pellain

Δεύτερος σε μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στην Α φάση της 14ης Πανελλήνιας Συνάντηση Αναπτυξης



2 Χρύσα, 1 Αργυρό και 1 Χάλκινο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών με 9 πληρωματα συμμετείχε στην Α φάση της 14ης Πανελληνιας Συνάντηση Ανάπτυξης στα πανέμορφα Ιωάννινα. Με πέντε μεγάλους τελικούς και 2 μικρούς ολοκληρώθηκε η ημέρα των ημιτελικών και τελικών της διήμερης διοργάνωσης της ΕΚΟΦΝΣ σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννινων στην Παμβώτιδα Λίμνη.
292 αθλητές από 26 σωματεία απ όλη την Ελλάδα γεννημένοι από 2008 έως το 2010 συμμετείχαν στη συνάντηση αυτή αναδεικνύοντας την άνθηση του αθλήματος της κωπηλασίας. Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών με 14 αθλητές έδωσαν εξαιρετικούς αγώνες σε όλα τα στάδια της διοργάνωσης αποκομιζοντας 2 Χρυσα, 1 Αργυρό και 1 Χάλκινο.
Συγκεκριμένα :
🥇🏆 2Χ Αρχαρίων Κορασίδων 2008-2009
Κιοσελάκη Εύα και Μουρατιδου Λιλα
🥇🏆1Χ Αρχαρίων Κορασίδων 2010
Καλαιτζη Ευλαμπια
🥈2Χ Αρχαρίων Κορασίδων 2010
Τσαγαλα Μαρία και Μαλιουφα Παναγιώτα
🥉1Χ Αρχαρίων Κορασίδων 2010
Αρετακη Ελπίδα
6η στο 1Χ Αρχαρίων Κορασίδων 2008-2009
Μαρία Χοντου στις 23 συμμετοχές
3η θέση στο Β τελικό στο 1Χ Αρχαρίων
Παίδων 2010 ο Μητακιδης Δημήτρης
ενώ ο Β τελικός του 4Χ Αρχαρίων Παίδων με τους Ντοκα Μιχαήλ - Καμαρακη Ιωάννη - Δεδε Δήμο - Πουλιο Ραφαηλ ακυρώθηκαν λόγω δυσμενών συνθηκών του υγρού στίβου λόγω αέρα.
Τα 1Χ Σκιφ Αρχαρίων Παίδων και Κορασίδων Γιαννουλατος Στέφανος και Παλάνη Εύα αντίστοιχα παρόλο που δεν προκρίθηκαν στους ημιτελικούς αγωνίστηκαν στα προκριματικά με σθένος χάνοντας την πρόκριση στις λεπτομέρειες και δίνουν το δικό τους ραντεβού για την Β φάση της 14ης Πανελληνιας Συνάντηση Ανάπτυξης που θα γίνει στην Κέρκυρα.
Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους αθλητές του για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους καθώς και τους προπονητές τους Ασπρογερακα Σπύρο, Τσαλικίδη Βασίλη και Μπαλλη Κατερίνα που βρίσκονται πάντα δίπλα στους αθλητές υπό την καθοδήγηση του τεχνικού συμβούλου Ασπρογερακα Σπύρου και τη στήριξη σε όλα τα στάδια του αγώνα και όχι μόνο. Τα αποτελέσματα είναι σύνολο σκληρής δουλειάς και προπόνησης η οποία γίνετε σε σε πάρα πολλά στάδια. Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αφανείς ήρωες σε όλη αυτή την προσπάθεια τους γονείς, οι οποίοι στηρίζουν το έργο του ομίλου και βρίσκονται πάντα αρωγοί δίπλα στα παιδιά.
Τέλος θα θέλαμε να δώσουμε τα εύσημα στον Ναυτικο Όμιλο Ιωαννινων που φιλοξένησε τη διοργάνωση και την ΕΚΟΦΝΣ για τη συνεργασία. Δίνουμε ραντεβού στην Β φάση που θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα 2-3 Σεπτεμβρίου.
Την αποστολή συνόδεψαν η Γ.Γραμματεας Μισιργη Στελλα και ο τεχνικός σύμβουλος κσι προπονητής της ομάδας Ασπρογερακας Σπύρος και ο προπονητής Τσαλικίδης Βασίλης καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. Καλαιτζης Στράτος και Χοντος Ιωάννης.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη