίτια και τα χωράφια τους ισλαμιστές  και εν τέλει τα σπίτια και οι περιουσίες τους θα καταλήξουν στους εισβολείς. - Το σχέδιο είναι καλά μελετημένο οργανωμένο και σχεδιασμένο  -
Ποιος λοιπόν πιστεύετε ότι θα επιβιώσει; Εμείς ή αυτοί;
Με δεδομένο ότι όλα τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ αποκρύπτουν την πραγματικότητα η κατάσταση αυτή συνεχώς θα βαίνει επιδεινούμενη.


Ερώτηση 3η:

 Ποιά στάση κατά την γνώμη σας είναι καλύτερα να κρατήσουμε απέναντι στην Τουρκία; Συμφωνείτε με την αντιμετώπιση των προκλήσεων της γείτονος από την Ελληνική κυβέρνηση;


Απάντηση:

Δεν υπάρχει εξωτερική πολιτική δια αλληλογραφίας.
Η κυβέρνηση ξένων συμφερόντων, κάνει διαβήματα, την ώρα που ο σουλτάνος τους γλεντάει σε όλο το Αιγαίο, σε θάλασσα και αέρα.
Δεν είναι λίγες οι φορές που τουρκικά ερευνητικά αλλά και πολεμικά σκάφη φτάνουν μέχρι την Εύβοια και το Σούνιο.....
και ο υπάλληλος-δικηγορος των Ρόθτσιλντ, υπουργός εξωτερικών, κάνει απλά διαβήματα.
Εδώ να σημειώσω τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι η Ελλάδα απεμπολεί κάθε εκμετάλλευση υδρογονανθράκων και θα ασχοληθεί δήθεν μόνο με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας-  ΑΠΕ.
Στην ουσία ανοίγει την πόρτα για ΣΥΝκυριαρχία του Τουρκίας - Ισραήλ στο Αιγαίο.
Αποδομώντας επί 47 χρόνια τις ένοπλες Δυνάμεις, με το πάρτι δισεκατομμυρίων για αγορά υποβρυχίων που γέρνουν και τυφλών αεροσκαφών, θα παραδώσουν την άμυνα της χώρας όχι πλέον μόνον στο ΝΑΤΟ, αλλά στο ίδιο το Ισραήλ.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήδη παραχώρησε το Αιγαίο.
Έχουν μπει και οι υπογραφές.
Με τις συμφωνίες που υπέγραψε απεμπόλησε κυριαρχικά δικαιώματα στην Κάλυμνο την Κω τη Ρόδο την Κάρπαθο την Κρήτη και προχώρησε στο ακόμα μεγαλύτερο έγκλημα βγάζοντας εκτός παιχνιδιού το Καστελόριζο και το σύμπλεγμα Μεγίστης.
Η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας Δεν είναι τωρινή είναι διαχρονική και είναι συνέχεια της ανθελληνικής προδοτικής πολιτικής του  Σημίτη ο οποίος δημιούργησε στο Αιγαίο τις γκρίζες ζώνες και ο οποίος κυβερνά τη χώρα μέχρι και σήμερα.
Το κυβερνητικό μας πρόγραμμα προβλέπει την άμεση ισχυροποίηση των Ενόπλων δυνάμεων της χώρας οι οποίες αποτελούν τον μοναδικό εγγυητή της πατρίδας μας.
Άμεση Εφαρμογή όλων των διεθνών κανόνων που απορρέουν από το δίκαιο της θαλάσσης και εφαρμόζονται από όλες τις χώρες του πλανήτη πλην της Ελλάδος.
Ταυτόχρονα θα καταστήσουμε σαφές στις χώρες της ευρωπαϊκής Ένωσης ότι εάν θέλουν να είναι ασφαλείς έναντι της ισλαμικής εισβολής, θα πρέπει έμπρακτα να ισχυροποιήσουν τα σύνορα της Ευρώπης και τα σύνορα της Ευρώπης είναι η Ελλάς.  Κατά συνέπεια η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να δεσμεύσει σημαντικά κονδύλια για την ισχυροποίηση των ελληνικών Ενόπλων δυνάμεων.
Εδώ θα σημειώσω ότι το κυβερνητικό μας πρόγραμμα αποσκοπεί αλλά και έχει τη δυνατότητα να καταστήσει τη χώρα οικονομικά ανεξάρτητη επαναφέροντας την άμεσα σε γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης. Συνεπώς  μπορούμε μόνοι μας να δημιουργήσουμε πανίσχυρες ένοπλες δυνάμεις. 

Η ιστορία έχει δείξει ότι καμία χώρα δεν μπορεί να ασκήσει Εθνική εξωτερική πολιτική χωρίς ισχυρές ένοπλες Δυνάμεις οι οποίες θα εξασφαλίζουν την εθνική κυριαρχία αλλά και την Ειρήνη στην περιοχή.

Η χώρα μας γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά κατέχει την σημαντικότερη θέση στον πλανήτη. Ηρθε η ώρα να γίνουμε ο ισχυρός παίκτης της ευρύτερης περιοχής, μιας περιοχής στην οποία από ότι φαίνεται οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.


Ερώτηση 4η:


Ποιά είναι η άποψή σας για την λεγόμενη "πανδημία" και τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της.


Απάντηση:


Εδώ θα διαφωνήσω ότι η κυβέρνηση απέτυχε στον χειρισμό της λεγόμενης πανδημίας. Κατ εμέ η κυβέρνηση πέτυχε απόλυτα το σκοπό της.
Κατάφερε να τσακίσει ότι απέμεινε από την Ελληνική οικονομία.
Ισοπέδωσε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους παραγωγούς, κατέστρεψε την παιδεία και ταυτόχρονα φέρει ακέραια την ευθύνη για το θάνατο χιλιάδων Ελλήνων.
Έχουμε πολύ περισσότερα κρούσματα για παράδειγμα από την Βουλγαρία, με την διαφορά ότι η Βουλγαρία δεν κατέστρεψε την οικονομία της δεν φυλάκισε το λαό της, ενώ εμείς έχουμε υποστεί το σκληρότερο lockdown στην Ευρώπη και το δεύτερο σκληρότερο Lockdown στον πλανήτη.
Αυτό δεν ήταν τυχαίο και δεν είναι θέμα ανικανότητας της κυβέρνησης ήταν σχεδιασμένο και στοχευμένο.
Στη χώρα έγινε και γίνεται πάρτι δισεκατομμυρίων, ημέτεροι πλούτισαν και συνεχίζουν να πλουτίζουν όταν την ίδια ώρα ο λαός πεινάει.
Εδώ θα πρέπει να επισημάνω ότι τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, (τα οποία  παράνομα αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά, φιμώνουν την ΜΟΝΗ Εθνική φωνή, τη φωνή του κινήματος μας και του Ηλία Κασιδιάρη), έχουν ακέραια την ευθύνη της παραπλάνησης της κοινής γνώμης.


Ερώτηση 5η:


 Η επόμενη μέρα μας βρίσκει απροετοίμαστους για τον οικονομικό γολγοθά που προβλέπουν πολλοί. Πιστεύεται ότι καλώς έπραξε η κυβέρνηση ως τώρα στο θέμα της οικονομίας;


Απάντηση:


Η ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΤΟ 1971 ΚΑΙ ΤΟ 1972 ΕΊΧΕ ΤΙΜΗΘΕΊ ΑΠΌ ΤΟΝ ΟΟΣΑ ΩΣ Η ΤΑΧΎΤΕΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΌΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΊΑ.
Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, τις χρονιές εκείνες η χώρα μας απασχολούσε 950.000 Έλληνες στην βιομηχανία περίπου 550.000 άνδρες και 400.000 γυναίκες. Σήμερα η χώρα μας στην βιομηχανία απασχολεί κάτι λιγότερο από 250 χιλιάδες πολίτες.
Οι πολιτικές των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης στόχευσαν και κατάφεραν να αποβιομηχανοποιήσουν τη χώρα και ταυτόχρονα να αφανίσουν την παραγωγή. Αφάνισαν την αγροτική παραγωγή την κτηνοτροφία και την αλιεία.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήρθε σκόπιμα και έβαλε την ταφόπλακα στην οικονομία.
Με τα απανωτά lockdown κατέστρεψε ότι είχε απομείνει στην οικονομία.
ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ EUROSTAT ΤΟ ΧΡΈΟΣ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΑΝΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 206 % ΕΠΊ ΤΟΥ ΑΕΠ ΌΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΉ ΜΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΊΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΌ ΕΊΝΑΙ 25% ΕΠΊ ΤΟΥ ΑΕΠ
Σύμφωνα δε, με έρευνα του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF), η οποία δημοσιεύτηκε στην φιλοκυβερνητική Καθημερινή Η ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΊΤΗ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΑΎΞΗΣΗ ΧΡΈΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΣ.



Όσο και να γίνομαι κουραστικός θα επαναλαμβάνω ότι αυτό δεν είναι θέμα ανικανότητας.
ΈΓΙΝΕ ΣΚΌΠΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΈΝΑ, ώστε να ανοίξουν οι πόρτες διάπλατα στα ξένα συμφέροντα.
Για το κόμμα μας αυτό αποτελεί ΕΙΔΕΧΘΈΣ ΈΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ τα οποία δεν παραγράφονται όσα χρόνια και να περάσουν.
Κανένας επίορκος πολιτικός που έβαλε το χέρι του στην καταστροφή της πατρίδος δεν θα μπορέσει να κρυφτεί πίσω από ασυλίες και πίσω από αντισυνταγματικούς νόμους περί μη δίωξης. Αυτό δεν θα πρέπει να το έχουν υπόψη τους μόνον οι επίορκοι πολιτικοί αλλά και οι στρατευμένοι λοιμωξιολόγοι οι οποίοι ως  λάστιχο προσαρμόζονται κάθε φορά, στις επιταγές και τα κελεύσματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Σε αυτό τον αγώνα επιβίωσης ο ελληνικός λαός δεν είναι μόνος του.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης - με μοναδικό όπλο ένα καρτοτηλέφωνο - αποτελεί τη φωνή του Ελληνικού Λαού, έχει καταστεί ο φόβος και ο τρόμος του συστήματος και της κυβέρνησης η οποία απεργάζεται τρόπους για να τον φιμώσει.
Το ποτάμι όμως δεν γυρίζει πίσω, Έλληνες από κάθε γωνιά της πατρίδας μας αλλά και του εξωτερικού, πυκνώνουν κατά χιλιάδες της τάξης του κινήματος μας και θα αποτελέσουν το ανάχωμα στα σκοτεινά σχέδια της κυβέρνησης.
Ο ΗΛΊΑΣ ΚΑΣΙΔΙΆΡΗΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΊΖΕΤΑΙ.
ΕΊΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΈΣ ΌΛΩΝ ΜΑΣ. ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΤΟΎ ΣΕ ΚΆΘΕ ΆΚΡΗ ΣΕ ΚΆΘΕ ΓΩΝΙΆ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ.
οι "ΈΛΛΗΝΕΣ" υποσχομαστε
ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ ΠΊΣΩ.
ΝΑ ΞΑΝΑΦΈΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΕΜΜΈΝΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΊΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ.


Ευχαριστούμε πολύ τον κ.Χαράλαμπο Γιώτη για τις πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις

1 Σχόλια

  1. εγω παντωσ θα ψηφισω το Κυριο Κασιδιαρη μονο για να δω καποιον η καποιουσ να πληρωνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη