pellain

Το Νοσοκομείο της Έδεσσας που θα καταλήξει σε κέντρο υγείας - Έγγραφο


Της Βάσως Τσάμη 

Εδώ και μέρες υπάρχει μια ανησυχία μια αναστάτωση στην πόλη της Έδεσσας. Ποιοι είναι αρμόδιοι τελικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο; Η ΜΕΘ της Έδεσσας είναι στον αέρα ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που προξένησε σοκ στους πολίτες στο άκουσμα της . Τελικά αν μεταφερθεί στο νοσοκομείο τον Γιαννιτσών, αμέσως δρομολογείται ο υποβιβασμός άτυπα το Νοσοκομείο Έδεσσας να μετατραπεί σε κέντρο υγείας όσο σκληρό και αν ακούγεται.
Τα προβλήματα δεν σταματούν όμως εδώ κυκλοφόρησε έγγραφο από το νοσοκομείο στην Έδεσσα με κρούσματα στην παθολογική από γιατρούς, νοσηλευτές, και λοιπό προσωπικό οπού ήταν εμβολιασμένοι
Το νοσοκομείο αυτή την στιγμή βρίσκεται με προσωπικό ελλειπές για τρείς λόγους: 1ον γιατί οι εμβολιασμένοι γιατροί θα μπουν σε περιορισμό, 2ον το προσωπικό που βγήκε σε αναστολή και δεν έχει αντικατασταθεί στο 100% από όσο γνωρίζουμε με αποτέλεσμα να υπάρχει θέμα και, 3ον και κυριοτέρον η ΜΕΘ χωρίς γιατρούς δεν μπορεί να λειτουργήσει παρά μόνο με το νοσηλευτικό προσωπικό.

Και ερχόμαστε στην ουσία του όλου θέματος. Οι δημοτικοί σύμβουλοι ο Δήμαρχος αλλά και οι Βουλευτές του Νομού μας τι κάνουν για όλα αυτά που είναι: Γιατί υπάρχει τέτοια σιγή;
Είναι ένα αγκάθι για την τοπική κοινωνία της Έδεσσας αλλά και του Νομού. Επιτέλους κύριοι αναλάβετε τις ευθύνες των πραγμάτων που σας αναλογούν μην αφήνετε στην κατρακύλα αυτή να παρασ'ύρει την τοπική κοινωνία.
Μην επιτρέπετε τον εξευτελιστικό υποβιβασμό της Έδεσσας, που για τους πολίτες της διαφείνεται να είναι αβέβαιο το αύριο .

Βάσω Τσάμη


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη