pellain

Πώς πρέπει να πλένετε ένα τζιν παντελόνι για να μη χαλάσει ποτέ!

 

Το πιο πολυφορεμένο ίσως είδος παντελονιού, αναμφισβήτητα είναι το τζιν ένα είδος παντελονιού το οποίο εφευρέθηκε κατά το 19ο αιώνα, είναι στις μέρες μας πιο επίκαιρο από ποτέ! Ξέρετε όμως ποιος είναι ο σωστός τρόπος για το πλύσιμό τους;

Τα τζιν δεν απαιτούν συχνό πλύσιμο, αλλά το σωστό τους πλύσιμο αναμφίβολα θα παρατείνει τη διάρκεια της ζωής τους! Γι’ αυτό φροντίστε να ακολουθείτε τις προτάσεις πλυσίματος που υπάρχουν στις ετικέτες των παντελονιών σας.

Εμείς θα σας προτείνουμε 2 διαφορετικούς τρόπους πλυσίματος ενός τζιν.

Πάγωσε τα τζιν σου

Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά το πάγωμα του τζιν σας είναι ιδανικό για τη θανάτωση βακτηρίων, τα οποία παίρνει το τζιν από το δέρμα σας.  Γυρίστε τα τζιν σας, και βάλτε σε μία μεγάλη σακούλα που κλείνει με zipper. Κλείστε πολύ καλά την σακούλα και βάλτε την στην κατάψυξη για 2 μέρες. Αφού τα βγάλετε από τον καταψύκτη, βάλτε τα στο στεγνωτήριο για περίπου 20 λεπτά! Το τζιν σας θα έχει καθαρίσει πλήρως από βακτήρια και θα είναι πάλι σαν καινούριο. Πρέπει να γνωρίζετε ότι με αυτόν τον τρόπο ΔΕΝ βγαίνουν οι λεκέδες παρά μόνο καταστρέφονται τα βακτήρια!

Πλύνετε τα τζιν σας

Όσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία που πλένετε τα τζιν, τόσο πιθανότερο είναι να αποχρωματιστεί το τζιν. Γι’ αυτό γυρίστε το πλυντήριο σας στη χαμηλότερη θερμοκρασία και πλύνετε τα τζιν σας αφού πρώτα τα γυρίσετε. Πλύνετε τα τζιν σας με λίγο απορρυπαντικό σύμφωνα με τις υποδείξεις πλύσης στην ετικέτα του παντελονιού. 

Πώς να πλένετε μαύρο τζιν

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μαύρα τζιν στην ντουλάπα μας. Το κακό με αυτά τα τζιν, όπως και με όλα τα μαύρα ρούχα είναι ότι μπορούν να ξεθωριάσουν πολύ εύκολα, εάν δεν πλυθούν σωστά! Εάν λοιπόν, θέλετε να μειώσετε τον κίνδυνο ξεθωριάσματος και να διατηρηθεί το τζιν όπως την πρώτη ημέρα για περισσότερο χρονικό διάστημα, μπορείτε να επιλέξετε απορρυπαντικό το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για μαύρα ρούχα!

Για να μην ξεθωριάσει το χρώμα των τζιν που αγοράσατε πρόσφατα, φορέστε τα το πρώτο διάστημα χωρίς να τα πλύνετε. Είναι φυσιολογικό τα πλυμένα τζιν να συρρικνώνονται λίγο στην αρχή, οπότε αν δυσκολευτείτε να ταιριάξετε με τα πρόσφατα πλυμένα τζιν σας, μην ανησυχείτε, τα τζιν σας θα επιστρέψουν στην αρχική τους μορφή σε σύντομο χρονικό διάστημα.

tospitakimou.gr/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη